Demonic_Alliance Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 (edited) JA sam po nazivu mislio da je ovo neki dosadni gothic... Tako da sam igrom slucaja tek juche chuo ovaj bend... JEbe keve! Bar moj prvi utisak... Slushacu ga ovih dana josh na poslu cisto da vidim da li me je utisak prevario Edited May 5, 2007 by Demonic_Alliance Quote
Лиждра Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 NIJE TE PREVARIO... NAJJACI BEND IKADA!!! Najjace pesme: sve sa Unhallowed-a i Miasme... Quote
Geozee Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Pa da... ipak sa Horrible Night-a ima samo nekoliko dobrih stvari... Quote
Geozee Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Imaju mozda najjaci LIVE nastup na svetu... Quote
Anоnymous Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ghhh...ne cviđaju mi se ič. Aj izgled im je bezveze, ali to po strani ni muzika im nije nešto...neki Deathcore(?) or summin...možda čak i Mallcore. Quote
Wise Owl Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Trenutno su u studiju i snimaju novi album Quote
Vuk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 to su skoro sve pesme a elder misanthropy??? Kolje u ovom momentu, sa LoG-om su mi prvi na listi Quote
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 a elder misanthropy??? Kolje Ceo taj album je do jaja... Svaka pesma mi se svidja... Hymn For Wretched npr... Quote
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ps. Moze li da se promeni ime teme u THE Black Dahlia Murder, ipak je tako pravilno ime benda... Quote
Hatebreeder Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) i daaaaaaaaaa... dahlia snima novi album...kazu da ce izaci na jesen,cenim da ce se nabaviti ranije! btw album se zove Nocturnal,a mislim da ce biti vr' :rockdevil: Edited June 4, 2007 by Hatebreeder Quote
Geozee Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Tooooo... Bravo Riki i ti nesto pametno da kazes... Quote
Stansfield Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 muzika i nije toliko losa,ali sami likovi su mi tako smesni,svi neki mali debeli sa kosom do uveta... najjaci je oanj spot na groblju! Quote
Geozee Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 muzika i nije toliko losa,ali sami likovi su mi tako smesni,svi neki mali debeli sa kosom do uveta... najjaci je oanj spot na groblju! Funeral Thirst... Ali je mnooogo bolji spot Miasma... pogledaj to obavezno... idu po gradu i prave sranja... Quote
The Watchtower Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 THE BLACK DAHLIA MURDER will release its new album, "Nocturnal", on September 18 via Metal Blade Records. The follow-up to 2005's "Miasma" is being recorded with Eric Rachel (who mixed "Miasma") and will be mixed by Jason Suecof, who has previously worked with TRIVIUM, CHIMAIRA, DEVILDRIVER, GOD FORBID and BURY YOUR DEAD, among others. Omot mi mnogo liči na: Necrophobic (Swe) - Darkside. Real metal thing! Quote
Geozee Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Da da... naravno jedva cekam... Pokusacu da nabavim pre izlaska albuma u prodaju... Quote
necko Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Pokusacu da nabavim pre izlaska albuma u prodaju... pa kako drugacije? Quote
Recommended Posts