Denethor Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Bend dolazi iz Shvedske, sviraju Viking/Sympho sa dosta uticaja folka. Imaju 3 albuma: In the sign of the ravens 1997 King of the distant forest 1998 Gathered around the oaken table 1999 Sve u svemu meni se svidjaju,ajde vasa mislenja, jeste slusali... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 hm....zar se tako nije nekada zvao power bend Falconer!? Quote
Baal Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 hm....zar se tako nije nekada zvao power bend Falconer!? Nije Stefane,samo shto neki shto su svirali u Mithotyn-u su sada u Falconeru inache sviraju neki black sa dosta akustichnim delovima i power riffovima.Imam sva tri albuma,najvishe mi se svidja drugi. Quote
VOJVODA Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Odlicni su, licno, najvise mi se dopao '...Around The Oaken Table', mada i ostali nisu losi. Sto se tice benda Falconer, njih necu da komentarisem. Quote
Predator Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Bend nije los, ali nista vise od toga, onaj vokal je krajnje smeshan... Quote
Kai Hansen Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Slusao sam sve album i ubeeedljivo najjaci je King of The Distant Forst Doduse..od ovih mi je Elvenking mnogo bolji, doduse ne znaci da ne vrede. Vredi poslusati Quote
Mr.Torture Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 sviraju Viking/Sympho sa dosta uticaja folka. Epic black sa dosta uticaja folka. Quote
militant Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Imam sve albume...dva audio original i jedan na mp3... Mnogo melodicna i atmosfericna muzika sa uticajima folka...Ne znam sto je vokal smeshan jer bash naleze na muziku... Kao sto ste rekli najbolji mi je "...Oaken Table"... Nastavak Mithotyna - Falconer su fenomenalni...mada sto rece Hansen Elvenking je dosta bolji!!! Quote
Dreadful_Glare Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Nema bre stvar ukusa Mithotyn je ZAKON za 85.3265984531% black bendova Quote
Guest MetalNacinZivljenja Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Dobar black sa primesama prog. power. metala. Vrlo muzikalan sastav, tehnicki uvezban-mnogo iz mythotyna je preneseno kasnije na FALCONER koji jako cenim. Dobri tekstovi i prijatno za slusanje. Svidjaju mi se tekstovi na maticnom jeziku iaku. Ima ih malo doduse i vuku na balade. Toliko Quote
Lske Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 (edited) Cula sam ga pre jedno godinu dana i umrla sam od smeha zbog vokala zvucao je kao tasmanijski djavo, mada muzika i nije losa Edited August 4, 2004 by Lske Quote
Baal Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Cula sam ga pre jedno godinu dana i umrla sam od smeha zbog vokala zvucao je kao tasmanijski djavo, mada muzika i nije losa Hahahahahahahahahahahahhaha, čekaj sad i ostali da ti se smeju Curo, ovo je black metal,nisi znala? poz Quote
Lske Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Curo, ovo je black metal,nisi znala? Sta je bilo zensko ne sme da komentarise black ili na osnovu mog avatara ne verujes da sam ih slusala? Nije ni bitno NE SVIDJA MI SE VOKAL I TO JE POENTA i posto svako ima pravo na svoje misljenje klinac idi spavaj Quote
Baal Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Sta je bilo zensko ne sme da komentarise black ili na osnovu mog avatara ne verujes da sam ih slusala? Nije ni bitno NE SVIDJA MI SE VOKAL I TO JE POENTA i posto svako ima pravo na svoje misljenje klinac idi spavaj 1.Žensko sme da komentariše black, ali pošto su u blacku skoro svi vokali kao "tasmanijski đavoli" kao što ti kažeš, mislim da nisi dovoljno kompetentna da komentarišeš ovu vrstu muzike. 2.Zabole me za tvoj avatar. 3.Ja ne spavam, otkad sam uzeo bežični internet uopšte ne spavam a da, zajebala si me sa ovom izjavom "klinac" kao tebe priroda. poz Quote
Lske Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Ne smatram da su svi vokali kao tasmanijski djavoli i nije ni bitno nemam nameru da se prepirem zbog gluposti Quote
Kai Hansen Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 E bre Nikola sa cupijima se svadjas Quote
StarbreakeR Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Ovo je mnogo fenomenalan bend...nekoliko puta sam probao da nabavim( s obzirom da obozavam Falconer) i eto juce mi se slucajno posrecilo...znaci razara bend koliko je dobar...odusevio sam se samo tako...za sada mi je In the Sign of the Ravens najaci...ali ko zna sta ce vreme da donese! Quote
Angelystor Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Mislim da nisam slushao ovaj bend minimum od onog mog posta gore..znachi duuuugoo... Quote
StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 12.8.2004...da...zaista dugo... ...mozda bi mu dao another go Quote
WoI Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) Odlican bend.Zaista sam se iznenadio akda sam prvi put cuo posto nisam toliki ljubitelj blacka/vikinga, ali ipak me je privukao i svidoe mi se bend jer je dosta melodicno,pevljivo...zanimljivo i drzi paznju najkrace receno Steta sto je bre topic ovako zapusten Da ga koleza ne izvadi sa neke tmao strane...tamo bi i osto sigurno Edited June 30, 2006 by Warrior Of Ice Quote
Recommended Posts