SacrilegiouS Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ajd malo da zivne mithotyn NIkada necu zaboraviti 1. slusanje king of the distant forest-a Quote
Angelystor Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Sad mi kao treba da pitamo zasto al s obzirom kak je album dobar..i nije bitno mnogo Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 sad ga malo kuliram uz neta i daleke shume..pa rek'o da dignem temu i da kazem da se poshalje ovo na folk podforum. Quote
Shamandalie Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Koliko znam, ovaj odlicni bend odavno se raspao. Steta. Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Pa jes', ali je nastavio u vidu Falconera. Quote
Shamandalie Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Da, ali ipak je Falconer nesto drugo. Mada nisu losi ni oni. Quote
Angelystor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mislim da je Falconer muzichki logichan nastavak zadnjeg mithotyna, gde je vec melodija krenula sve vishe da preovladava, a Falconer ima samo "blaze" bubnjanje i naravno clean vokal, ubedljivo najveca promena. Quote
Footog Qpoos Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 preslusavam ovih dana bend...uopste nije los,bolje da su nastavili sa tim bendom,nego sto su pravili onaj falconer...mada,ima i taj falconer nekih dobrih momenata,par dobrih pesama,ali daleko su mi od mithotyn-a...gathered around the oaken table je vrhunski album... Quote
Angelystor Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Odlicni su Mithotyn radovi, ali mislim da je Vajnerhol, ili kako se vec vika, napravio pravi posao batalivsi one vokale i dovodjenjem Blada, muzika se IMHO i ne razlikuje toliko, ali vokal pravi samo tako dobru razliku. Quote
Recommended Posts