Archibald Reiss Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Eh zamislite Gary Moore u BGD.... kako bi to lepo bilo. Ja ne znam... ali Gary Moore pa onda Eric Clapton za mene (mnogi govore suprotno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Мени се далеко више допада његов blues период! ..."Parisienne Walkways" и "Still Got the Blues" ... Prvo sto mi padne na pamet kada se pomene Gary Moore mi je upravo blues period - a najbolje volem ove dve nabrojane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLverWare88 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Gary je ok Ne znam da li ste culi,ali meni se najvise svidja onaj insrumental...da,Loner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Gary je ok Ne znam da li ste culi,ali meni se najvise svidja onaj insrumental...da,Loner Da,odlicna pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 uploaduj na rapid please.. Ja nisam ni znao da postoje spot za Lonera? Inace pesma-instrumental vrh... bez reci ali govori vise od reci za onoga ko razume. Inace, ako niste primetili Piloti su maznuli jedan deo te pesme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Verovatno, tj. sigurno, jedan od onih za koje sa punim pravom moze da se kaze da je ikona gitaristicke svirke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLverWare88 Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 uploaduj na rapid please.. Ja nisam ni znao da postoje spot za Lonera? Inace pesma-instrumental vrh... bez reci ali govori vise od reci za onoga ko razume. Inace, ako niste primetili Piloti su maznuli jedan deo te pesme... Ne slusam pilote.O kojoj pesmi se radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Dobavio sam "Blues for Greeny" i "A Different Beat" ... Auh ... Retko sta mi se svidi na prvo slusanje jer je tesko sagledati muziku na samo jedan dodir ali ... Gary Moore Sa "Blues for Greeny" sam bio odusevljen, jedan od onih neverovatnih osecaja kad ste srecni a bez razloga, razlog je samo muzika koju tada slusate. Slusajuci "Blues for Greeny" - meni se nije svidela muzika, ja sam bio srecan! "A Different Beat" nudi daleko vecu raskos zvuka, mnogo vise slobode i hrabrosti i mogu, bez dileme, da ga nazovem jednim od najhrabrijih projekata u istoriji rock muzike! Ko god bude imao sansu da se sretne sa nekim od ova dva - neka ne propusta ni za zivu glavu! Nema sanse da ce se pokajati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Gary Moore je dosta uticao na heavy metal, kao kompozitor i kao svirac. Jos u vreme Thin Lizzy-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 John Sykes je 7639 puta bolji od GM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) E Gary, Gary sta si doziveo ... Osporavali su te celoga zivota, poredili sa ovim, onim; smatrali za sarlatana, genija, legendu, divljaka ... Ali Gary, ti i dalje trajes, i dalje pravis dobru muziku, nisi samo dobar svirac i nista vise od toga ... Gary, uvek si dobrodosao! Uvek ti se radujemo ... Edited October 11, 2006 by gavrosaurus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @Boro 7639 - Velika je to razlika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Gary Moore je gitarista!!! Zamislite da se zove Gary Mata Gary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Gary Moore je gitarista!!! geri je shreder. bio. 80% svog zivota... stoga nije gitarista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Zamislite da se zove Gary Mata Gary. Ova ti je dobra! Ja sam inace prestao da ga slusam kada sam procitako kako je izvredjao dvojcu mojih omiljenih gitarista...detinjasto...a ruku na srce i njegova mjuza me nikada nije ni radila in d frst plejs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Idi bre, koga je to GMG opanjkavao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) Vai-ja i Satch-a... Edited October 12, 2006 by Marty F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 sta im je reko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) Rekao im je da njegov Les Paul daje bolji feedback nego njihove gitare, i da ne podnosi Vai-a zato sto Vai voli pchele, a Gary vuce gadnu traumu iz detinjstva. Nisam mogao bas tacno da ga citiram, ali nadam se da mi necete zameriti. Edited October 13, 2006 by Wlad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Vazno da im nije komentarisao stil sviranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Pa jeste Za Vai-ja je rekao da nema feeling i da svira nebuloze, a za Satch-a da nema emocije...nesto u tom fazonu...ovo za Vai-ja sam procitao u casopisu Guitarist pre godinu-dve a za Satch sam skoro procitao negde na netu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 e kad bi svi svirali ko on salim se ,od njega treba da se uci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Nije uredu to sto je rekao za Vaia i Satrianija, ipak volim da sviram Gary Moor-a i slusam njegovu muziku. Ne komplikuje mnogo i nije "prljav" (mislim na stil soliranja) gitarista kao Joe Perry, svira u sustini proste stvari ali treba odsvirati tako ta zvuci jebacki, onako iskusno i zato ga mnogo vise cenim od mnogih drugih. Gary ima svoj stil, dobar je sluhista, super pevac i sto je najbitnije odlican kompozitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Za Vai-ja je rekao da nema feeling i da svira nebuloze, a za Satch-a da nema emocije Hahahaha, istinu zbori chovek, sad ga jos vise gotivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Nije uredu to sto je rekao za Vaia i Satrianija, ipak volim da sviram Gary Moor-a i slusam njegovu muziku. Ne komplikuje mnogo i nije "prljav" (mislim na stil soliranja) gitarista kao Joe Perry, svira u sustini proste stvari ali treba odsvirati tako ta zvuci jebacki, onako iskusno i zato ga mnogo vise cenim od mnogih drugih. Gary ima svoj stil, dobar je sluhista, super pevac i sto je najbitnije odlican kompozitor. taj rad mada AKO je rekao uopste... na netu ima najvise nebuloza... netacnih informacija... a sa druge strane - svako ima pravo na svoje misljenje pa i Geri... mada obicno takve legende se ne spustaju na taj nivo da komentarisu svoju "konkurenciju", a ako to cine onda je obicno nesto diplomatski pozitivno... "Svira u sustini proste stvari" eh... meni nije bas tako prosto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts