Fetus Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 jel gledao neko onaj spot na groblju? kako su mi smesni likovi,svi mali i debeli... Quote
dr NIK@ Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 to ti je spot za Unhallowed-Funeral Thirst. odlican uvod i cela pesma... inace, bend nevidjeno dobro zvuci, a vokal je neverovatan. da covek ne poveruje da ono sve samo jedan covek peva (sem u slucajevima kad se preklapaju glasovi). sto se tice najboljih pesama, nema svrhe da ih izdvajam. jedino mogu da kazem da mi je Unhallowed za neku nijansu ipak bolji od Miasma-e. u svakom slucaju oba albuma su do jaja. ono ranije ne bi da komenrisem. Quote
necko Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ta pesma jebe keve, nisam video spot, moracu da potrazim Quote
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 e daaaaaaaaaaa.... svi koji nisu pogledali spot za Contagion, neka ga nadju i pazljivo pogledaju... ima jedna veoma interesantna stvar za primetiti u spotu. naravno, onima koji nista nisu primetili u tom spotu, predlazem da pogledaju ponovo, samo pazljivije. Quote
necko Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 e daaaaaaaaaaa.... svi koji nisu pogledali spot za Contagion, neka ga nadju i pazljivo pogledaju... ima jedna veoma interesantna stvar za primetiti u spotu. naravno, onima koji nista nisu primetili u tom spotu, predlazem da pogledaju ponovo, samo pazljivije. snimci petog oktobra? evo linka ka spotu: http://www.youtube.com/watch?v=zbTr1d_S_Ak Quote
oʞɾoƃ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Video sam par live snimaka, bend je krš... Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 snimci petog oktobra? evo linka ka spotu: http://www.youtube.com/watch?v=zbTr1d_S_Ak si si MOLIM?!?!?!?! ZASTO SU KRS??? pa dobro. ne mozes da ocekujes da se svakom svidi. Quote
Geozee Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Ne ocekujem da se svakom svidi, ali ocekujem da svako pokaze malo postovanja... likovi jednostavno mnoooooogo dobro sviraju... Quote
М Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 likovi jednostavno mnoooooogo dobro sviraju... Shto ne znachi da su dobri Shalim se. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 skinuo diskografiju za ortaka...i obrisao kad sam mu narezao... Quote
Geozee Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Cak i Satan mora da prizna da likovi rezu... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 HAHahahaahahah Hteo sam reci da su sranje i da mi se ne svidjaju Quote
SAMSA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Momci razbijaju. Sećam se kako sam se drogirao njima pre dve godine... Carevi arevi Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Meni kazete da sam retard?A vi slusate ovo govno od benda Quote
dr NIK@ Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 postovi ti i nemaju neku poentu. bar ja mislim da si dokazao da ti se ne svidjaju. Quote
Geozee Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ja mislim da ih on nije ni cuo... nego da ih je samo video... Quote
Recommended Posts