Eyel Ess Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Vidim da niko nista ne pise o ovoj odlicnoj (vjerujte mi) grupi! Kad sam skidao pjednu njihovu pjesmu (I Could Care Less) ispod je bila njihova slika i preko nje natpis - DEZ IS BACK! Kao sto svi znamo (nadam se) Dez je iz Coal Chambera...Cuo sam da se ta grupa raspala, a dolazi nam DEVILDRIVER. Gitara mi je zakon... Ne mogu vam dati neke korisne linkove o njima...jer...ne da mi se sad traziti.Ako imate WinMX program, skinite sebi koju njihovu pjesmu...necete se pokajati Quote
dr NIK@ Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Za sad sam cuo svega tri pesme i mogu da kazem da mi odlicno zvuce...po mom ukusu mnogo bolje i kvalitetnije od CC-a i po mom misljenu dosta odskacu od standardnog Nu-a, cak jedva da ga ima u njihovoj muzici, ali kad su vec grupe kao Chimaira i Kilswitch Engage ovde onda mogu i oni... Anyway, jedva cekam da nabavim i preslusam i ostatak albuma. Quote
deftonerrrr Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 u svakom slucaju su bolji od coal chambera... Quote
[Nocturno] Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Ma ovo nije samo nu ima i svega i svachega! Milion puta bolje nego Coal Chamber!!! Quote
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Vidim da niko nista ne pise o ovoj odlicnoj (vjerujte mi) grupi! Kad sam skidao pjednu njihovu pjesmu (I Could Care Less) ispod je bila njihova slika i preko nje natpis - DEZ IS BACK! Kao sto svi znamo (nadam se) Dez je iz Coal Chambera...Cuo sam da se ta grupa raspala, a dolazi nam DEVILDRIVER. Gitara mi je zakon... Ne mogu vam dati neke korisne linkove o njima...jer...ne da mi se sad traziti.Ako imate WinMX program, skinite sebi koju njihovu pjesmu...necete se pokajati Cuo sam za njih naravno... I jesu bolji od Coal Chamber mnogo puta, imaju bolji zvuk - gitare i bubnjeve!! Naravno da znam ko je Dez Farara... Quote
Man at arms Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ljudi kako se zove album ? I Could Care Less roka samo tako ljubav na prvi pogled ! Quote
Man at arms Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Evo preslusao sam album i mogu vam reci da mi se svidja (svakako nije nista legendarno) ali potpuno ok 10/8+ Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Ma mnogo je bolje od Coal-a, al' bre na sta lici ovaj Dez i bas me interesuje sta ce sad da radi sa onom Coal Chamber tetovazom preko cele podlaktice.... Uskoro bi trebao da nabavim ceo album, mada po ovom sto sam do sada cuo, ocekujem odlican album... ....aaaaaaaaaaaaaaaa I WISH YOU WERE DEAAAAAAAAAAaaaaAAAAAAAD Quote
Man at arms Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 I Could Care less i The Mountain rokaju najvishe ! Quote
dr NIK@ Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Ooooo, preslusao sam album i do jaja je!!!!!!!!! Ima od svaceg po nesto (uglavnom tvrdjeg) i sta da kazem, sem da debeli (Dez) i dalje dobro "peva"... Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 ljudi pogledajte na oficijalnom sajtu devildrivera slike,da vidite sta je dez uradi sebi(nista extremno ali i dalje tupavo i smesno kao i sve ostalo do sada)... lik je pustio neke brkove...vredi pogledati Quote
Troglavi Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 dezzz je svojevrsan car... a za album lepo rekose---the newest of nu, the blackest of black, and the deadliest of death... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 the newest of nu, the blackest of black, and the deadliest of death... simpaticno PS poseban pozdrav za Dezove brke Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 quote-kosta-od kad je pustio brkove vise ga cenim kao coveka... podrzavam Quote
S Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Pf... takva kombinacija svega i svacega... ispala bljuvotina obicna kao i sto je cesto... Sto manje kazem o spotu to bolje Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 quote-kosta-od kad je pustio brkove vise ga cenim kao coveka... podrzavam aj sed det?? Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Aj' sta samo pricate o Dezu reci te nesto i o muzici... ako uopste ima te sta da kazete... Quote
dr NIK@ Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 izas'o novi album... EVE VAM GA LINK sad jos samo treba da se malo potrudite da nadjete gde se nalaze pesme DevilDriver "The Fury Of Our Makers Hand" 2005 01 - "End of the Line" - [8,95mb] 02 - "Driving Down The Darkness" - [6,75mb] 03 - "Grinfucked" - [6,21mb] 04 - "Hold Back the Day" - [7,43mb] 05 - "Sin and Sacrifice" - [8,85mb] 06 - "Ripped Apart" - [6,9mb] 07 - "Pale Horse Apocalypse" - [7,06mb] 08 - "Just Run" - [7,5mb] 09 - "Impending Disaster" - [7,15mb] 10 - "Bear Witness Onto" - [7,20mb] 11 - "Before The Hangmans Noose" - [6,56mb] 12 - "The Fury of Our Makers Hand" - [8,09mb] Tek sam ga nabavio tako da jos nemam sta da kazem... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 dobar im je ovaj novi album!! riffovi su melodicniji nego na prvom a nisu nesto izgubili na brutalnosti.... e da- spot za 'Hold back the day' je skroz trooooo! izgleda kao 'Paranoid' od Sabata Quote
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 album je sasvim OK... ima neke tako do jaja delove da prosto nemam reci... npr. uvod u prvu pesmu mi je prosto savrsen... Quote
Ivan_Creed Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Toliko sam zauzet da sam totalno zaboravio da DD postoje... drago mi je da su nastavili (citajuci neke review-e) da snimaju ok... kao OK bend. Quote
Dani Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ok su mi, nista vise. Uskoro idem na jedan koncert na kojem su oni predgrupa... Quote
Phil Schneider Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ok su mi, nista vise. Uskoro idem na jedan koncert na kojem su oni predgrupa... Blago tebi... zaklo bi nekog da pogledam DevilDriver live... Quote
Lucio Holocausto Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Nisam slušao, samo tri pesme... Ove dve za spot i OST za Freddy -vs- Jason tako da neću ništa da komentarišem... Ove tri pesmice su onako... Quote
+MIDIAN+ Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 tek sad sam primetila da postoji ova tema.. devildriver mi se mnogo svideo,definitivno jedan od najboljih nu bendova..ako ne i naj a prvi album devildriver je ODLICAN.. znaci nisam mogla da verujem,sve pesme su do jaja.. evo bas sam ih se setila i pustila cry for me sky.. Quote
Recommended Posts