Jump to content

Recommended Posts

Posted

oba coffins-a,razvaljotka,malo vise onaj sa sladzerskim klasicima (noothgrush najbolje odradjen),love sex machine u top 10 ove godine sigurno,betonski blok u glavu od albuma.

fenomenalna izdanja ovih dana.

Posted

Podrazumeva se to jbg, ali bolje išta nego ništa. Nisi mogao bolje da opišeš od toga, i to armirani beton. Ako neko naiđe na neku sličnu težinu da obavezno kači.

Posted

mene je ovaj oduvao,samo mogu ovaj i taj EP sto spomenu da iskopam,evo ifolder linkova za to,ako ko moze i ovo ostalo da iskopa,ako ko ne umije da skine sa ifoldera nek se obrati talviju:

http://ifolder.ru/17428426 HBH EP

http://yapapka.com/29903211/?logoff Monnos LP

lou,monnos je mnogo tecniji,cjelovitiji,a i epskiji.ono je vec skoro random tezinjanje,ili se takvim cini posle ovog remek-djela.odlican bubanj,ogoljeni rifovi,super atmosfera.kao kad bi thorr's hammer obradili neki stoner bend.konacno imamo drugi kejvmen dum bend,jos sa dobrom sladz glibezinom iz engleske - meni idealno.

Posted

E, pa to mi je i bio problem kada sam slušao EP, delovao mi je prilično nedovršeno i nedovoljno osmišljeno.

Posted

Ovogodišnji Witch Mountain je sporiji, ali i kohezivniji od prošlogodišnjeg, svakako preporuka. Onaj jug u glasu pevačice ide kao melem na ranu.

Blagojeva preporuka za Monnos stoji, ovo je dosta bolje od EPja koji sam slušao pre godinu-dve, lepo teče, a ima težine na pretek. Sredili su se, a mislim da će tek da osmisle nešto.

Black Moth ide posle Witch Mountain samo tako, i zanimljivo je što nisu baš metal, već su tu negde na granici sa rockom, sa sve ritmovima i rifovima koji voze.

Posted

neznam,meni je ova godina prenabijena izdanjima,samo iz zadnje nedjelje i martyrdod i conan su izdanja za cijeli zivot,ja vec tri dana vrtim conan i samo mi je bolje i bolje,ako ne i najbolji bubanj odsviran u zanru i slicnim podzanrovima,plus jebanje sa orange or120 i orange matampom,mogao bi do sjutra da pisaem zasto mi je ovaj album savrsen.plus dodaj i twilight,saberes 2 i 2 i bude ti jasno.

taj witch mountain propustih,skidam odmah.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Koliko mi se kenja kad pročitam ovo "Toronto-based epic metallers", sa raznim devijacijama lokacija i žanrova, jebali ih epični metalersi u čmar.

Edited by Oak