AnaLizator Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 Haahahahahahahaahaha!!!!!!!!!! Garant Si ti skrimov'o !!!! Jebga,bolestan sam,sta da radim,probacu da dodjem u cetvrtak. :ne: :ne:
Ubica nevinih ljudi Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 'Oces li doci na svirku u petak. :? Ajde nemoj da zajebavas.
NoFx Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Alene, hvala na motivaciji... :ne: Come and feel the noize!!! Przice se u petak Kako su to jaja ove emocije a:
AnaLizator Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Opa...Vidi ko je nama stig'o!!!!! Mare drugaru!!!!!!!!
Žderač Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Alene, nemoj jesti govna ubuduce Govna znaju sjebat' grlo.
AnaLizator Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 Blaza The Almighty !!!!! RECI IM BLAZO. Kad je Djole post'o Blaza jebote ???
Žderač Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Bili ste dobri sutra u kapiji. A mene boli bubuljica na levom guzu.
AnaLizator Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 Bili ste dobri sutra u kapiji. A mene boli bubuljica na levom guzu. Da znas da budemo... Ako te svrbi,odseci je...
Žderač Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Otpade mi čmarna rakija, otpade mi čmarna rakija...
AnaLizator Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 Otpade mi čmarna rakija, otpade mi čmarna rakija... ...kad je zveknu moja chakija, kad je zveknu moja chakija...
Ubica nevinih ljudi Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Postujte malo o bendu a ne o nekim cmarni izraslinama. I jebi ga djole sto nisi bio sinoc bilo je jajca. Ja sam se odusevio, ovo mi je bila najbolja svirka jel' mi je bio debi kao vokal na nekom koncertu.
AnaLizator Posted February 21, 2004 Author Report Posted February 21, 2004 JEBATI MATER ORGANIZATORU I ONOM KO GA RODI !!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x Nje nje nje , ajde zavrsavajte , nje nje nje , ako se mikseta sjebala treba vi da je platite , nje nje nje !!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
Deranged Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Kako si se ti samo sinoc zacrveneo gari 8O Ko da si iz peta izvlacio scream ( al je do jaja inace )
AnaLizator Posted February 21, 2004 Author Report Posted February 21, 2004 I trebao je da zvuci do jaja kolko sam se drao !!! :x :x :x :x Mikrofon mi je bio skroz utishan !!!!!! btw. thanks za reci hvale...
Ubica nevinih ljudi Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 JEBATI MATER ORGANIZATORU I ONOM KO GA RODI !!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x Nje nje nje , ajde zavrsavajte , nje nje nje , ako se mikseta sjebala treba vi da je platite , nje nje nje !!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x U PRAVU SI POTPUNO. NISMO ODSVIRALI NAJBOLJE 4 PESME. :x :x :x :x :x
scavenger Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Imas nesto da mi kazes??? Hajde da se nadjemo pa da mi kazes u lice!!! Ako ne preko private messages-a evo ti i phone: 064/201-49-27 Pa ako imas nesto da mi kazes, NADJEMO SE PA DA RASPRAVIMO!!!
Chicken Little 420 Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Stvarno, sta toliko napadate coveka? Zar ne bi trebalo da imate imalo postovanja sto vas je pozvao da ucestvujete na festu? A sto se tice muzike, bolje ste zvucali nego prosleg puta... Imam jednu fotku koju cu okaciti uskoro... Grind On!
AnaLizator Posted February 23, 2004 Author Report Posted February 23, 2004 Imas nesto da mi kazes??? Hajde da se nadjemo pa da mi kazes u lice!!! Ako ne preko private messages-a evo ti i phone: 064/201-49-27 Pa ako imas nesto da mi kazes, NADJEMO SE PA DA RASPRAVIMO!!! Moze , raspravicemo odma sledeci put kad se vidimo... Sto ce verovatno biti uskoro . Inace , nisam ni planirao da ti ne saopstim to u lice , ali do sada nisam im'o prilike... ako se mikseta sjebala treba vi da je platite Do tog trenutka mi je jos bilo i OK , ali kad to rece...
scavenger Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Sta je, cekaces subotu? Dao sam ti phone, na naselju smo, tako da... PS. Kao da nisi mogao na licu mesta. A ti Gospava si mi na licu mesta rekao da je sve OK, takodje i Nenad, a jako je ruzno kada dodjes na net i vidis da pishu ruzno o tebi nakon sto pokusas nesto da uradis.
Žderač Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Nisam bijo na svirci jer mi jetra nabubrila, moram da lezhim mesec dana. AAAAARHHHHRGGAHGGRRAH!!!! Ali nema veze, ljudi po selu prichaju da je bilo skrnavo, tako da cyu im poverovati za svoje dobro. Aleluja vama!!!
NoFx Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Ma, dobro, jebi ga, sto je bilo, bilo je. Sada ostaje da se nadamo jos ovakvih svirki. I da se za iste pripremamo a:
AnaLizator Posted February 24, 2004 Author Report Posted February 24, 2004 Sta je, cekaces subotu? Dao sam ti phone, na naselju smo, tako da... PS. Kao da nisi mogao na licu mesta. A ti Gospava si mi na licu mesta rekao da je sve OK, takodje i Nenad, a jako je ruzno kada dodjes na net i vidis da pishu ruzno o tebi nakon sto pokusas nesto da uradis. Necu telefonom , licno je najlepse . Na licu mesta sam bio sa drustvom,tako da mi nije bilo do bilo kakve rasprave (plus sto sam se svojski trudio da skinem onu farbu sa lica ,plus sto sam bio zauzet trazenjem svoje jakne ).Inace da si zatrazio pomoc,verovatno bi je dobio (imam ja miksetu bolju od one sto ste doneli). Svejedno , vidimo se u subotu , pa cemo se siti iscaskati... PS. Nemoj se toliko primati na moje postove,uza specijalnost mi je iseravanje u istima...
Recommended Posts