Haos sam ja Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Bend izgleda nastavlja sa radom. Ritam gitarista i izvorni član Brian preuzima vokale a u bend se vratio Ryan Knight koji je svirao lead gitaru u bendu u periodu 2009-2016, inače ubica gitarista, svirao nekad u Arsis i u jednom malom ali super metalcore bendu The Knife Trade. Sad imaju dvojicu stvarno zajebanih gitaroša pa se možda odrazi dodatno na buduću muziku. Quote
Talvi Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 taj Arsis smo beše gledali nekad davno ovde, bio pošten bendić Quote
Haos sam ja Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Da, svirali su u onom nekom paketu sa Morbid Angel, Kataklysm i Keep of Kalessin. Imali su par vrhunskih albuma početkom milenijuma pa su otišli u kurac. Quote
Chicken Little 420 Posted September 26 Report Posted September 26 https://getmetal.club/alben/metal/death-metal/233381-the-black-dahlia-murder-servitude-2024.html Quote
dAdAiSt Posted October 6 Report Posted October 6 The black dahlia murder Melodeath? Melodeath. Ovaj bend je tipican primerak americkog metala. Dosadan, neinspirativan i generican. Inače dolaze iz Mičigena, USA. Ne znam kome bih ovo preporučio, verovatno nikome. Najgora komponenta ovog albuma je vokal, koji ne pase ovoj muzickoj matrici. Ovo ide direkt u kantu za otpadke. bd murder su jednostavno los bend, i to je to. 1 Quote
Haos sam ja Posted October 6 Report Posted October 6 Naprotiv, ovi su jako dobar i kvalitetan bend koji ima samo jedan problem. Sviraju isti album na svakom albumu i ima minimalno varijacija na temu. Taj album je dobar ali je dosada kad ga čuješ 10 puta iznova. Quote
Recommended Posts