galoa Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Svako ima svoj ukus..ali nebo i zemlja.. Izini ali Skrewdriver cisto smece, pa cak i u odnosu na nase tzv. "narodnjake" ili mozda bolje napisati islamnjake ali o tome nije tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Izvini ti...ali Trula koalicija je najdebilniji bend na ovim prosatorimna..Plus KBO!, plus Zvoninjkova biljeznica..Narkomanska djubrad..Necu nista da komentarisem u vezi tog smeca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 ...zbog toga ih niko ne slusa i i dalje su skroz underground... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Izvini ti...ali Trula koalicija je najdebilniji bend na ovim prosatorimna..Plus KBO!, plus Zvoninjkova biljeznica..Narkomanska djubrad..Necu nista da komentarisem u vezi tog smeca E aj malo oladi sa svojim nazy-em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 E aj malo oladi sa svojim nazy-em. Oladicu jer sam video da si ti oladio sa svojim judejstvom Ok..necu da postujem vise Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Oladicu jer sam video da si ti oladio sa svojim judejstvom Ok..necu da postujem vise Poz Moje antifasisticko delovanje nije prestalo. Ono i dalje traje, sinoc sma imao bas jednu okracu raspravu sa jednom fasistkinjom. Inace ti si sam u potpisu koji si imao do pre neki dan pokazao koliko ti je "stalo" do tvog naroda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 U subotu u Kragujevu u Kutiji sibica nastupa Trula koalicija... posle 4 godine pauze.... novi album je u pripremi, a kad on izadje sledi reizdanje "sekuritatee" i "pogleda".... BTW uskoro i novi KBO! i Zvoncekova biljeznica (ovaj put u "disko" fazonu")..... Jos jedan BTW... KBO bi trebali sledece nedelje da nastupe u Pogonu Doma omladine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 U subotu u Kragujevu u Kutiji sibica nastupa Trula koalicija... posle 4 godine pauze.... novi album je u pripremi, a kad on izadje sledi reizdanje "sekuritatee" i "pogleda".... BTW uskoro i novi KBO! i Zvoncekova biljeznica (ovaj put u "disko" fazonu")..... Jos jedan BTW... KBO bi trebali sledece nedelje da nastupe u Pogonu Doma omladine.... Odakle ti sve te informacije??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 iz prve ruke snimao mi je drug nesto u utorak kod njega u studiju, a ja sam isao sa njim, pa sam saznao direktno od vuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 Hajde da cujem utiske onih koji su bili sinoc (ako ima takvih ovde)! Meni je bilo skroz ok... Puno - ljudi iz raznih gradova, i svi su jedva cekali da cuju Vuju & co. Loodo skroz, prosipanje piva, sutke, i sve sto ide uz to... Komentari drugih?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 jel su svirali neke nove stvari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 Koliko mi je poznato - nisu. Sve su bile stare i poznate stvari. Rekose da ce valjda sad nastupati i po drugim gradovima posle ovolike pauze. Ali bilo je vrh sinoc...svi oni okoreli stariji punkeri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 trula koalicija svira 17-og u beogradu u skc-u... pre toga 9-og u smederevu i u banja luci 14-og ako se ne varam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 trula koalicija svira 17-og u beogradu u skc-u... pre toga 9-og u smederevu i u banja luci 14-og ako se ne varam... Ima li neke nade da uskoro doju i do NS-a? Isao bih na to u bgd ali bicu sprecen tih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 Imaju u planu svirke po raznim gradovima, ali ne znam nista za NS (verovatno ce biti). Raspitacu se, pa cu ti reci. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 samo da podsetim ljude gde treba da budu sutra uvece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinkica Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Bilo dobro juce....na kocertu....samo cekala sam da od njih cujem alkoholicarku...a popela se neka da peva...majku im...ijaooo...sjebali mi vece.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 A moj Dule???!!! On im je novi basista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinkica Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Au...ako sto kazu reinkarnacija Isusa....extra je....mmm...interesantno izgleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 A moj Dule???!!! On im je novi basista... Zar Ceja nesvira vise??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Au...ako sto kazu reinkarnacija Isusa....extra je....mmm...interesantno izgleda... Meni je vise reinkarnacija Kurta Cobaina, ali 'ajde... Znam, tako je propao ali je meni tako jebeno presladak vec godinu i po dana, koliko mi se svidja...sinoc sam ga videla u gradu...i topila se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drunk_punk_girl Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 dal je moguce da ja nisam odgovorila ovde??? anyway volem koaliciju samo nekako me nerviraju zbog alkoholicarke....misim verovatno i seka alexic voli tu pesmu....nebitno....na certu bilo do jaja(il sam ja bila mrtva pijana pa mi sve bilo do jaja )..........mada koaliciju vole svi generalno gledano ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TradSkin Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 "mada koaliciju vole svi generalno gledano "...pa ja ih kao dezurni mrgud ovde ne volim previse zato sto su desnicari, ali imaju dobrih pesama, i generalno gledano mogu da se slusaju.Meni su bolji od KBO!a, mada znam da se vecina vas nece sloziti sa mnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 evo ja cu napokon da se slozim... i meni su bolji od KBO!... cak mi je i zvoncekova biljeznica bolja od njih... ali jebiga... trebalo bi malo da se potrude i (re)aktiviraju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ja mislim da tu famoznu "Alkoholičarku" zna da svira SVAKO ko je bar JEDNOM u životu takao gitaru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts