LazaGNR Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 A dopalo ti se sto su svirali tvoju pesmu,a?
AnaLizator Posted June 18, 2005 Author Report Posted June 18, 2005 Aaaahhhhh!!!! I rose up from my grave iliti kupijah modem !!!!! Uskoro ce konacno prvo demo album i tako to, a konacno ceno i da doradimo Web stranu... CYBER GRINDTHRASH NEVER DIES !!!!!!\
ZWER Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Aaaahhhhh!!!! I rose up from my grave iliti kupijah modem !!!!! Uskoro ce konacno prvo demo album i tako to, a konacno ceno i da doradimo Web stranu... CYBER GRINDTHRASH NEVER DIES !!!!!!\ Ajd' mi posalji taj demo kad ga budete snimili
AnaLizator Posted June 19, 2005 Author Report Posted June 19, 2005 A, da, i menjamo pomalo pravac, ali to nek ostane kao iznenadjenje, bice mnogo dobro...
- Σ - Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 A, da, i menjamo pomalo pravac, ali to nek ostane kao iznenadjenje, bice mnogo dobro... Pravac je OK. Samo smer ne menjajte.
coil.worm Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Pravac je OK. Samo smer ne menjajte. More sklanjaj avatar, podsjecya me na prababu
- Σ - Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 More sklanjaj avatar, podsjecya me na prababu Potpuno sam zaboravio...hehe, na koga te ovo sada podseca ? Kada ces mi doneti muzike, covek !? Zivis 20m od mene a nemas za shodno da protegnes noge lencugo, jebale te skitnice sa keja. Dao mi je Og "Ministry - Spinchtour DVD", da vidis kako prashe...
coil.worm Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Potpuno sam zaboravio...hehe, na koga te ovo sada podseca ? Kada ces mi doneti muzike, covek !? Zivis 20m od mene a nemas za shodno da protegnes noge lencugo, jebale te skitnice sa keja. Dao mi je Og "Ministry - Spinchtour DVD", da vidis kako prashe... Ovo lichi na tita Kojeg videh pre neki dan! Elem, nazvath cu te pa cu i navrnut s muziku
- Σ - Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ovo lichi na tita Kojeg videh pre neki dan! Elem, nazvath cu te pa cu i navrnut s muziku Video sam ga i ja pre nedelju dana, nosi majcu sa slikom motorne testere i prica kako izdaje pesmu za CITY records... Naime, neki lik iz NS-a ce da mu producira par pesama koje su zamisljene kao Tragedy-Rock, peva o tragediji. Nesto kao : "Zadnji put ti nocas ime spominjem..."
Dani Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Analizator je konachno na svirci podelio svoje demo snimke koji su bili dugo skrivani Brojane, os mi dat' demo? Kad se budemo videli, moze... da, a kad ce to da bidne?
coil.worm Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Brojane, os mi dat' demo? Kad se budemo videli, moze... da, a kad ce to da bidne? Zbog poshtovanja rasporeda proba, posecivanja istih i veoma redovnih obaveshtavanja da cu doci na iste, izbacishe me iz benda Minimalizam je oduvek bio zakon, tako da ce sada zvuchati mnogo bolje Za demo snimke i ostale radosti, videcemo kad se pojave
НЕКРОЈЕТРОЖВАК Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 пффф...бвахааа!! сори бекрајхет нит иначе мош код код мене да свираш ал мораш да имаш зурку ко ирфан менсур да би био Не-кро!!! видиће они!!
LESHOYEB Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Tesko da ce se sve zavrsiti na minimalizmu, osim sto se komponovanja tice. Demo snimke, koga zanimaju, moze Analizator verovatno da vam nareze, a neko satro oficijelno izdanje bi trebalo da se ostvari do kraja meseca. Ajmo napred...
AnaLizator Posted July 14, 2005 Author Report Posted July 14, 2005 Prodali smo se... :bogatismajli: :debelepedercinasmajli:
AnaLizator Posted July 25, 2005 Author Report Posted July 25, 2005 Nase shatro oficijelno izdanje je na rubu "izdavanja"... Najverovatnije se zove "Igra Debela Mechka", ima oko 20 pesama, i moci ce da se nabavi na svim kioscima, jerbo smo "izdali" za City Rec. i dali su nam tiraz od 20000 kopija i pare za tri spota koji ce se vrteti u vecernjim terminima... Kenjam. Album "izlazi" za jedno dve-tri nedelje tj. kad odradimo omot, i kad nam se "producent" vrati s letovanja i uradi prokleti mix...ko hoce dobice i tako to...jelte...
Hungry Wolf Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Zelim demo,obavezno,rekao je Sale da je super ispalo...
Косати Ћелавац Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Niste stavili moju pesmu Nema veze, biće još izdanja... Jedva čekam da čujem...
AnaLizator Posted July 26, 2005 Author Report Posted July 26, 2005 Niste stavili moju pesmu Nema veze, biće još izdanja... Jedva čekam da čujem... jeste jeste, zato sto nam je Sale dao da snimamo 20 pesama a ne 30-tak minuta kao po dogovoru, a racunao nam je Cocksuck, Zile i Pupkove kao pesme , ali smo bar uradili Saleta
- Σ - Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Uuu...to kad privedete kraju, dajte DMK licima na preslušavanje... Ej, sredite sajt da vas ubacimo na "Links"...
AnaLizator Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Uuu...to kad privedete kraju, dajte DMK licima na preslušavanje... Ej, sredite sajt da vas ubacimo na "Links"... Pa dobice Bojan demo pa nek poda vi... A shtos tice sajta, opet isti taj Bojan treba da bude nateran da ga pravi,ali ce verovatno biti totalno drugi sajt sa totalno drugim nazivom tipa www.igradebelamecka.xyz ili tako nesto...
- Σ - Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 A shtos tice sajta, opet isti taj Bojan treba da bude nateran da ga pravi To ćete morati izvesti sa nekim Šiljatim Štapom™
AnaLizator Posted August 22, 2005 Author Report Posted August 22, 2005 Nista bez Šiljatog Štapa™ Nego,podelili smo malo onaj demon po belome gradu na "svirci Krisiuna", ali to nije bila 100% gotova verzija,tako da BEWARE !!! (ovaj post je ovde samo zbog druga ZWERI)
NoFx Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Sajt ce biti gotov u skorije vreme, najverovatnije od strane starog oficijelnog moderatora benda ZlorDjeta. Sve je gotovo, promocija uskoro!
Recommended Posts