Fiery Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) Stvar je u tome sto DD nije "nu bend". Edit: Edited January 29, 2006 by Fiery Quote
Vuk Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 pa dobro, onda su neki black/death sa pokojim elementom nu-a ipak je to dez Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 A ja bas cenim Dez-a jos iz CC.. a kako cujem ovo je neki opakiji bend..? Quote
Ivan_Creed Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Opakiji i tezi i brzi... CC je neki mracan Nu, a ovo je bas neki thrash/black.... Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Opakiji i tezi i brzi... CC je neki mracan Nu, a ovo je bas neki thrash/black.... Dez car! Quote
+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Opakiji i tezi i brzi... CC je neki mracan Nu, a ovo je bas neki thrash/black.... hmmmmm... otprilike,ali sa elementima nu.. Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 hmmmmm... otprilike,ali sa elementima nu.. Ma on se to samo malo zeza.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ma on se to samo malo zeza.. ja se ne zezam nije cist nu..a pogotovo nije cist trash..ili black ali to sto jeste je do jaja.. Quote
Fiery Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Nije nista vise "nu" nego recimo Dew Scented, a nisam primetio da iko Dew Scented zove "nu-om". Jedino vokal donekle vuce na tu stranu i ne moze od toga da pobegne. Quote
Sinstrel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Dez je napokon postao true metalac sa ovim novima albumom ali dzaba ga bilo kada je sranje. Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Super sto je pustio kosu.. tr00! Quote
Ivan_Creed Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 hmmmmm... otprilike,ali sa elementima nu.. Kaj nije jasno? Nemoj ti meni hmmm... nije to hevi metal, zato ti ta opcija Spada u vodu! Uzgred, CC je nju a DD je mrak! Kuzis? Ja se ne zezam, ja slusam samo mracnu muziku, sa mracnim likovima... i medju njima spada i DD (Debeli Deda)... @Varg - Varze, pomozi mi da otkrijem istinu!!! Quote
+MIDIAN+ Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Kaj nije jasno? Nemoj ti meni hmmm... nije to hevi metal, zato ti ta opcija Spada u vodu! Uzgred, CC je nju a DD je mrak! Kuzis? Ja se ne zezam, ja slusam samo mracnu muziku, sa mracnim likovima... i medju njima spada i DD (Debeli Deda)... @Varg - Varze, pomozi mi da otkrijem istinu!!! hmmmmmmmmmmmmm..... nemoj ti meni tu nesto na hrvatskom.. a ti si mracan lik.. pa dobro istina je negde tamo . . . . . negde Quote
Ivan_Creed Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 hmmmmmmmmmmmmm..... nemoj ti meni tu nesto na hrvatskom.. a ti si mracan lik.. pa dobro istina je negde tamo . . . . . negde Cha???????? Mrak je sada svuda oko nas.... groblja, magla, vrane, mJesec, rIper, Britney... totalan MRAK!!! I Lord Bethor is VOCHING as!!! Hail Bethor! Quote
Lucio Holocausto Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 evo sad skidam oba albuma sa neta... Pa ću da delim komentare... za sad sam čuo par pesama... Ne znam, sve su na isti fazon kao i CC... Gnja... Poslušao sam "I Could Care Less" , " Devil's Son" , "Cry for me Sky", "Hold Back the Day"... I nema neke razlike sa CC, osim što je Dez sad malo "ozbiljniji"... Ovo je neki Tvrđi NU... možda i neki Neo Thrash... Tipa Machine Head... Quote
OCTOJA Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ja izmedju drugog DD albuma i CC ne vidim apsolutno nikakve veze, sem sto je isti pJevac... Quote
Lucio Holocausto Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Evo danas sam ga skinuo... Šta ja znam...bolje je od CC, ali pesme su mi nekako iste... Mada u odnosu na CC je dosta žešći... I ona pesma "Digging up the Corpses" ima neku freaky atmosferu... Quote
Fiery Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) Uopste ne moze da se poredi sa CC, te to ne treba ni pokusavati. Sto ne znaci da je bolji ili losiji, vec samo drugaciji bend. Edited February 5, 2006 by Fiery Quote
MudriPanj Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 u svakom slucaju ne moze biti losiji od coal chambera Quote
zak Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) ...retard detected. increasing yumetal.net retard counter. retard counter is now 4215... Edited February 6, 2006 by zak Quote
Ivan_Creed Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Meni se vise svidza DD od CC... ali koga zabole trepavica.. Edited February 9, 2006 by Ivan_Creed Quote
zak Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 parni valjak ide prema glavi prikljucuje ludilo na moc uglja ne na sistem, ne na pravu stranu ti si u mom svetlu ja LUD, ja LUD ma daj... Quote
Recommended Posts