AstralliS Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 heh, naravno, voleo bih i ja da ih vidim ovde.. ali mi za DT nemamo ni prostor, imas skc gde moze 1000 da stane - premalo za DT, imas bastu u kojoj se vise ne rade koncerti i imas posle toga najblize halu pionir - sto je previse za DT kod nas, posto mogu realno 2000 ljudi maks, a i to tesko.. Sava centar, Kolarac, Madlenijanum... Umetnicima treba galerija. Quote
Spastic Ink Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 @ Angrist. slazem se i opet bi ispalili bendove,jbg.Malmsteen sigurno nije jeftin i trazio bi lovu unapred ! Stari tezgaros jbg. Quote
AstralliS Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Malmsteen bi čak zeznuo i organizatora. Quote
:matija Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 haha, opak je malmsteen e vidis nije los predlog to za SC itd.. ali ponovo ne znam, ne isplati se u svakom slucaju, nema sanse da prodaju vise od 2000 karata.. Quote
AstralliS Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 e vidis nije los predlog to za SC itd.. ali ponovo ne znam, ne isplati se u svakom slucaju, nema sanse da prodaju vise od 2000 karata.. Znam. Samo gajim lažne nade. Quote
AwakeN Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Nista sto vec nije vidjeno ili procitano,ali opet....naidjoh na ovu zanimljivost sa novom postavom.... http://www.youtube.com/watch?v=3aJFX-k3pCU Quote
Totamealand Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 e vidis nije los predlog to za SC itd.. ali ponovo ne znam, ne isplati se u svakom slucaju, nema sanse da prodaju vise od 2000 karata.. I ja sam nedavno spomenuo da bi to bilo vrlo zgodno. Mislim, ako je Satriani svirao u SC... Quote
AstralliS Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Satrianija ipak sluša veći deo rock auditorijuma, tako da za njega nije ni čudo što napunio SC. Quote
AwakeN Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Hajde malo da zazivimo temu,nije posteno da stoje cak na trecoj stranici..... Album Archangels In Black je posle najave da ce izaci u maju odlozen za septembar pa je opet odlozen za novembar,i sada zvanicno stoji da ce izaci u Januaru(nadam se 2009)!snimili su spot za pesmu koja se zove Fear Circus za koji kazu da je mali horor film ali koliko vidim jos ga nema nigde da se pregleda!mnogo ocekujem od ovoga izdanja jer se zna da ce da ce da odrade album u neponovljivom Underworld stilu,e sad pitanje je da li ce novi pevac dorasti takvom izazovu ostaje nam da vidimo........ Quote
Totamealand Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Uuuu, četiri odlaganja. Nadamo se da će se isplatiti toliko čekanje... Quote
AwakeN Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 On sunday 14th, Stéphan Forté and Kevin Codfert will do a public interview at the concert hall and soon after, the artwork of "Archangels In Black" and two new songs will be unveiled to the fans. Quote
ProgressiveR Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ja svakodnevno slušam "Santcus" .... ne znam, za mene je to remeka delo nad delima, kao što rekoh već jedno 20 puta Quote
ProgressiveR Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Da li ej neko slušao pesmu sa novog albuma, pojavila se na onim sumnjivim sajtovima ??? Da nije smešno,bilo bi tužno ... e šta ljudi umeju da naprave od sebe ... Quote
José Luis Chilavert Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Mislis na Vamphyri ? Ima na njihovom myspace-u . Quote
ProgressiveR Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Da .... smeh. Kako ih nije sramota posle "Sanctus" albuma da se sprdaju ovako ... Quote
AwakeN Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Pesma je losa i ispod je mojih ocekivanja....ali sacekacu 2 februar da cujem ostatak albuma i kao sto rekoh,ako omanu definitivno dizem ruke od njih....jedan je Underworld!!! Quote
José Luis Chilavert Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Pokusavaju da kopiraju Dominate sa ovim ekstremnim delovima , ali za sada bilo koja pesma sa dominate > od ove ( moze i Underworld > pesma ) . Najavili su da ce ovaj album biti ekstremniji od prethodnog , pe cemo videti sta ce biti od toga . Quote
Stormlord Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Za Adagio ova pesma bas i ne lezi. Quote
Telcontar Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Nije valjda tako loshe ? Nemojte mi rushite nade.. Ja volim i Dominate i Underworld, oba albuma su mi dobra ali zar je tako loshe... Ovaj novi momak Palin, ima decko dobar glas, ali onaj njegov bend 'Random Eyes' je takvo djubre... jedino sto je valjalo u njemu je ona riba Katja Palin (sestra, zena... sta li je ) a ona je otisla... Quote
ProgressiveR Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Čućeš pa ćeš i sam proceniti ... Quote
azal Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 meni ne zvuci lose, mada nikad nisam vole bend nesto specijalno. Quote
ErliK Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Pa ja ću verovatno biti jedini kome će se ovo sviđati ali baš me briga Jbg ja gotivim i album Dominate... A što se Christian Pelina tiče, bend Essence Of Sorrow u kome peva i njihov album Reflections of the Obscure iz 2007 su mi jedan od omiljenih iz 2007. Quote
ZmYchE Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Mene jedino odusevljava obrada Dancing with tears in my eyes... ali bukvalno odusevljava Quote
hypnos Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 meni je sanctus ignis remek djelo,upravo slusam niflheim Quote
AwakeN Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Adagio - Trailer 2 http://fr.youtube.com/watch?v=1DVcvbi_9rk Adagio - Trailer 3 http://fr.youtube.com/watch?v=fQXeBU6R1I0 Quote
Recommended Posts