en-a-dva-es-o-4 Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 (edited) Plashim se...nedostaje mi Mile ribar! NS manekeniiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve nas treba u septichku jamu...da tulumarimo sa kruhom i mrkvom u ustima.Tko ce znati ko sve sudjeluje u zivotu Miletovog psa,koji smrdi na rakiju! Tochno,al' nedovoljno! Shnicla! Bok! Edited August 19, 2004 by en-a-dva-es-o-4
Guest Imsaeais Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Zavrshen je i remix pesme "Umrla ti keva" u :wumpscut: / front 242 stilu
ŽderačBezĆirilice Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Plashim se...nedostaje mi Mile ribar! NS manekeniiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve nas treba u septichku jamu...da tulumarimo sa kruhom i mrkvom u ustima.Tko ce znati ko sve sudjeluje u zivotu Miletovog psa,koji smrdi na rakiju! Tochno,al' nedovoljno! Shnicla! Bok! Sada je pitanje dali je Mile uopšte bijo pre nego što je postao ribar. Dali uopšte i jeste bijo? Ili je možda od početka vasijone on ribar, i nikad nije nastao, nego je i sam stvorijo nastajanje, što je logičnije objašnjenje. Mada, to nije ni bitno. Bitno je da njega više neeeemaaaaa!!!!!! A nemoš' se beznjega!!!!
ŽderačBezĆirilice Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Zavrshen je i remix pesme "Umrla ti keva" u :wumpscut: / front 242 stilu Uf, uf, samo da chujem i to!! Komercijala, kao i Emperor!!!
Tatyannahhh Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 3.pojeo sam levo oko 4.umrla ti keva 5.umrla ti keva II 20. upravo me silovala moja mrtva baba ovo prosto moram da cujem.....
ŽderačBezĆirilice Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 ovo prosto moram da cujem..... Pošto je šangarepa?!
en-a-dva-es-o-4 Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Sada je pitanje dali je Mile uopšte bijo pre nego što je postao ribar. Dali uopšte i jeste bijo? Ili je možda od početka vasijone on ribar, i nikad nije nastao, nego je i sam stvorijo nastajanje, što je logičnije objašnjenje. Mada, to nije ni bitno. Bitno je da njega više neeeemaaaaa!!!!!! A nemoš' se beznjega!!!! Sve pochinje i zavrshava se sa Miletom!
Guest НЕКРОБУЂОИД Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Pošto je šangarepa?! како бре незнаш јеботекурац?? ја пак стварно мислим да ako nekad budes bio retardiran shvatices... Meni je pomalo zao sto nikada necu shvatiti
ŽderačBezĆirilice Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Pa nisam ja administrator antiYumetal.tk foruma. Nemogu sve znati!!!
Guest ЖдерачЖдерави Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 И, тако дакле, зло анализаторовог демо неснимка се шири широм ширине, а да није ни снимљен докраја. ЗЛО, доиста!!!
Pesnik Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Majku mu doushnicku, nece pa nece da mi uchita glupavi antijumetall tachka te-ka.
Ubica nevinih ljudi Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Zajebite ova sranja, ugasice temu, nego vi ste stvarno snimili pesme? To je lepo, to je lepo. Jos ja da "otpevam".
Guest Abbath_zlica_od_opaka Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 ovo prosto moram da cujem..... svakako
Zagrivuk Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ovo prosto moram da cujem..... Nemoj veruj mi! NIKAKO
Guest ЖдерачихкБаба Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Каква је сада ово антиреклама?! Мислим, стварно, да се тако ниско пада на овом форуму. Разочарао сам се у своје арч-енеми-немезисе. Нису вредни мојег вређања, али заиста.
Azog-Gauroth Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 U ZIVOT NISAM OVAKO LIJEGAO OD SMIJEHA.TEXTOVI SU NESTO NAJJACE!LEGENDE!!!
Guest ЖдерачихкБаба Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ШТА!?!?!?!?! Теби су ти текстови смешни?!?!?!?!?
Ubica nevinih ljudi Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ostavi ljude na miru. Jesu smesni textovi u tome je i poenta. Da samo cuje novu pesmu. Mislim ima samo text ali cemo lako uraditi muziku. Pesma se zove "Razbole se lisica", ali OBRADJEN text.
Hamsun Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Nadam se samo da niste ukrali onu 'originalnu' obradu tog texta. . .
Ubica nevinih ljudi Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 J ni ne znam za "originalnu" obradu tako da nismo ukrali sigurno. Inace moja obrada ima 6 strofa o vaskrsloj lisici jebacici koja umire dva puta.
Dowla Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Marko,kad ces vise da paste-ujes tekstove novih pesama ovde,?
Ubica nevinih ljudi Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Joj sto sam pizda uzecu od Alena tacne textove pa cu ih postaviti. Nismo dugo imali porobu treba mi vremena da se setim koje su nove pesme.
Ubica nevinih ljudi Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 1. Ko ce da te jebe u debeli pupak Ko ce da te jebe u debeli pupak!!! 2. Ko ce da te jebe u debeli pupak dva Ko ce da te jebe u debeli pupak, dvaaaa!!! 3. Hepy Shit La la la la la la la la la la la la la, (onako pickastim glasom) La la la la la la la la la la la la la, (growl + scream) La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la. Pa onda malo muzike. La la la la la la la la la la la la la, (onako pickastim glasom) La la la la la la la la la la la la la, (growl + scream) La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la. Hepy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit, Hapy shiiiit. Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit, Hapy shit. La la la la la la la la la la la la la, (onako pickastim glasom) La la la la la la la la la la la la la, (growl + scream) La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la. La la la la la la la la la la la la la, (onako pickastim glasom) La la la la la la la la la la la la la, (growl + scream) La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la, La la la la la la la la la la la la la. 4.Zasto si sine silovao seku? Zasto si sine silovao seku, I njenu glavu kuvao u mleku. Zasto si sine silovao seku, injenom glavom nahranio deku. Zasto sine, zasto sine moj. (2x) Zasto si sine silovao seku, i njeno telo bacio u reku. Zasto si sine seku silovao, A majci kurca nisi dao. Zasto sine, zasto sine moj (2x). 5. Nothing else splatters Nothing else...............SPLATTERS!!! 6. Perverzna lija Razbole se lisica susi se ko grana, Lecili je brizljivo nekoliko dana. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) Borila se lisica, borila svom snagom, Ali nije uspela, da se vrati daragom. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) Umrla je ipak lija, umrla svom dragom, Umrla u mukama, na njegovim rukama. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) Vaskrsla je mal lija, i odmah me je zvala, setila se, da mi, picku nije dala. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) Karali se ja i ona me zaskoci, Kako sam joj nabio, ispase joj oci. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) Umrla je opet lija, u jos vecim mukama, Ali ovog puta, na mojim rukama. Ajajajajaja, ajajajajaja. (2x) 7. Sajdl je Kurva Sajdl je Kurva, Sajdl je Kurva, Sajdl je Kurva, Sajdl je Kurva. SAJDL JE KURVA, SAJDL JE KURVA, SAJDL JE KURVA, SAJDL JE KURVA. AKO SE SETIM JOS NEKE JA CU POSTOVATI.
Recommended Posts