Kali Agna Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) dupli post Edited February 13, 2006 by Kali Yuga Quote
Grobodan Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 a sada da se vratimo na temu. Quote
vlad Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Bilo bi lijepo! Nego, ne da mi se čitati prethodne stranice, pa bih vas upitao sljedeće: Kako je po vašem mišljenju Lars odsvirao Return Of The Vampire 1993. godine? Po meni bolje nego originalni bubnjar, ako ništa drugo, onda zbog produkcije! Quote
Grobodan Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Pa eto,sve si rekao. Nego,neko me je pitao za slike Kinga bez sminke...Evo nekih zanimljivih slidza... Quote
vlad Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ma znao sam ja kako on izgleda, ali ova u kadi je prejaka! Quote
Kali Agna Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 jedno pitanje - jel king otpevao apsolutno sve vokale? mislim na ona mesta kada se preklapaju visi i nizi vokal... Quote
Frankenchrist Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Apsolutno sve, i za MF i za KD albume. Kako sam kaze, kad snima album, prvo sve pesme otpeva onim krestavim glasom, pa posle preslusavanja tog materijala odluci na kojim delovima ce da peva drugacije. Naravno posle se tripuje pa nasnimava vokale jedan preko drugog itd... Quote
Kali Agna Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 cek, jel onda na zivim nastupima ima pratece vokale? Quote
Frankenchrist Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ranije nije imao ni sa KD ni sa MF, sad peva Olivia sa njim, riba koja je pevala na The Puppet Master albumu, koliko sam cuo, njegova zena. Quote
vlad Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Ne mora značiti da mu je žena! Možda mu samo povremeno popuši! I da, istina je, sve sam pjeva od prvog dana! Luđak! Quote
Grobodan Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Ranije nije imao ni sa KD ni sa MF, sad peva Olivia sa njim, riba koja je pevala na The Puppet Master albumu, koliko sam cuo, njegova zena. Mislim da mu to nije zena(jos).Bio je ozenjen nekom vesticom(ozbiljno),ali se razveo oko 2003.Mozda mu je ova stvarno samo kres varijanta. Quote
Frankenchrist Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) A ja sam cuo da je bio ozenjen, pa se razveo, a da je Liviu ozenio 2003. Sad sta je tu istina nemam pojma, ali se i ne interesujem puno u to. Za one koji nisu videli, postavio sam njenu sliku na KD temi. Slatka pichoka. Edited February 16, 2006 by Frankenchrist Quote
Grobodan Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Nemam pojma,a sto kazes,i boli me kurac. Fina mu jeste ta ribica,uvericemo se 16.5.u njene kvalitete. Quote
Kali Agna Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Fina mu jeste ta ribica,uvericemo se 16.5.u njene kvalitete. jesi siguran da ona dolazi? Quote
Grobodan Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 U jebote,ala nisko pade ova tema...Ne moze!!! MERCYFUL FATE/FORCE OF EVIL guitarist Hank Shermann has announced plans to record a solo album, tentatively due in March 2007. "I have 'tons' of ideas and unused material dating back to the days of MERCYFUL FATE in the early '80s , and also it will be my 30-year anniversary as a guitar player," Shermann states. No further information is currently available. HOCU NOVI FATE ALBUM,KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............. Quote
Angelystor Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Zashto majku mu izdaje solo materijal kad, ako vec ne moze da snima MF album, ne radi tosa FoE..? Quote
Kali Agna Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Zashto majku mu izdaje solo materijal kad, ako vec ne moze da snima MF album, ne radi tosa FoE..? zato su su gitaristi uvek najpametniji. Quote
vlad Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ma nek se opet oformi Mercyful Fate!!!!! Tako je najbolje!!! Išao bih ih i u Dansku gledati ako treba!!!!! Quote
Guest Daemonium Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Kupujem MERCYFUL FATE - Time original,ako neko ima a ne treba mu,neka se javi meni ili grave-u(ti se Goxy ne javljaj ) Quote
Angelystor Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 vlad@ pa MF se nikad nije zvanichno ni raspao..samo im jebeno duga pauza Quote
Guest Daemonium Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 vlad@ pa MF se nikad nije zvanichno ni raspao..samo im jebeno duga pauza King je rekao da se jednostavno nema prvenstveno kesha,pa ni vremena za novi Fejt album...Smrc...Ali zvanicno se nisu raspali,mozda ce se jednom oglasiti,nije red da odu bez pozdrava Quote
Guest Daemonium Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Bio bi dobar taj album Ako neko mene pita,njima je svaki perfekcija(np.MFate - Witches Dance - spot je vrh ),jedino mi Dead Again malo skripi pri kraju...Crossroads i Fear pesme...ocena 9 Quote
Kali Agna Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Ako neko mene pita, njima je svaki perfekcija, jedino mi Dead Again malo skripi pri kraju... ovo ko da sam ja napisala Quote
Recommended Posts