Novaliis Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Kao u snu... Mislim na pivo od 30 dindži. Izvuk'o si se
Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Trandža? Ti si bio na nekom gay skupu ili šta..? Ocigledno. Jebote, deset riba (i to dobrih) samo vrcka dupetom a skine se jebeni trandza.
Zyel Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Stvar je verovatno u tome što se trandže skidaju za menje pare. Ili je jednostavno egzibicionista.
Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Najbolje od svega je to sto su se neki likovi primili. Nidza samo sto nije razbacio kozuru u sumi.
Lex Luthor Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Koju kožuru? Budi precizniji. Ima on mnogo kožure. Trebali su njega da stave da se skida. Inace, u Holandiji sam naucio da su motorciklisti najvecim delom pederi!
Sisus Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Inace, u Holandiji sam naucio da su motorciklisti najvecim delom pederi! Jesi to naucio na tezi nacin? Edited August 27, 2007 by Grof Drobikus
Lex Luthor Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Jesi to naucio na tezi nacin? Pa sad, onbo što je za tebe teži način, za nekog je lakši!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ja sam sanjala da me juri neki bik. =( Frojd bi sigurno rekao neshto na to.
Vresište Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ubedjen sam da snovi nisu nishta drugo do pizdarija podsvesti i da znache upravo suprotno od onog shto je u njima...ergo, chuvajte se lepih snova... @Veronika-Bolje bik nego vo....
Novaliis Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ne znače uvek suprotno od onog što je u njima. Nekada mogu samo da izokrenu predstavljenu realnost i malo je ''našminkaju'' ali će se jasna poruka kriti u njima.
Zyel Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ja sam sanjala da me juri neki bik. =( Frojd bi sigurno rekao neshto na to. Вероватно би рекао: "Причај ми о својој мајци". Јебени едиповац. Мислио човек да ако је он болесник, да су и сви остали. И био је у праву!
Cosmic Sailor Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Sanjao sam da me biju policajci. Nimalo prijatan san.
feyd Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 nocas sam sanjala potpuno novu vrstu stresnog sna - umesto standardnog padanja, sanjala sam da mi neko puca u glavu, i probudila sam se na zvuk pucnja. ponosna sam na sebe.
mara! Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 joj, ja zaista stalno sanjam gluposti. prvo sam mesecima pre putovanja u berlin sanjala da avion pada, a od mog povratka, stalno sanjam desavanja iz berlina. progoni me berlin u snovima!
Sandman Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ja skoro uvek zaboravim shta sam sanjao,ali se zato secam dosta snova iz ranog detinjstva.
JD Seven Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Imam razne snove, al to nije problem nego nesvesno ustajanje, tako naprimer ustanem i pocnem da sredjujem sobu, izlazim vani..a to je tako uzrujavajuce kao da nesto nije u redu uvek sam u nekoj zurbi kao da me neko juri...jos kao mali u cetvrtom osnovne drugovi su mi pricali kako sam setao nocu tako sam se jednom probudio ispred vrata hotelske sobe...jos kao malecki veoma cale mi je pricao kako sam ustajao i krenuo da bezim prema prozoru par puta sam udario sestru nesvesno kao da sam hteo od necega da se odbranim...dali neko zna o cemu se radi i kako to da "izlecim".... Edited September 19, 2007 by JD Seven
LazaGNR Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ha,i ja sam imao te tripove da se budim nocu bez nekog posebnog razloga Inace,pre neku noc sam sanjao da sam krenuo na neki koncert (mislim da je u pitanju bio Helloween+Gamma Ray u Sofiji) i da sam tek kod granice ukapir'o da sam:1. zaboravio kartu za koncert kuci (al' dobro,poneo sam pare,ap sam mislio OK kupicu drugu);2. zaboravio da ponesem i jebeni pasos,pa me nisu pustili na koncert :(
Sisus Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Sinoc sam sanjao da sam isao na faks po diplomu i iz nekog razloga me odveli u zatvor.
Platishica Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 E covece sta ja sve sanjam, svako jutro se probudim umorna....zaista retkost je da ne sanjam tj. da se ne secam sna! Mislim da snovi nesto znace i da samo ta osoba koja sanja moze da protumaci svoj san, nema tu onih univerzalnih znacenja. A mislim da neki i ne znace nista, ipak tu su smesteni i svakakvi utisci od prethodnih dana ili trenutna razmisljanja, osecanja strahovi... Zadnji san mi je bio da decko hoce da vodimo ljubav na ivici zgrade, citaj da me baci sa zgrade! Umalo mu je i uspelo! A iste noci drugi san kako me je doticni silovao, i jos ostanem trudna! A da ne pricam o tome kako redovno sanjam kataklizme, ratove, zemljotrese.....stalno u begu i borbi! A cesto sam u snu pravila neka nova bica, zivuljke, ili su me napadala cudovista i monstrumi!!
Lucky_charm Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ja sam juce ceo dan igrala Zumu, pa sam posle celu noc sanjala kako sam u nekoj pecini i redjam neke ljude po boji kose, i kad poredjam 5 jedan za drugim, oni nestanu... Imala sam i jos neke snove na tu foru, usled posledica preterenog igranja doticne igrice...
Hudini Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ja sam letos radio neke projekte u AutoCAD-u, pa sam sanjao svaku noć kako mi prilaze neki likovi bez očiju i onda im ja to crtam, kucam ARC, pa CIRCLE, pa MIRROR i sve tako redom...
Recommended Posts