Jump to content

Recommended Posts

Posted

Људи, скидајте овај Moonless што сам качио на врху стране. Давно нисам чуо тако добар стонер. Благи, за тебе свака препорука.

Posted

Ja većinu stvari ne skidam ako ne date opis, daj ubuduće makar "jebe kevu", pa nećeš morati da se vraćaš. :D

Posted

Па нисам могао да дам опис јер сам га тек вечерас први пут пустио. И од како сам га пустио - не стаје! Већ трећи пут се врти, при крају је, а ићи ће и четврти.

Posted

Добро, пусти сутра, само лагано. Али стварно, давно нисам чуо овако добар стонер. За сада ми шије сва стонер издања ове године.

Posted

Videh ovo još na mediaportalu kad je izašlo, i nisam skinuo jer mi je izgledao kao generični stoner/doom, al' ajde, skinuću zbog jareta, nije da mu nešto preterano verujem ali čovek je nahvalio ko da je njegov bend :D

Posted

Хахаха, па пази, није да у музици има нешто револуционарно, једноставно је стонер какав и треба да буде, са масним и јебачким рифовима и правим ракијашким стонер вокалом. :D Е да, морам и продукцију да похвалим. Довољно је чиста да се све лепо чује, а са друге стране је довољно прљаво да да онај прави шмек. :bigblue:

Posted

Ради. Само мораш прво да откуцаш назив, па да га селектујеш, па онда да кликнеш на дугме за убацивање линка и онда ту прекопираш, јелте, линк. ;)

• 2 weeks later...