sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Sale 83 cito sam na Hammerworld.hu a evo jedan link.Na engleskom http://www.classicro...-his-own-vomit/ Procitaj dole komentare o novinama koje su tu vest prenele(pandan nasem Kuriru) Da sacekamo mi ipak zvanicno saopstenje Quote
heavyervin Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Nisam ni rekao da je vest tacna. Rekao sam nezvanicna. Znam da su trac novine. Samo sam prosledio link sta sam procitao Quote
heavyervin Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Izgleda da je tacno.heavymetal.hu pise da je stiglo i zvanicna objava da se Gary udavio u sopstvenoj povracajki. Isto ko Bon Scott Videcemo sta kazu na zvanicnom site-u Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Zvanicno i dalje kazu nepoznat uzrok... Ako jeste pridruzuje se dugoj listi pored Skota Hendriks Dzoplinka Bonam... Quote
LazaGNR Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 JEDINO CE MI BITI ZAO STO ga nisam gledao u njegovoj Hard Rock fazi. Takodje. RIP Gary Moore. Quote
Berliner Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 (edited) jos nema zvanicno uzrok smrti, ali nije to bitno. Edited February 8, 2011 by Нормалан и Природан 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Potvrdjeno je,srcka je bila u pitanju. Quote
iron will Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 pamticemo ga po najdosadnijoj pesmi svih vremena Која је то? Баш ме интересује да чујем... Quote
heavyervin Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Iron Will. Sta god on to mislio nemoze da bude dosadnija ni od jedne pesme od FuckeDD Up. OOps htedoh reci Dredd Up(valjda se tako pise). Nema lik pojma. Smorio sam se kad sam ih jednom gledo cak sam i otiso. Spominje tipa Open your mind for me il nesto tako punih 10 minuta. Ma djubre bre. To ni sa Rockom nema veze neznam sta taj band i trazi ovde. Gary is Out in the Fields... now is Empty Room.He's Reach for the Sky and Rockin' Every Day. To Eternity 1 Quote
Breakthru Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Slusao sam ovih dana Back To The Blues album is 2001. On nije tako izvikan kao Still Got The Blues ili na primer After Hours, ali je fantastican. Najbolji Garyjev instrumental The Prophet je s njega, plus ima jos sjajnih pesama poput Enough Of The Blues, Picture Of THe Moon, Drowning In Tears. Quote
..charlie.. Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Која је то? Баш ме интересује да чујем... Ma ne obracaj paznju na trolove... Verovatno je to samo jedan pokusaj da se skrene bar neka paznja na njihov jadni pokusaj od benda... 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=KzFtAX7CBQI Najbolji klip na internetu. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Jedan od najkompletnijih sviraca ikada. I emocije, i dinamika, i tehnika, fraze, ton. SVE ! Quote
vudun Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Emocija, matori, emocija. Tu je naglasak. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Apsolutno, ali ima i sve ostalo sto je potrebno. Ne manjka mu nicega. Prosto najkompletniji svirac ikada. Quote
Recommended Posts