under_the_sky_soo_blue Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Ja sam definitivno odusevljen albumom. Mracniji je,ima zanimljiv vokal (kao i onaj growl ili kako vec ) Treba da se odslusa vise puta jer prvih par puta sam mislio da su refreni nekako,skorz Zh...ali sada slusam jednom dnevno ceo Preporuka svima!!! I nadam se da ce doci nekad u Srbiju... Quote
AwakeN Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Posle promasenog Castle-a tesko da ce doci ovde.....eventualno kao predgrupa nekom poznatijem bendu..... Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Pa to sam i mislio,posto ne verujem da bi ovako bilo vise od 200 ljudi. Znam da su bili predgrupa Kamelotu,a s'obzirom da voli da dolazi,mozda se i budu predgurpa opet Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Jeste jadno ali realno gledano,nisu oni toliko poznati kod nas. Quote
AwakeN Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ja znam da bi mi ovo bio omiljen bend dasu nastavili da snimaju albume u pravcu Underworld-a i Sanctus-a....ovako su mi samo jos jdan bend koji volim da slusam. Quote
Recommended Posts