Jump to content

Recommended Posts

Posted

haha a videh pre neki dan još jedan sludge/post metal album sa morem i brodom, čak sam ih i slušao pre, ali zaboravio sam kako se zovu.

Ko god da je radio Undersmile-u produkciju treba ga obesiti.

Posted

Nije produkcija problem koliko je master otišao ka kompresiji i otsecanju, ne može album da diše.

Posted

dakle crap production.

pffffffffff

To je ta skola kada se sve nagari pre finalnog miksa, i onda mikser nema tu sta previse da radi, samo da se prekrsti i odsece vishak. problem posledniih godina. samo da gruva. pu pljuv. to je i metalika uradila. a covek bi ocekivao pametnije od matorih drkadzija.

Posted

Jednostavno rečeno, može neko da producira savršeno, ali onda dođe budala sa lošim masterom i ujebe sve.

Ovaj video sve objašnjava

Posted

Nisam znao da je Zen sladžerka, poboljšalo mi se mišljenje za nijansu :D

Ne znate vi ništa.

@ Low

u praksi, u vecini slucajeva nivoi vec budu presvirani pre finalnog miksa

imadoh prilike da vidim kako to izgleda (i master miksera kao se inverzno krsti :haha:)

Posted

lulu:

sto?nesto me je eula u jednom momentu podsjetila na neki momenat sa quorthon-ovog selftajtlda,i uan ting led tu anodr,i zavrsih sa fine day to die na maksimum,i ne namjeravam da stanem

Posted

I meni isto to, ali zaustavim load stranice čim se pojavi gore countdown, pa ne stigne da otvori donji deo stranice (reklame) pa ne prebacuje.

Posted

jel vas zajebava ovaj ifolder? kad treba da cekam onih 30 sekundi prebaci se na neki drugi sajt, malopre me nekako usralo pa sam prosao.

Мени се то малопре десило. Пробај на неку другу рекламу да кликнеш.