AwakeN Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Mislim da mi je potrebno jos preslusavanja da bih mogao konkretno dao misljenje,koje je za sada pozitivno,jedina zamerka je previse growl vokala,koji su skroz bezveze. Quote
José Luis Chilavert Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Izgleda da sam ja jedini kome je Dominate njihov najbolji album . Ne volim cist prog . Quote
ProgressiveR Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Mislim da mi je potrebno jos preslusavanja da bih mogao konkretno dao misljenje,koje je za sada pozitivno,jedina zamerka je previse growl vokala,koji su skroz bezveze. Slažem se 100% Quote
WindrideR Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Je'em mu kewu, ja ovaj album nikako ne mogu da svarim. A pokusavam. I meni je Dominate najbolji Adagio. Quote
ProgressiveR Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Meni stvarno čudno koliko ljudi ne shvata ozbiljnost "Sanctus" albuma .... Quote
Killing Hand Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Iksreno, meni nije nes. Mada necu jos da dajem zakljucke, posto ga nisam dovoljno slusao Quote
Prisoner of Dreams Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 А ја ето баш мислим да им је првенац прецењен. Албум сам по себи није лош, ал је тотални клон СуХ. Андерврлд је права ствар Quote
José Luis Chilavert Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Evo , slusam album ceo dan i mogu reci da mi je ok . Ni pevac nije uopste razocarao , sta vise prilicno je lepo odradio posao . Imaju 2-3 malo dosadnije pesme , ali ima i veoma dobrih . Dao bih mu 7,5/10 I meni je Dominate najbolji Adagio. Quote
ErliK Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pa već ste rekli manje više i moje mišljenje. Growl uglavnom usiljen i loše odrađen a Christian Palin slida Davida samo tako. Sve u svemu ništa spec ali album nije loš i posle malo slušanja postane i bolji. Quote
José Luis Chilavert Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ja mislim da bi oni trebali da ubace dosta vise growl-a . Pa mozda cak i da nadju jos jednog pevaca . Quote
ProgressiveR Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ne znam zašto svi upoređuju "Sanctus" sa SX ... meni je to poređenje suviše površno, neosnovano ... onaj ko ga je dobro slušao verovatno to neće učiniti. Zaista, slušam SX preko 8 godina, a ADAGIO od kako se pojavio, dakle od neke 2002-2003.godine (ako se ne varam) i nije mi jasno kako za ovih 7 godina gotovo svakodnevnog slušanja nisam to primetio. SX su jedna potpuno drugačija priča, a "Sanctus" mi je, kao što sam više puta navodio, jedno od najvažnijih ostavrenja u ukupnoj ljudskoj umetničkoj istoriji, taj album, za mene, predstavlja vanžanrovsko, vanremensko ostvarenje, rame uz rame sa najvećim delima klasike. Naravno, to je moje mišljenje, i ne kažem da je neko ko ne misli isto u krivu, samo mi smeta površan pristup ... samo to Quote
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 U jbt, krupne reci za taj Sanctus, slusao sam ga poodavno, jeste dobar ali nije mi ostao u secanju kao nesto spektakularno. Ovaj novi - OK ali nista za uzbudjivanje preterano. Underworld mi ostaje najbolji. Quote
Stormlord Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Meni je Underworld najbolje ostvarenje ovog benda i ako pricamo o slicnosti sa klasikom mnogo je blize nego sto je to Sanctus! Quote
Prisoner of Dreams Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Није површно, слушам их и ја од настанка, само... на Underworld су тотално развалили, превазишли чак СуХ, који су им несумњиво узори, уосталом, то ми је сам Стефан признао 2003 у неком интервјују. А код Санктуса сам увек био у фазону ''ок, није ово лоше, ал дај да ја пустим лепо The Divine Wings of Tragedy, или петицу, па да уживам ко човек''. Једноставно, све ме је некако подсећало и по идејама и по стилу свирања на СуХ. И запрепастили су ме са скоком који су направили са Underworld, то ми је моментално постао један од најомиљенијих албума. Небројано пута сам га преслушао само те 2004. И апсолутно се слажем за оно ''vanžanrovsko, vanremensko ostvarenje, rame uz rame sa najvećim delima klasike'', ал не за Санктус, него за Underworld. Quote
AwakeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Mislim da su posle Underworld-a shvatili da nema mnogo interesovanja za,tako da kazem,prog pravac,pa su morali da predju na vise neki komercijalniji pravac nego sto je Underworld,i to mi je smetalo na Dominate-u i sada mi je to zamerka na novom albumu jer nema tog proga koji im je davao tu lepotu...... Quote
Eternal Flame Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Nov album je po meni vrh. Ja volim ovakve melodične tričarije a zaguljen progresive me nikad nije odušavljavao. Vocal je odradio dobar posao. Quote
AwakeN Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Evo i spota za pesmu Fear Circus..... http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=50716031 Quote
Killing Hand Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Posle jedno 8,9 x slusanja albuma mogu slobodno reci da je album odlican Quote
Stormlord Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Preslusao sam i ja album i jbg. nije los. Ne mogu reci da je odlican ali definitivno nije los, mozda cak i bolji od Dominate! Quote
AwakeN Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Nefali nista jednostavno je i po mom ukusu bolji novi album od Dominate!vise je blizi starijim i muzicki mnogo kvalitetnijim albumima... Quote
AwakeN Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 May 23rd - Brasov (Romania) - Suburban May 30th - Lyon (Fr) - Transbordeur June 20th - Denain (Fr) - Palais des sports June 21st - Clisson (Fr) - Hellfest October 24th - London (UK) - Purple turtle Evo i njih u komsiluku...... lepo bi bilo poglrdati ih!!!ehhhh Castle fest........... Quote
AstralliS Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Nije da mi se ide nešto u Rumuniju, Mađarska mi dođe... više kao primamljivija destinacija. Quote
Mita Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 e sad mogu sa sigurnoscu reci novi album odlican 8.5/10 ono posle preslusanih vise puta kod mene 9 pa navise samo kultovi dobijaju :) Quote
AwakeN Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Album jeste dobar,ali ni oni vise nesviraju prog kao na Underworld-u gde su jebali kevu a to me neraduje! Quote
Recommended Posts