Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

IMG_2414.jpg

IMG_2416.jpg

veceras u nekom lokalnom klubu. bilo zanimljivih momenata.. od riknjavanja gitare do tuce i davljenja.. kome treba video snimak od minut - postavicu..

Posted (edited)

ma ono, standardno sutka, lokalni manji onako klub, recimo k`o mala sala doma omladine..

i u principu je dozvoljeno krljanje ali cim neko pretjera (tipa grmalj od 200 kila mlati djecu od 12 godina), upada obezbjedjenje i isutira ga napolje..

i tako krene krljanje, aj sutaju se djeca, sta ces.. Des najavi neku pjesmu, jebem li ga ne znam nijednoj ime :) .. i kao, "ajde ljudi nemojmo da se tucemo izmedju sebe, kad neko padne, daj da ga podignemo!"

aj, krece muzika i vidis, neki kreten krene nekog jadnika da davi.. ono, ispred nas par metara.. trebalo je neko vrijeme da ljudi skontaju da se ovaj idiot ne zajebava i da fakat oce ovog da zadavi :) krene vriska, i tek cujes Des se dere s bine - "stop, MUSIC STOP, fuckin stop it.. can I please ask security to kick out this idiot" :) i tek vidis ulijece pet grmalja, i jedva ovoga izbacise..

svirka k`o svirka nije bila losa, mislim, podigli su raju na noge maksimalno.. ja priznajem da nisam neki fan benda, ali svidza mi se taj `spirit`, ono bratstvo, aj da se ne makljamo bas u glavu.. cuvajmo zene, drzimo ih po strani blabla.. vole ih ljudi..

imali su u startu neki kiks s gitarom, u sred pjesme riknu nesto, dok su nasli novu gitaru, pjevac je nesto srao u mikrofon skoro 10 minuta, zabavljao raju i dobro mu islo.. ono, vidi da se ja iskren, ne folira se.

gledala sam ih ja k`o predgrupu Megadethu u San Franciscu i totalno nisam ocekivala takvo razbijanje..

mislila sam da ce Napalm Death da ih oduva neko vece, posto mi se ucinilo da su fanovi dosli da njih vide, ali eto - DevilDriver oduva sve.

evo da uploadujem ovaj snimak.. rapidshare..

http://rapidshare.com/files/96096129/MVI_2410.AVI.html

Edited by blondie+bonjovi
Posted

Mhm, Dez je totalnko kul lik, promenio se on dosta od Coal Chamber-a na bolje.

I znaci kazes publika dosla vise zbog DD nego ND?Hah sto me to nesto ne cudi, nemaju ND toliko energije kao nekada, matori su....

A ono za sutke....ne verujem da sam ikada na domacim video da neko nekog davi, ti ameri nisu svoji. :blink:

Posted

ma debila svuda ima.. mislim, ovdje je ruku na srce sama organizacija koncerata i obezbjedjenja u 99% slucajeva na nivou sto se kaze.. ali eto vazda dodje neki idiot uzgred i pijan..

pa DD su bili headlineri, a jebo Napalm, mislim, u Americi jedva da ljudi znaju ko su.. kad je bilo klinaca od 12 godina, normalno da ne znaju.. (utisci o Napalm, na Napalm temi na Death&Grind)

• 4 weeks later...
Posted

I oni pokrenuse fan club

DevilDriver, in association with Fan Site Productions, are proud to present THE WRETCHED - DevilDriver's official fan site!!

wretchedvb5.png

WHAT IS THE WRETCHED?

The Wretched was first created to help bridge the gap between DevilDriver and it's fans. As bands grow in popularity, a disconnect between the band and the fans that helped make them so successful can also grow - and that was the last thing DevilDriver wanted. Together, the band and the founders of Fan Site Productions came up with a solution to this problem.

Meet - THE WRETCHED.

You pay for the price of the tee-shirt, you get an endless amount of rewards which may include (but are not limited to): merchandise item(s) (such as tee-shirts, sweatshirts, hats, etc.) meet and greet opportunities, random give-a-ways, contests, chats with band members.

So there it is. The Wretched was created to fill a void - and above all else The Wretched was created for YOU.

For all you crazy motherfuckers who just can't get enough - THIS IS FOR YOU!

WHAT DO YOU GET?

You pay for the price of the t-shirt and you get all these perks...

Exclusive "The Wretched" shirt

shirtyp7.jpg

Exclusive embroidered patch

Members-only website, with updates from the band, on-line chats with band members, a forum, and media available only to The Wretched members

Contests*

A yearly grand prize*

Monthly random give-aways (merchandise, used drumsticks, signed posters, used cymbals, guitar picks, signed CD inserts, and more!)*

Want to more details on becoming a member?

CLICK HERE

If you have any questions or concerns, please visit our F. A. Q. blog on The Wretched myspace page or email us at info@fansiteproductions. com and we'll be happy to answer your questions.

The Wretched is brought to you by:

fsplogofo9.jpg

www. fansiteproductions. com

www. fansiteproductions. com/devildriver

ADD THE WRETCHED ON MYSPACE!

www. myspace. com/devildriverwretched

• 3 weeks later...
Posted

Na koju foru je DevilDriver u ovoj kategoriji ovde? Glupo je ako se ova grupa jos uvek poredi sa Coal chamberom . Devildriver je dobar Melodeth/groove metal.

Nego imao sam dosta vremena odbojnost prema ovom bendu , Dez mi zigleda ko idiot, a i cuo sma rnaije Coal i smorio se stvarno . Ali kad sam cuo spot na Metropolisu Not All who wander are lost , promenio sam misljenje(na bolje :) ).

Vidi se da je dosta truda unesen u ovaj projekat , i stvarno imaju tri odlicna albuma, a po mom misljenju Last kind Words je najbolji. Samo napred :)

Nego sta ND ide silaznom putajnom Smear Campaign je odlicna album , ali kako god bilo oni ce uvek ostati Legende u Extremnoj muzici. :)

• 11 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tracklist za Pray for Villains. :opusteno:

1. Pray for Villains

2. Pure Sincerity

3. Fate Stepped In

4. Back With A Vengeance

5. I've Been Sober

6. Resurrection Blvd.

7. Forgiveness Is A Six Gun

8. Waiting For November

9. It's In The Cards

10. Another Night in London

11. Bitter Pill

12. Teach Me To Whisper

13. I See Belief

14. Self-Affliction (Special Edition Bonus Track)

15. Dust Be The Destiny (Special Edition Bonus Track)

16. Damning The Heavens (Special Edition Bonus Track)

17. Wasted Years (Special Edition Bonus Track)

• 2 weeks later...
Posted

Nije metalcore, naravno da nije nit su to ikad bili. Novi album sam nakon jednog slusanja odbacio kao razocaravajuci.

Trenutno novi Suffocation, novi Devourment i Arckanum s jedne te s druge strane novi The Autumn Offering, to se slusa non stop. I DH naravno.

Na novom Devildriver albumu imaju khm, ajmo rec, dvije dobre stvarke - Pray For Villains i Waiting For November... ostalo, ne.

Posted

Promena jeste. Ali je i dalje, u globalu, odličan album.

Favoriti: Pray for Villains, Waiting for November i blago narodnjačka Another Night in London. :)

Posted

Odlican album, bolji no prosli i onaj pre njega.

Pesma Pray for Villains, ubedljivo najdosadnija, ista ko one sa proslih, to samo preskacem. Napokon neki bend iz Roadrunner-a unosi nesto novo u svoju muziku. :rockdevil: