Vlaja Buraz Posted June 16, 2006 Author Report Posted June 16, 2006 FU MANCHU spremaju novi album, i pored toga će se pojaviti EP sa izabranim obradama. Među tim obradama je i "DOA" od Van Halena. Situacija je znači sljedeća, jedan od mojih omiljenih stoner rock bendova obrađuje jednu od mojih omiljenih stvari jednog od mojih omiljenih hard rock bendova. Poslednji studijski FU je bio blago loš. Ne očekujem ni sad previše, ali, s obzirom kako su odradili "Godzillu" (preskočio bih kako su obradili "Jailbreak"), bar bi "DOA" mogla da zablista. Quote
Cosmic Sailor Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 samo da vas upozorim da Fu Manchu NIPOSTO ne slusate dok vozite! noga instinktivno stiska papucicu gasa! umalo mi Moongoose ne dodje glave juce! 1 Quote
Cosmic Sailor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Nabavio sam novi Eagles of Death Metal (album se zove Death by Sexy) ako nekoga interesira neka kaze, mogu uploadovat i postavit linAk. Imam i njihov prvi album pa se i to moze uploadovat. Edited October 6, 2006 by Cosmic Sailor Quote
Vlaja Buraz Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Odričem se novog Eagles of Death Metal. Inače, imam link za taj album na rapidshare - ako nekome treba, neka trzne PP, da ne kačim ovdje, da ne crkne link... EODM-Death_by_Sexy.rar Size: 35018 K Quote
Cosmic Sailor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Odričem se novog Eagles of Death Metal. vala što jes jes. nije ni prismrđet Love Peace Death Metal Quote
Vlaja Buraz Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Homme totalno s-homira i taj bend. Quote
Abramelin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Eagles - kapiram kao zajebanciju i ne bih ih bas svrstao u Stoner ekipu. Iskreno, Stoner mi je revitalizovao tvrdi R'N'R zvuk i vec, evo neko duze vreme, od novijih bendova koje jurim - uglavnom se svodi na stonere. Pored oldschool faca: Kyuss, Cathedral, Spiritual Beggars, Electric Wizard, Monster Magnet... primio sam se kao lud i na bendove koje otkrih tokom par proteklih godina: Orange Goblin, Grand Magus, Corruption, Fu Manchu, High On Fire, The Quill, Unida... ne znam sta sve jos ne... uf, sto volim tu stonersku mas'!!! Quote
Vlaja Buraz Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 Teška je to borba, taj metal. A ja danas (napokon) skinuo dva albuma Orange Goblin: TT Blues i Frequencies. Jako sam sretan zbog toga. "Lunarvile" je pjesma koja je znatno uticala na mene, i u 96 kbps verziji. I da, strašan bubnjar. Quote
Abramelin Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Orange Goblin - opasan bend! Upravo su mi TT Blues i Frequencies From PLanet 10 najbolji albumi. Koliko je to dobar R'N'R! U sirovom, ali uzasno melodicnom i mastovitom obliku. Jedini album koji me smorio je Coup De Grace - ne znam sat im bi - meni je prilicno dosadan. Quote
Vlaja Buraz Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Istina je da su malo zaokrenuli nakon ta dva albuma. Meni je sa Coup de Grace dobra ona stvar u kojoj gostuje John Garcia. Na tom albumu mi se ne sviđa zvuk. Poslednji imam ali ga nisam pošteno poslušao, mislim da je sad prava prilika. Quote
swing 2002 gtl Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 kopam kopam po stoneru. boris, sleep, melvins, sons of otis, spirit caravan, st vitus i tako dalje i tako bliže. Travelling toward the atomic sky Passing through the wall of light we fly To the center of the sun we go Discovering secrets no one else has known Within the center of the galaxy Away from Earth and all its misery Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Volim te. Ovo kažem prije nego što pogledam u profil da vidim koji si pol. Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 (edited) REDFACE REDFACE REDFACE Elem, šta, Vi, moji, dragi, mislite o Sixty Watt Shaman (1998-2003)? Reason to Live (2002) je zasigurno jedan od klasika žanra. Žanr = labavo upotrebljen termin. 1998 Ultra Electric 2000 Seed of Decades 2002 Reason to Live >> Koliko znam, neki članovi djeluju u okviru Mighty Nimbus, ali to je druga priča. Da li je neko slušao, ili, da li je voljan da čuje. Imam sva tri albuma, i, spreman sam da potegnem 5 kb/s upload zarad širenja njihove riječi. Preporuka kao ona kockasta peć. Edited October 14, 2006 by Boro Quote
swing 2002 gtl Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Da li je neko slušao, ili, da li je voljan da čuje. Imam sva tri albuma, i, spreman sam da potegnem 5 kb/s upload zarad širenja njihove riječi. Preporuka kao ona kockasta peć. samo daj! Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Nisam se vozio sa njima. Provjeriću o čemu se radi. Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 samo daj! Ni 5 sati nije trebalo za upload. http://rapidshare.de/files/36781406/Sixty_Watt_Shaman_-_2002_-_Reason_to_Live.rar.html Quote
swing 2002 gtl Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 aa ti si srce a ovo na prvo slušanje zvuči jako dobro. hvala. Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 WUB REDFACE WUB Da imam bolji upload kačio bih stvari masovno. Ovako, s vremena na vrijeme ću pokušati ponešto. Quote
KRANG Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Nisam se vozio sa njima. Provjeriću o čemu se radi. gravity x album.. meni bio u top 10 2005. Örebro, Sweden. Edited October 15, 2006 by KRANG Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 To ne obećava ( ), ali, skontao sam da ima jedan LP i par EP i split izdanja. Poganjaću preko DC++. Quote
Buddha Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 ili cu ti ja poslati po Brki kad dodje sutra, zajedno sa onim Logopedima. Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Evo, skidam split Truckfighters vs Firestone. Našao sam album, ali nema slobodnih slotova, a rip 150 MB, skidam paralelno neki Loudness - Live in Europe 1984 video. Quote
Abramelin Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Ljudi, zbog ovih linkova volim ovaj forum - aj uploadovacu i ja nesto uskoro... no ako je neko na SBB Elite hubu (tj, ima DC++) - imam dosta stonera, kao i razne ostale mjuze, nick mi je Cojzi i 24/7 sam online. pozd! Edited October 15, 2006 by Abramelin Quote
Cosmic Sailor Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Slusao neko Wolfmother? Australci koji njeguju teski retro hard rock sa dobrim stoner elementima. Zainteresovani za njihov album prvijenac neka kazu pa da uploadujem. Ovih dana im se vrti spot na MTV Adria. Quote
Recommended Posts