Geozee Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Ajte prebacite temu na Metalcore, NWOAHM, NU podforum, molim vas... Quote
kuruz Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Taмо и припада. Иначе, послуш'о сам. Срање. Quote
Pisha Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Prvi album bejase obecavajuc i onda postadose govno kao i vecina "saboraca"..Tuzno Quote
Geozee Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Odslusao sam je... meni je extra, iako neki kazu da mu je pukao glas i da ne valja, meni je extra... Quote
Lucio Holocausto Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 meni su oduvek bili fegetativni, nekako su mi previse sirovi i genericki. Izgleda kao da su stvoreni za branje para. Presluosa ceo "Unhollow" jedva nekako, i jedino sto mi se svidelo je "funeral thirst" mada i ona mi je nekako ... njaah? Ima puno boljih americkih death metal bendova, ne zelim da trosim vreme na jos jedan "summer bend" Quote
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) THE Black Dahlia Murder nije death metal... i kad ce da je prebace odavde... i album se zove Unhallowed... Edited August 8, 2007 by Geozee Quote
Lucio Holocausto Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) who gives a fuck? slazem se da ovo ne bi trebalo da stoji na death\grind forumu Edited August 8, 2007 by Lucio Holocausto Quote
Geozee Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 KONACNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! The Black Dahlia Murder - Noctural (2007) Quote
necko Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 haha a taman sam hteo da postavim Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 (edited) Skinuo sam sinoc Nocturnal To je btw prvi album koji sam od njih nabavio Odlicni su-svidja mi se onaj vokal u black fazonu,a i grind otkida Sjajan band.... Edited September 15, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote
Katalog Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Bend je vrhunski. Odlicni tehnicari, kreativno sklopljene dionice, puno energije i razbijanja. Sva tri full lentgh albuma odbijaju bubrege. Lirika je vise nego odlicna, toliko zivopisne i na oko nespojive personifikacije, divne metafore, bogat rjecnik, skladni stihovi i zanimljivi sklopovi recenica. Kome ovo nije death metal, neka se malo zapita zasto bi jedan in flames bio death, a ne mogu vodu nositi Daliji po brzini i brutalnosti? Blast beatovi u svakoj je*enoj pjesmi. Bes mu mater, prvi vokal je neka vrsta grubljeg vristanja (znaci death vokal) ima growl vokal (opet death), bubnjar cisti death, stalno shiba blast beatove, ako nisu oni, onda vozi duplu ko manijak, gitare pilaju, rezhu i testerishu, ne znam, sta je onda po vama death, samo brutal?!? U Black Daliji ima metalkora minimum, doslovce je zanemariv uticaj metalkora. Jedino se mcore osjeti u njihovom oblacenju. Melodicni brutalniji death metal sa nesto malo metalkora, odlican bend, ako vam se ne svidja, fino kazete "nije za moj ukus", meni ne lezi spawn of possesion, najbolje da idem i kenjam kako je bend govno i sanje, ako mi ne lezi ne znaci da je lose... Ali neke osobe jednostavno ne mogu svoj ego spustiti - ako se njima ne svidja = lose, sranje, govno. A ovde je zbog homofobicnosti tako zastupljena praksa da se pljuje po bendu koji svira death ako clanovi nisu mrcine od 100+ kila sa dugim kosama i mrkim pogledima, jos ne daj boze ako ljudi imaju nu/mcore oblacenje, e onda je tek glup bend! Quote
ukyo Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Bend je vrhunski. Odlicni tehnicari, kreativno sklopljene dionice, puno energije i razbijanja. Sva tri full lentgh albuma odbijaju bubrege. Lirika je vise nego odlicna, toliko zivopisne i na oko nespojive personifikacije, divne metafore, bogat rjecnik, skladni stihovi i zanimljivi sklopovi recenica. Kome ovo nije death metal, neka se malo zapita zasto bi jedan in flames bio death, a ne mogu vodu nositi Daliji po brzini i brutalnosti? Blast beatovi u svakoj je*enoj pjesmi. Bes mu mater, prvi vokal je neka vrsta grubljeg vristanja (znaci death vokal) ima growl vokal (opet death), bubnjar cisti death, stalno shiba blast beatove, ako nisu oni, onda vozi duplu ko manijak, gitare pilaju, rezhu i testerishu, ne znam, sta je onda po vama death, samo brutal?!? U Black Daliji ima metalkora minimum, doslovce je zanemariv uticaj metalkora. Jedino se mcore osjeti u njihovom oblacenju. Melodicni brutalniji death metal sa nesto malo metalkora, odlican bend, ako vam se ne svidja, fino kazete "nije za moj ukus", meni ne lezi spawn of possesion, najbolje da idem i kenjam kako je bend govno i sanje, ako mi ne lezi ne znaci da je lose... Ali neke osobe jednostavno ne mogu svoj ego spustiti - ako se njima ne svidja = lose, sranje, govno. A ovde je zbog homofobicnosti tako zastupljena praksa da se pljuje po bendu koji svira death ako clanovi nisu mrcine od 100+ kila sa dugim kosama i mrkim pogledima, jos ne daj boze ako ljudi imaju nu/mcore oblacenje, e onda je tek glup bend! Elem, ne spominji BDM i In Flames u istoj rechenici. Poz. Quote
Katalog Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Elem, ne spominji BDM i In Flames u istoj rechenici. Poz. Potpuno te razumijem, i ja sam omrznuo in flames zbog depresivnih posta-adolescentskih likova koji sjeku vene na njih i gomile balavurdije kojima je to prvo otkrice nakon maidena Quote
Џрк Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Ni ja ne volim IF, ali smatram da su ^^^ totalno pogresni razlozi.... Quote
Katalog Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 ma namjerno sam ironicno odgovorio jer me nervira prvo kad neko ide offtopic i javlja se na temua a nema sta za reci o temi, a drugo, nervira me elitizam "ne spominji TBDM i IF u isto recenici, nja nja nja", kao da su IF neki bogovi, tehnicki ne shishaju TBDM, i mogu ih mirne duse spominjati, njih i bilo koga drugog, samo zato sto su se pojavili kojih 10 god ranije i imaju dopadljiviji zvuk za mase ne znaci da su bogovi cije se ime ne smije spomenuti uz neki drugi bend... Jedino opaska stoji ako se ne spominju zbog razlicitih stilova DM koji sviraju, a kome nije jasno, namjerno sam spomenuo IF cisto zato jer su neki brutaloljupci rekli da tbdm nije death, a ima vise odlika deatha nego slavljeni IF. Nazad na temu ljudi, ako se nema sto konstruktivno reci, da se ne okolisha... (napomena - nemam nista protiv nikoga ovde, samo me neki pogledi malo zhacnu). Quote
Geozee Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 THE Black Dahlia Murder nije death metal... Cist deathcore... I voleo bi da se prebaci na pravi podforum i da mu se doda THE u nazivu... Quote
Katalog Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Deathcore su As blood runs black i all shall perish, dahlia nema niti jedan breakdown, niti jedan dio hardkor pjevanja, tako da ti pricha pada u vodu. Poslusa ASP i ABRB i cuces svjetlosnu godinu razlike u stilu sviranja od TBDM. Quote
ZheX Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 odlican je novi album, mnogo bolja produkcija u odnosu na prethodne. Quote
ukyo Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) ma namjerno sam ironicno odgovorio jer me nervira prvo kad neko ide offtopic i javlja se na temua a nema sta za reci o temi, a drugo, nervira me elitizam "ne spominji TBDM i IF u isto recenici, nja nja nja", kao da su IF neki bogovi, tehnicki ne shishaju TBDM, i mogu ih mirne duse spominjati, njih i bilo koga drugog, samo zato sto su se pojavili kojih 10 god ranije i imaju dopadljiviji zvuk za mase ne znaci da su bogovi cije se ime ne smije spomenuti uz neki drugi bend... Jedino opaska stoji ako se ne spominju zbog razlicitih stilova DM koji sviraju, a kome nije jasno, namjerno sam spomenuo IF cisto zato jer su neki brutaloljupci rekli da tbdm nije death, a ima vise odlika deatha nego slavljeni IF. Nazad na temu ljudi, ako se nema sto konstruktivno reci, da se ne okolisha... (napomena - nemam nista protiv nikoga ovde, samo me neki pogledi malo zhacnu). Elem, bash me intrigira shta mislish o In Flames-u, jednostavno zaboravi da postoje, ne morash da ih pljujesh. Shta konstruktivno imam da kazem o TBDM? Da je jedan od 21312312312 bendova sa indentichnim rifovima, vokalom i tematikom. ZzZZZZZzzzz. album kao album nije losh, samo shto je to jedan u nizu od "vec vidjenih". A sad tvoja zelja da budesh totalno drugachiji od ostalih i pljujesh po nechemu kultnom kao shto je In Flames i velichanju nechega shto svira svaki drugi "metal" bend u USA nije moja nadleznost. Sad pak djebo. Edited September 23, 2007 by Ukyo Quote
Geozee Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Deathcore su As blood runs black i all shall perish, dahlia nema niti jedan breakdown, niti jedan dio hardkor pjevanja, tako da ti pricha pada u vodu. Poslusa ASP i ABRB i cuces svjetlosnu godinu razlike u stilu sviranja od TBDM. Slusao sam oba pre 2 godine... oces da kazes da je TBDM cist death metal? Quote
Recommended Posts