meka Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Jednostavno rečeno, može neko da producira savršeno, ali onda dođe budala sa lošim masterom i ujebe sve. Ovaj video sve objašnjava [media=] [/media] Vala, ne može jednostavnije. Ali daj ipak glasnije Quote
Vitamin K Experience Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) L.o.u, kad si već poporučio Bloody Panda, evo da linkujem stvar zbog koje sam se navukao na njih. [media=] [/media] Fixed gay autocorrect na tvoj nick... Edited July 6, 2012 by Vitamin K Experience 1 Quote
temper Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Zajebite to sve!! Slusajte novi Stoned Jesus i novi Sons Of Otis! Nema bolje mjuze za ovo vreme. Otkrila sam da imaju i spot. Još da razumem podelu na letnju/zimsku mjuzu i biće mi super. 1 Quote
Dr Alex Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Svaka pesma od Stoned Jesus kida! Odusevljen sam bendom! Jednostavno je. Npr. Agalloch je zimska mjuza, Kyuss je letnja. Saturnus zimska, Solrize letnja. Nocturnal Depression zimska, I Are Droid letnja. Ko nije slusao Solrize i I Are Droid: Quote
Zen Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Nightstalker - Dead Rock Commandos Za neupućene - kultni stoner iz Grčke, Andreas iz Rotting Christ na basu. Zanimljivo je, mada meni suvise nekako isprano zvuci. Ko kad se duks razvace na centrifugi. Still, nice background music. Quote
Talvi Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 http://www.mediaboom.org/374115-ice-dragon-dream-dragon-2012.html Quote
Јарослав Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Било би кул ако јесте, таман да мало раз'лади. Quote
Talvi Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Spominjali su se oni ovuda već, e da ga jebem sad ako se sećam ko je sve pričao o njima. Quote
Јарослав Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 da li ti uopšte preslušaš sve to što ovde kao preporučuješ? Quote
Talvi Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Naravno da ne, jeste normalni, ja jedva da uopšte slušam metal ovih dana. Moje je samo da bacim novitet, vi ga glođite. Quote
Јарослав Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Поштено. Ајде нека неко послуша ово, мрзи ме да скидам. А и пичи ми Металика, не бих да прекидам. Quote
Oak Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 (edited) Jebite se sa preporukama bez slušanja, a i onaj omot je g.o.v.n.o, k'o za blind guardian. I jebao vas ovaj auto correct Edited July 11, 2012 by Oak Quote
BLAGOJE Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Naravno da ne, jeste normalni, ja jedva da uopšte slušam metal ovih dana. Moje je samo da bacim novitet, vi ga glođite. ako ne slusas metal,mrs sa foruma jedino te vadi crust/d beat i ostala glibava pankeraja ja ne slusam vise novitete,a i nemam neta toliko da ga trosim na svakakve gluposti,tek sad naprimjer apsolviram najnoviji HoF,tamo na jesen posle rokova mozda opet krenem da skidam novotarije,do tad imam i previse ultra kvaliteta. Quote
Lou Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 To bacaju ovi blogspot heroji koji veze nemaju. Quote
Јарослав Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Другари из Новог Сада су започели снимање свог првог демоа, па су избацили једну ствар на Тјуб. Послушајте, раширите, подржите и тако даље. http://www.youtube.com/watch?v=p8UUKce8f5s&feature=youtu.be Quote
temper Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Ma tražila sam ja link od Talvija za Ice Dragon, isto album iz 2012, ali ovo nije taj. Je li moguće da su opet nešto izdali Što nikad ne lajkujem strane na fejsu... Ua metal! Slušaj Blagojooo! Bacili bismo ti link na B. Sabbath da smemo Quote
Lou Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Muzika je ok, ima mesta da se radi, ali i vajba koji može da bude dobra osnova. Ime bi trebalo da menjaju pod hitno, osim ako nije izabrano kao omaž. Quote
BLAGOJE Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 blagojo slusa HoF i farmer bojse,ima jos 250 mb neta i bole ga kurac za trendove Quote
Јарослав Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Muzika je ok, ima mesta da se radi, ali i vajba koji može da bude dobra osnova. Ime bi trebalo da menjaju pod hitno, osim ako nije izabrano kao omaž. Наравно, напретка ће бити. Иначе, име и јесте омаж. Иначе, ово је снимак без гитаре, само са дисторзираним басом. Quote
Recommended Posts