Guest Imsaeais Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Анализатор неће имати нову гитару. То је Аленова лева гитара коју ће Иван доста тешко укротити. A malo si se zajebao, Alen ce da svira i peva
Guest ХЕМОРОИДИОТ Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Глабај глубну глобулин! KERMEZ FEJ{KOH ARTIKOPGH!!!!!!!!!!!!!!
Guest HELLMOROID Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 КОММБАЈНН!!!!!!! ПОГОНСКИ НА ГРОМ И ПАКО!!!! ЛИСАИЦА СЕ НАВУКУ ОД НАИСПРЕД!!!!!
Guest HELLMOROID Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 анна лизатор је тема за само иктелигетне!!!!! сви остали се одјебите одкурац пичкаматер пас!!!!!!!
Guest HELLMOROID Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 НЕВОЛИМ ЈА ТО!!!!! ЈА САМО СВИРАМ ГОТИКХ!!!!!! ЗНАШ ЗА АНЋЕЛЕ!!!!!!! МИСЛЕМ БЉАК!!!!!! ЧЕК... НИСИ МЕ БАНОВО???? КОЈИ ТИ ЈЕ КУРАЦ??? ЈЕС ПРОНАШО БОГА??? ДА НИСИ МОЖДА НА САМРТИ????
ЦрниЖдерач Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Je li, a sta ti sviras u bendu? Која је појента овога поуста???? НЕВОЛИМ ЈА ТО!!!!! ЈА САМО СВИРАМ ГОТИКХ!!!!!! ЗНАШ ЗА АНЋЕЛЕ!!!!!!! МИСЛЕМ БЉАК!!!!!! А овог такође, јел ово одговор на мој прајват месиџ?
ЦрниЖдерач Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) ЈА БИ ВАС ЗАМОЛИЈО ДА НЕПРАВИТЕНЕРЕДЕ НА ФОРУМУ!!!!! ФАЛА!!!!! ЈУМЕТАЛНЕТ У ЕВРОПУ!!!!!!!!! ШОУ НО ПОЈМА!!!!!!!! ГРОМ И ПАКО!!!!!! ЈАКО!!! Edited August 8, 2004 by ЦрниЖдерач
Guest BOKTEJEBOROID Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 дедер ждеро ја и ти ваљда знамо да нетреба спамовати!!! ја сам господин чоек!!! сви који јебавају добиће банн!!!!! јебогамуњскигромобран!!!!!!! паклен је гром ударијо задух отаца!!!!!!!!!
Guest ЖдерачНемаИдеју Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Само се ти смеј, а ништа корисно неуради на овој теми
Telcontar Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Jel ovo neko " ko je od nas veci retard" takmicenje, vise licnosti u jednoj osobi ili sta ??
Guest ГАЊЏАПОВРАЋОИД Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 анализатор има најкрвавији пар од патика који је измило из андрграунд сџцену!!!!!!! оћу и ја таке што се затварају на анзапласт!!!!!! <------ oвај смајли је пеша!!!!
Guest ЖдерачоФилКХ Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Чекај нови божић, можда зека буде великодушан.
Telcontar Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 1) MISLIM DA JE KRANJE VREME DA NEKO UBIJE OVU TEMU !!! 2) Stvarno mi nije jasno, koliko to vi nemate zivot, pa da se 100 puta otvarate nove mailove, logujete se, posaljete 1-2 max 5 poruka i doibjete ban.. ( Ili su HERMAFRODIT0-RAZMAZENO-GOVNO i ZDERAC-KURCA ) jedna osoba...... nebitno.... Mislim da li je moguce da covek nigde ne izlazi, nista ne radi, ne cita, ne pogleda neki film, nego se 75 puta registruje na neki forum, da bi bio banovan posle 5,5 sekundi....
Gothic Angel Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 ako nekad budes bio retardiran shvatices... Meni je pomalo zao sto nikada necu shvatiti
Guest ЖдерачКурцаКХ Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 <------ oвај смајли је пеша!!!! Шта ти знаш о смајлијима, педеру ниједан. Какав је "Анализатор, лајв ин студијо"?
Guest TELKONTAR BULJASH Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 SHIP(TELKON)TAR --- JA NEMAM ZIVOT a ti imash 1000000 postova... ostova imash al imash li ti mozga??? pluss to si i gay i josh volish da citas i gllup si!!!!! zao mi te je BULJASH ZALUDJENIK!!! GOTIK GAYNDZEL --- Ti si tolko retariran da i nesvatash da jesi!!!! ZDERACH --- Dobar je i te kakao!!
ŽderačBezĆirilice Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Samo obaveštavam da je Analizator konačno ušao u studijo (????) i i u toku je snimanje i montiranje nekih pesmica. Par pesama su već delimično odradili i nepotpuno smiksali, i mogu vam reći da je zvuk iznad proseka, vrhunski. Šta će biti samo kada bude odrađena postprodukcija, nesmem ni da sanjam. Zvučaće bolje od gomile američkih buržujskih death metal bendova. SLAWINA!!!!!!
ŽderačBezĆirilice Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Samo obaveštavam da je Analizator konačno ušao u studijo (????) i i u toku je snimanje i montiranje nekih pesmica. Par pesama su već delimično odradili i nepotpuno smiksali, i mogu vam reći da je zvuk iznad proseka, vrhunski. Šta će biti samo kada bude odrađena postprodukcija, nesmem ni da sanjam. Zvučaće bolje od gomile američkih buržujskih death metal bendova. SLAWINA!!!!!!
Recommended Posts