NoFx Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 specijalnost mi je iseravanje That stands
Žderač Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Oficijelni sajt Analizatora je postavljen. Adresu cu prezentovati svetu posto se neko od clanova benda slozi sa realizacijom.
Žderač Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 URL sajta je http://paprikas.on.neobee.net/ to: Lesojeb, Crgi, Beznad & Mare Izvinite ostali clanovi Analizatori (ostali u odnosu na Alena) sto nisam sacekao vase misljenje. Nisam mogao da izdrzim da cekam duze. ARGHAAAGRHGGRRRRRAAAAAAAA to ostali: Komentarisite slobodno na ovoj temi
NoFx Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Djole, svaka cast za sajt! Napredujes dobro. a:
Žderač Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Lepo, svidja vam se i drago mi je. Sada istu stranicu mozete pogledati i na http://analizator.cjb.net/. Uskoro ce nastupiti neke manje promene i dopravke sajta.
Žderač Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Uploadovo sam midije, ali je brzina pesama malo cudna, te nece zvucati kao prave.
LESHOYEB Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Dobro,evo i ja sam dosao ovamo da caskamo...kad sam jebeni licemerni kreten!Prokleti analizator zato i postoji da bi pljuvao ljude koji vise na ovom gay site-u, i koji nemaju nista pametnije da rade osim daq drkaju kurac ispred ekrana, i polemisu sa ljudima sa kojima se video 10 minuta ranije, i sa kojima moze lepo da se nadje, popije par piva, i porazgovara ko covek. Ali, kad sam vec ovde, hvala svima onima koji me podrzavaju u mome pokusavanju da sam sebi nabijem kitu u levu uho,i sviranju u analizatoru kao direktni produkt ociglednog neuspeha u nastojanjima... Ah,kad bi svi bili ko vi a: E, da, OCU DA SVIRRRRRRRRAM!!!!!!!!!!! BOLJE I TO,NEGO DA VISIM NA OVOM GAY SITE-U, I UBIJAM SAMOG SEBE U POJAM!!!!! KAD PROCITATE OVU PORUKU (AKOI NE BUDE KASNO),ZOVITE ME DA ZAKAZEMO PRRRROBU!!!!!!!!!!!! A,U KURAC, BAS SAM BILMEZ...TREBA ME UBITI!!!! :x :x :? :x :x :ne: :ne: ovi smajliji su bas ok...
Guest necro Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Sta to cujem da necete svirati u Cacku :|
AnaLizator Posted February 27, 2004 Author Report Posted February 27, 2004 Necemo ni mi ni Defilement kolko znam... :ne: :ne:
Žderač Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Saću ga reć: http://www.analizator.tk/ Kao što se da primetiti, vrlo aktivno radim na poboljšavanju stranice.
Ubica nevinih ljudi Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Ajde ljudi da cujem komentare za svirku koju smo imali u NS riders klubu u cetvrtak 1. aprila.
Ubica nevinih ljudi Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Sta je, cekaces subotu? Dao sam ti phone, na naselju smo, tako da... PS. Kao da nisi mogao na licu mesta. A ti Gospava si mi na licu mesta rekao da je sve OK, takodje i Nenad, a jako je ruzno kada dodjes na net i vidis da pishu ruzno o tebi nakon sto pokusas nesto da uradis. Slusaj Nemanja, jeste sve bilo OK izuzev sto si nam skratio svirku 15 min i skinuo nas sa tonske probe posle dve ipo pesme koje smo odsvirali, i sto si nas optuzio da smo sjebali MIXETU!!!!!
AnaLizator Posted April 7, 2004 Author Report Posted April 7, 2004 Ajde ljudi da cujem komentare za svirku koju smo imali u NS riders klubu u cetvrtak 1. aprila. Ma sranje zivo,pogotovo onaj Sarkomman,a i Analizator i Anus Dei su me smorili max...
Ubica nevinih ljudi Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Ajde ljudi da cujem komentare za svirku koju smo imali u NS riders klubu u cetvrtak 1. aprila. Ma sranje zivo,pogotovo onaj Sarkomman,a i Analizator i Anus Dei su me smorili max... Do not be shiting bitching na kurac nabing karing do sutra ujutring razvaling buljing od fucking. Ps. Sta kazes na stih. Plasim se kraja sveta svoje smrti i ruskog ruleta, Plasim se divlje zvezde sto pluta po nebu i u beznadju trazi svoju mrtvu bebu. Ovo sam smislio sinoc posle dvorista i nemam pojma kako sam ga do jutros zapamtio, jer sam bio u specificnom stanju.
Guest nymbus Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 ziveo defilament i pagan wars i sekira moze
Courtney Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 I kad cete da svirate u BG-u? Alene,sto nisi bio na Ritam Nereda?
Žderač Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Ode Alen na godišnji odmor. Zaslužio je, misli on.
Ubica nevinih ljudi Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 ALANIZATOR SVIRA 7. 5. U ENTERU NEMOJ TE PROPUSTITI OVAJ SPEKTAKL.
Žderač Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Gwahaha!!! Konačno ću doći na jednu svirku Analizatora posle više od dva meseca.
Ubica nevinih ljudi Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Pa normalno da ne smes da propustis.
C.A_R.I.A. Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 ne znam koliko se oslanjate na SCUM tj legendarni prvenac napalma.... to je bio GRIND...
Žderač Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Ovo nema nikakve veze niti sličnosti sa Napalm Deathom. Napalm Death je pirinač sa ljutom paprikom u poređenju sa Analizatorom. Napalm Death je Deathastičan grind, čak i na albumu scum, dok je Analizator треш-грајнд-блек-детх!!!
Recommended Posts