Vlaja Buraz Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 Zavisi o čemu pričamo... Ako je u pitanju novi Monster Magnet album... Quote
Buddha Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 i, Vlajo, kako ti se dopadaju novi Queensi? Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 Nisam slušao ni prošli QotSA album a ne planiram ni ovaj. Ali moram priznati da je omot dobar, makar prednja. Quote
darthmoog Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 A sta hocesh da kazesh da zadnji nije dobar??? Quote
Buddha Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 lullabies je i mene razocarao, ali ovaj novi ima neke mnogo dobre psihodelicne momente Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 A sta hocesh da kazesh da zadnji nije dobar??? Nisam vidio zadnju stranu omota. lullabies je i mene razocarao, ali ovaj novi ima neke mnogo dobre psihodelicne momente Mačka mi pati od post-natalnog poremećaja tako da bih morao to odložiti, liječim je uz pomoć Jim Croce kompilacije. Quote
darthmoog Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) Meni se kod novog svidja to sto uopshte ne lichi na stare...ima ove elektro momente koje pre nisu posedovali... zezam se za zadnji nisam ga ni ja video Edited June 28, 2007 by darthmaul Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 Valjda će raditi direktan link. Ako ne, http://www.mega-search.net/search.php?term...amp;x=0&y=0 Elem, dobar je i zadnji. Sigurno je knjižica očajna. Quote
darthmoog Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 dobra je i ona...imash je tu medju linkovima...odlican je novi kada bolje razmislim...jes da je pop album i skoro da i nema stoner rock-a u sebi...ali skini ga ponovo Quote
darthmoog Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 MONSTER MAGNET has set "4 Way Diablo" was the title of its new album, due on November 2, 2007 via SPV Records. The CD was produced by Matt Hyde and features a cover version of THE ROLLING STONES' "2,000 Light Years from Home". "4 Way Diablo" track listing: 01. 4 Way Diablo 02. Wall of Fire 03. You're Alive 04. Blow Your Mind 05. Cyclone 06. 2000 Light Years from Home (THE ROLLNG STONES cover) 07. No Vacation 08. I'm Calling You 09. Solid Gold 10. Freeze and Pixillate 11. A Thousand Stars 12. Slap in the Face 13. Little Bag of Gloom MONSTER MAGNET mainman Dave Wyndorf was forced to halt work on the CD in February 2006 after overdosing on prescription drugs. Hyde, who worked with MONSTER MAGNET on their "Powertrip" and "God Says No" releases, stated about the band's new CD back in March 2006, "I believe it has the potential to be their best record since 'Powertrip'." MONSTER MAGNET's last studio album, "Monolithic Baby", was released in 2004 via SPV. Quote
Vlaja Buraz Posted July 7, 2007 Author Report Posted July 7, 2007 Ima još do oktobra (kad će biti dostupan na netu). Šta znam, nadam se samo da ga nisu krpili od snimaka prije februara 2006. i nekih sad, ne volim takvu vrstu nekoherentnosti kod albuma. Pored toga, mislim da će biti dobar. Poslednji album nije baš kao ona dva prije njega, ali je dobar, a u poređenju sa ostalim stvarima iz tog trenutka... hm Usput, "(THE ROLLNG STONES cover)". \сејтн/ Quote
Lakilea Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Eeeh mene je drug recimo uputio u ovaj ceo pravac proslog leta... Te divne 2006-e! Bili smo smesteni u istom apartmanu, on soba do mene te je svako vece svirala ta super cool muzika.. Naravno da sam se morala raspitati.. Dade mi Kyuss da pocnem, i QOTSA naravno, sada imam dosta stvari ali moram priznati da nisam sve preslusala... Svidjaju mi se dosta i stvari tipa Yawning man - instrumental.. Fu Manchu nisam sve preslusala, ima dosta, ali dobro zvuci.. Generalno mi sve dobro zvuci ali nisam jos nasla pesme koje pustam iznova i iznova... Vise mi odgovara da slusam ceo album.. Al' tako se lakse zaboravi, to mi je jedino bedak. Solace mi rece da je super ali ne mogu da nadjem vise od jednog albuma! Nisam ni sigurna da li je to taj zanr.. Fatso Jetson je dobar.. Orange Goblin mi vuce vise na metal nego rock ali i oni su super! Generalno - super muzika! Quote
Vlaja Buraz Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 O tome ja pričam, ženo. Usput, uz zahvalnost drugu I_hate_to_much, novi MM - LINK, a šifra za arhivu je očita. Quote
VoivodBG Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 http://www.myspace.com/rockzeus Veoma dobar stoner rock,mrzim poredjenja ali onima kojima se dopada Kyuss,Black Sabbath i Soundgarden ce se 100% dopasti. Za sada imaju jedan album,Bad signs iz 2005/6,do kraja ove godine ce verovatno izbaciti novi album,ocekujem da ce biti solidan. Quote
Vlaja Buraz Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 BOG TE JEBAO KAKVA JE RADIO DRAMA NOVI MONSTER MAGNET. NIJE NI ČUDO ŠTO JE TETKI JUČE UMRO STOGODIŠNJI PAPAGAJ KOJI JE IMAO PREKO OSAMDESET GODINA. GLAVA ME BOLI. NE MOGU DA VJERUJEM. Quote
Vlaja Buraz Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 http://www.mediafire.com/?byb1znbs4iz Alabama Thunderpussy - 1998 - Rise Again.rar (79.75 MB) Pa ću za koji dan okačiti još ova druga dva što imam, Fullton Hill (2004) i Open Fire (2007). Quote
darthmoog Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 auh nisam ocekivao da ce biti sranje ali ae da se skine pa da se i sam uverim Quote
gavrosaurus Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Хм, није рок већ метал али капирам да би могао да се свиди екипи која готиви тај фазон, мени је ово тотално ОК, вртим ово већ пар дана а третирају га као stoner/groove: Godsplague's music is a mix of heavy, down tuned guitar riffs, overdriven bass and powerful drum grooves. The band guys themselves describe their music to be "Friday night boozin' heavy metal", with a wide grin on their faces. H8 www.mediaportal.ru Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 ЈЕБЕ ЈЕБЕ ЈЕБЕ http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=82711 Quote
Cosmic Sailor Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ЈЕБЕ ЈЕБЕ ЈЕБЕ http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=82711 wtf??? pu jebem mu mater! rasturise se. a ja se taman nadao da cu ih ove godine najzad gledat uzivo... Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Prvo Gluecifer a onda oni... Stvarno bedak, rasturi se ta jedna "scena" koja mi je toliko draga. Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Samo nam je vjeverica ostala. Quote
VoivodBG Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Zaista sranje...nadam se da ako budu radili oprostajnu turneju po Evropi,dodju u Madjarsku pa da odem i da ih odgledam. Quote
Recommended Posts