Leshina Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 znaci multietnicki bend!!! ono sto mogu reci je da mi se dominate stvarno mnoooogo svidja,s obzirom da nemam nijedan drugi! Quote
Atheist Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Prethodni je vishe prog, ali zato nema ovog kewa growla. Prvi jos nisam nabavio. E da, bubnjar je svirao u Elegy-ju ranije... valjda. Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ime novog albuma bice Archangels In Black. Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Na zvanicnom sajtu navedeno je da se od oktovra moze cuti demo verzija, a kada je najavljeno zvanicno izdanje, jos uvek nema podataka... Quote
DragonHeart Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Prvi jos nisam nabavio. Nabavljaj pod hitno, jer je on najbolji! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Do jaja mi je Dominate... Nema vise jeftine neoklasike sto je + Sa ovim novim vokalistom lice malo na Vision Divine. Quote
Leshina Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 children of the dead lake bas ima muda!!!!! Quote
zile_kondic Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) E, pazi kad ne mogu da sastavim kompletnu sliku o Dominate-u...imam sva tri, i od svih mi se najvishe svidja Underworld, toliko je kompleksan i egzotichno zvuchi, bash me briga, ja volim orkestracije i sve to shto su uradili na tom albumu, pa nek pljuje ko hoce...jako jako dobro...dok je neko stvarno bio u pravu za Sanctus Ignis, sve je OK, al brate, evo ni sad ne mogu da se setim ni jednog jedinog refrena...samo nekih solazha iz Inner Roada... jedna jako dobra stvar je ono shto su likovi uradili u pesmi Dominate, sa growl/scream/whatever vokalom...jako dobro zvuchi, na tome im svaka chast, dok vec, Fame mi se nimalo ne svidja...stvarno ne mogu da sklopim sliku o celokupnom albumu... Jednostavno nisam od onih koji govore da im je svaka pesma dobra ako je od tog benda...jednostavno nije moguce... Edited November 30, 2006 by zile_kondic Quote
Leshina Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 i u pesmi dominate je ja mislim snimljen najbesniji solo ikada,odmah posle vristanja ide!!!! jebote koja energija!!!!uvek se tresem kada dodje taj deo!!!! Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Slabije volim vristanje, rezanje, urlanje.. tako da mi se Dominate ispocetka nije toliko svidjao, ali vremenom sam ga zavolela gotovo koliko i prva dva. Naravno mnogo mi je bilo krivo kad se postavka benda promenila, ali sta ces, na takve stvari covek mora da ogugla. Svi dobri bendovi menjaju sastav, pre ili kasnije... Jedva cekam taj demo... Stavite link ako nadjete nesto... Quote
*Nienna* Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Ima li ko kakav info o novom albumu,jer je njima sajt mega azuran Quote
Yoda Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Bas sam se razocarao kad sam cuo Dominate, posle perfektnog Underworld-a. Stvar ukusa... Quote
Arja Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Bas sam se razocarao kad sam cuo Dominate, posle perfektnog Underworld-a. Stvar ukusa... I sam na prvo slusanje, ali daj im sansu, ja sada bas volim Dominate... Kod mene je tako sa vecinom albuma koji sada izlaze... Svi se nesto menjaju... Okrenuta sam vise tim starijim izdanjima... Jedino novi Dream Theater nije ispod ocekivanja. Quote
Yoda Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 I sam na prvo slusanje, ali daj im sansu, ja sada bas volim Dominate... Kod mene je tako sa vecinom albuma koji sada izlaze... Svi se nesto menjaju... Okrenuta sam vise tim starijim izdanjima... Jedino novi Dream Theater nije ispod ocekivanja. Dao sam im sansu, naravno. Jednostavno uplovili su u neke druge vode, tj. isplovili iz voda koje volim. Opet, tesko je ponoviti Underworld. Tako da pretpostavljam da ce novi album biti nastavak Dominate-a. Sto ne znaci da ce biti los... Slazem se za DT. Quote
Yngwie Tatica Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Kako mr. Forte reče novi će biti u fazonu "Underworld meets Dominate", a biće i više pesama poput R'Lyeh The Dead ili Arcanas Tenebrae / Dominate. Čovek lepo rek'o da se loži na Dimmu Borgir i da je uzeo Gus-a za pevača jer zna da peva i clean i growl i scream vokale. Živi bili pa videli. Quote
ProgressiveR Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Da ... skoro sam siguran da mi se album koji upravo snimaju neće nimalo dopasti. Ostajem veran "Sanctus Ignis-u" kao remek delu i jednom od (meni) najznačajnijih albuma ikada snimljenih Quote
Yngwie Tatica Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Da ... skoro sam siguran da mi se album koji upravo snimaju neće nimalo dopasti. Ostajem veran "Sanctus Ignis-u" kao remek delu i jednom od (meni) najznačajnijih albuma ikada snimljenih Ni govora o tome kad postoji "Underworld"!!! Po meni jedan od retkih masterpiece metal albuma ikada! Čak mi je i "Dominate" bolji od "Sanctus Ignis"-a. Don't get me wrong, dobar mi je Sanctus, ali ne baš preterano originalan. Quote
ProgressiveR Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 OK, svako ima svoje mišljenje ... ja sam pričao o tome koliko je meni poseban, a ne koliko je objektivno orginalan Quote
Prisoner of Dreams Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Ja se slazem sa Yngwiem, Underworld mi je jedan od najboljih albuma ikada izdatih (mislim da je to redak primer da jedan mladi bend nadmasi svoje uzore, SyX u ovom slucaju), a Sanctus Ignis i Dominate su solidni, ali ni prineti remek delu kakav je Underworld. Quote
Yoda Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ja se slazem sa Yngwiem, Underworld mi je jedan od najboljih albuma ikada izdatih (mislim da je to redak primer da jedan mladi bend nadmasi svoje uzore, SyX u ovom slucaju), a Sanctus Ignis i Dominate su solidni, ali ni prineti remek delu kakav je Underworld. U pravu si za Underworld. Ali ovo za SyX? Da li je album bolji recimo od The new mythology suite-a? Teshko... Quote
Prisoner of Dreams Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 V mi je takodje medju najomiljenijim albumima. Ne postoji nacin da se takve stvari izmere egzaktno, ali Underworld sigurno (bar) ne zaostaje po kvalitetu. To kazem nakon 'milion' preslusavanja oba albuma, mislim da nema albuma koji sam toliko puita slusao kao Underworld. Mozda Appetite for destruction od GN'R Quote
Yoda Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 V mi je takodje medju najomiljenijim albumima. Ne postoji nacin da se takve stvari izmere egzaktno, ali Underworld sigurno (bar) ne zaostaje po kvalitetu. To kazem nakon 'milion' preslusavanja oba albuma, mislim da nema albuma koji sam toliko puita slusao kao Underworld. Mozda Appetite for destruction od GN'R True Quote
ProgressiveR Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Kad će jednom postati svima jasno da muzika, kao vid umetnosti, nije ništa merljivo: ne može se niti na koji način izmeriti da li je ova il ona muszika bolja. Nije to trka na 100 m gde uzmeš štopericu i jednostavno izmeriš vreme ... Postoji samo ukus koji čini da se nekome nešto više ili manje dopada određena muzika/bend/album/pesma. Quote
Recommended Posts