ja wolem slayer Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 najvise volim album 'ubice nas promaja' i pesmu 'zasto ubijaju nevine pse' ...uvek zaplachem kad cujem tu pesmicu :'( Quote
шмизла Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 heh i ja mnogo volim tu pesmicu.. i slazem se da su bolji od KBO!-a Quote
negative creep Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 subjektivno - Trula koalicija objektivno - KBO! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Dakle..realno jedin osam Alkoholicharku i chula, ali mi je bash jaka pesma..... ne volim neshto punk,mada po mojoj amaterskoj proceni mislim da su ok.... Quote
drunk_punk_girl Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 majo bwe sta ovaj raspust ucini od tebe? ccc....tamo joint ovde flasa ccc najace je kao pile na mom panju xaxa btw odakle ti takvi smajliji?? Quote
luktopod Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 "mada koaliciju vole svi generalno gledano "...pa ja ih kao dezurni mrgud ovde ne volim previse zato sto su desnicari, ali imaju dobrih pesama, i generalno gledano mogu da se slusaju.Meni su bolji od KBO!a, mada znam da se vecina vas nece sloziti sa mnom. i je salazem sa tobom ruBi . mnogo si nam pametam Quote
Avets Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) A moj Dule???!!! -Дулеее? -Мишооо? -Дулеееееее? -Мишооооо? ja bila mrtva pijana Вау- ти си сад ,,кул", знаш? Хоћеш сад у моје ,,друштво", да се сви заједно ,,убијамо од алкохола", а? Ja mislim da tu famoznu "Alkoholičarku" zna da svira SVAKO ko je bar JEDNOM u životu takao gitaru... Ја сам после другог пута тек . Edited August 11, 2005 by koljivar Quote
шмизла Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 cekajte je l to isti dan kad i disciplina? i kolko je upad? Quote
soya Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 pa izgleda.... ovo je na akademiji, a disciplina u kst-u kolko sam cula....? stvarno ne znam za ulaz..... Quote
Siouxsie Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 disciplina je 9. a koalicija 10. mrzim akademiju kad su u pitanju takve punk svirkee... Quote
мать Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 300 din je upad koliko sam ja cuo zar nije 200 ma svejedno.. ma qL je akademija al svirke nikako ne mogu da pocnu na vreme sto je jedino malo bedak..al sta da se radi Quote
Siouxsie Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 i ne moze da se dishe !!!(mislim na punk koncerte vecih bendova) Quote
galoa Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 i ne moze da se dishe !!!(mislim na punk koncerte vecih bendova) Na UK Subs se sasvim lepo i disalo i sve sto sa tim ide. . . Quote
Селектор Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Па Галоа,морам ти приѕнати да си био у праву!!! Видимо се на концерту! Quote
MEGGY Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 znaci 10og je svirka?!!??! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem,sad cu da se ubijem valjda ce me vreme posluziti da dodjem :] i na kraju gde se svira??? ajde budite malo oderdjeniji sa tim informacijama Quote
galoa Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Па Галоа,морам ти приѕнати да си био у праву!!! Видимо се на концерту! Nazalost ja cu opet da prpustim Quote
CrniBombarder Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Штета... Биће добро,не мож` да омане.Ваљда. И јопет: ,,We shall see,We shall see!" Quote
Селектор Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 У загушљивој Академији,све је могуће!!! Кад су Идјоти свирали тамо нисам могао да дођем до ваздуха,а мјуза никад јача,па те само вуче у руљу,а дишеш на шкрге... С` обзиром на то колико се раја ужелела Коалиције,што би рек`о Миливој "Биће јебано!!!" Quote
CrniBombarder Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Само да не одуговлаче са почетком(да не поскапамо пре него што почне). Иначе волине(жути ксиТа) најављују КБО!. Quote
Siouxsie Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 У загушљивој Академији,све је могуће!!! Кад су Идјоти свирали тамо нисам могао да дођем до ваздуха,а мјуза никад јача,па те само вуче у руљу,а дишеш на шкрге... С` обзиром на то колико се раја ужелела Коалиције,што би рек`о Миливој "Биће јебано!!!" uze mi rec iz usta ne idem... Quote
Recommended Posts