Žderač Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Još jednom, ČMARNI LIKER SVIRA U PETAK U ENTERU!!!! Dolaste!
Žderač Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Daklen, treći moj post zaredom, al' nema vezer! Svirka u Enteru prođe ovako: 1. Pre svirke, Alen se razbio ko dupe 2. Analzator svira, mnogo mase ima, uživancija opšta 3. Analizator prestaje, masa se polako sprema 4. Maroth svira, ljudi slušaju, dosadi im i mnogo njih ode sa svirke 5. Na binu izlazi Sarkoman kojeg su slušali samo Blažini drugari i bliža okolina 6. Na Sacremental Blood, mase gotovo da nije ni bilo ZAKLJUČAK: Svirka je pukla, a prošla bi vrlo dobro da nije bio pozvan Sacremental Blood.
ZWER Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 (edited) Hail Analizator!!! Fenomenalan grind odsviraste sinoc. Svaka cast. Edited May 8, 2004 by ZWER
AnaLizator Posted May 8, 2004 Author Report Posted May 8, 2004 Tenk ju veri mach !!! (toliko o mom godishnjem...) A sta se ti Courtney smijuljish,kao nikad nisi videla pjanu osobu,a sem toga nisam ja kriv pio sam na prazan stomak i tako to... Svirka je bila dojajna al' malo je bila guzva.Sledeci put ocekujem duplo manje ljudi !!!!!!!
AnaLizator Posted May 8, 2004 Author Report Posted May 8, 2004 Defilement je odusto iz tehnickih razloga (mrzelo ih) i moralnih principa (nije im se dalo).
Žderač Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 (edited) Ne seri djole. Da znaš samo kako sam se israo maločas. Prvo me je trbuh otkidao, seo sam na šolju, pa kad su govneštine naletele, nema boga kloji bi to zaustavio niti očistio. POZDRAV GOLUBAC!!! Edited May 8, 2004 by Žderač
AnaLizator Posted May 9, 2004 Author Report Posted May 9, 2004 Nema motike bez erotike !!!!! MRAZOVI SEVERA POJEDITE DECU MALI GRAAAAHHHHHH!!!!!!!!
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Хтео си рећи: Мали Грахови Севера, Прождерите Децу Деда Мраза!!!!
Abbath Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Pa ajd obznani na forumu textove , evo i ja cu nove : 1) Blaza je bog Neki vole Budu, Neki Vole Hrista, Neki vole Alaha, A neko je ateista. Al' istinu znam ja, izjavljujem je svima, postoji samo jedan, Blaza, bog piva. Kada Blaza prodje, pokraj radnje neke, tad pivo podivlja, k'o Turcin kraj Meke. Svako pivo zeli, kao vernik pravi, u Blazinom trbuhu, raj da ga preplavi. Na ovom svetu ima, vera samo jedna, ona nudi spas, i pivu i svima. fenomenalno
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Naravno da je fenomelna! Pokazuje nam ŽIVI dokaz o postojanju boga.
AnaLizator Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Mozda nam upravo nas Svepivsi bude gostovao na demou i time ga metnuo medju bozansku muziku (MAD,Porfiria,Sarcomman,Pathological Splatter,...) !!!! Onda ce da budne belaja !!!
Žderač Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Biće miline i netopira, vetar nam piri niz nozdrve.
Ubica nevinih ljudi Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Jebo vas mrtvi patak. Vi ste bas blesavi. Zavrsila se skola pa ste povilenili...I naravno napili.
Žderač Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Ma, kome se bre završila škola?!?!? Jesi li ti normalan?!?! Mene će daviti još nedelju dana, i više!!!! A, DA SAM POPIZDEO, TO JESAM!!!!! :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD: :POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD::POPIZD:
Courtney Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Tenk ju veri mach !!! (toliko o mom godishnjem...) A sta se ti Courtney smijuljish,kao nikad nisi videla pjanu osobu,a sem toga nisam ja kriv pio sam na prazan stomak i tako to... Svirka je bila dojajna al' malo je bila guzva.Sledeci put ocekujem duplo manje ljudi !!!!!!! Nije smesno, pre strasno slatko Pijani Alen Mada, videla sam ja tebe pijanog... Aleksandar je bolji
AnaLizator Posted May 18, 2004 Author Report Posted May 18, 2004 Nije smesno, pre strasno slatko Pijani Alen Mada, videla sam ja tebe pijanog... Aleksandar je bolji Dete , ako ti mislis da sam ja TADA bio pijan kada si me ti videla,onda gresis,ovaj,gresis silno sinak... Inace,uskoro cemo imati DivX zvani: "Metalna Hevi Manija Of Entr Fest Vajl Bijing Komplitli Drank And Nedotup Of D Bend Kold Analizator (pri cemu kold nije ladni)" Bice izrazito nedostupan osim ukoliko ga ne nabavite od nekog iz benda...
Recommended Posts