Zagrivuk Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Pih, sanjao sam da sam neki galakticki zlotvor i da sam unisto zemlju (mnogo citam stripove i sf knjige)
sephir0th Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 cesto sanjam da padam...ali nije sam udarac o zamlju najstrasniji..nego osecanje koje dolazi dok sam u vazduhu,to osecanje agonije,izgubljenosti,strepnje....to su moki demoni
Novaliis Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 cesto sanjam da padam...ali nije sam udarac o zamlju najstrasniji..nego osecanje koje dolazi dok sam u vazduhu,to osecanje agonije,izgubljenosti,strepnje....to su moki demoni To se dešava za vreme putovanja u astral, znam. Meni je to redovno, nekada i pre nego što zaspim, imam ''flešbekove'' kako padam sa ogromne visine..dugo me je to tripovalo dok nisam provalio šta znači
sephir0th Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 To se dešava za vreme putovanja u astral, znam. Meni je to redovno, nekada i pre nego što zaspim, imam ''flešbekove'' kako padam sa ogromne visine..dugo me je to tripovalo dok nisam provalio šta znači vezu sa astralom sam izgubi prilikom prelaska iz Ether u smrtniski svet...dakle nije to
Novaliis Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 vezu sa astralom sam izgubi prilikom prelaska iz Ether u smrtniski svet...dakle nije to Ali dok sanjaš, gde si onda?
Sisus Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 cesto sanjam da padam...ali nije sam udarac o zamlju najstrasniji..nego osecanje koje dolazi dok sam u vazduhu,to osecanje agonije,izgubljenosti,strepnje....to su moki demoni I ja sam imao takve snove kad sam bio klinac. Uvak sam jeko polako padao i uvek sam imao trip da cu da se razbijem k`o bundeva.
sephir0th Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ali dok sanjaš, gde si onda? ja lichno ne verujem u "astral" i te gluposti, ali verujem u snagu uma..tako da "astral" kao moguce tumachenje mojih snova definitivno otpada...
sephir0th Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 ne ja sam Mao (vidi sliku),kleopatra je na drugom forumu
Novaliis Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 ja lichno ne verujem u "astral" i te gluposti, ali verujem u snagu uma..tako da "astral" kao moguce tumachenje mojih snova definitivno otpada... Gluposti? Zašto onda imaš taj nickname? Elem, astral nije ''tumačenje'' snova, to je ravan u kojoj se nalazi naša svest za vreme sna a to padanje je povezano sa odvajanjem svesti od fizičke ravni. Kao što sam rekao, meni se to dešava i pre nego što zaspim, nestrpljiv sam
sephir0th Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 mislim da se nismo razumeli u pocetku,za mene "ASTRAL" ima drugo znachenje ,a shto se nicka tiche ja sam veliki Final Fantasy fani sephiroth je moj omiljeni lik
Novaliis Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Astral ima mnoga tumačenja, ma ok.. Ja odmah pomislio na kabalu
sephir0th Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 btw mogao di da pogledash FF advent children movie (topla preporuka ),pod uslovom da volish Manga toons
Novaliis Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Voleo sam igricu, još na sony-ju tako da, što da ne..
sephir0th Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 retrospektva http://www.youtube.com/watch?v=d-UTxK7pX_c
Extreme Within Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) btw mogao di da pogledash FF advent children movie (topla preporuka ),pod uslovom da volish Manga toons Uf, i ja bih FFAC toplo preporuchio svima, lol I ize'm mu shto Sony 3 koshta ko djavo... a tako izgaram da igram remake sedmice Edited August 8, 2007 by Extreme Within
Álvaro Recoba Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Сањао сам ноћас, тј. јутрос нешто што сам желео да се деси јуче или данас...
Machka Naopachka Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 haha pa jel se desilo? sanjala sam da me kao balsamuju. (zalepili su mi flaster preko brade, shili su me malo, pa onako svrbi i gnjavi to sve tu i tako)
Guest eva_kant Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 U posljednje vrijeme baš često sanjam i stalno imam neke ludačke snove.Preksinoć sanjala da sam bila svjedok ubistva a sinoć da me kolju.
Novaliis Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ja sam skoro sanjao da sam otišao u budućnost..kao budim se i dan prolazi normalno a datum je valjda bio 14. avgust..najgore što još uvek nisam siguran da li je to bio san, bilo je prilično realno
Álvaro Recoba Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) haha pa jel se desilo? Не, десило се нешто што не ваља са истом том особом из сна... И , да, ја сам крив... Edited August 12, 2007 by Álvaro Recoba
Sgt.Splatter Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Od detinjstva prilicno cesto sanjam zmije, hvatanje, bezanje... (to je kad se secam snova a ti su prilicno upecatljivi )
SerbZmaj Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ja sam pre neko vece sanjao drugi svetski rat...tj taj period i neke nemce i kao nesto pucamo itd...moguce zbog paintball-a Ma uvrnuto
sephir0th Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 lol..moram da prestanem da igram WOW..sinoc sam sanjao da sam ubio kevu chain lightning-om
Hudini Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Meni se desavalo dok sam igrao GTA Vice City da izvlacim ljude iz kola i onda nastavljam dalje istim...
Recommended Posts