Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
na njihovu zalost jer je dobro skoro kao i pravo :D

:da::D:lol:

ubedljivo najgore sto covek moze da sanja je kada padas sa neke zgrade ili nesto tog tipa. kako presece u stomaku, majku mu...

Edited by triad_lemur1
Posted
дакле, пошто је то то на шта сам мислила, да одговорим. НЕ!!! Није било тако.. :opusteno::rockdevil:

ma salim se ja malo sa tobom, a i ti si zensko, ne mozes imati nocne polucije sve i da hoces ;) ;) ;)

Posted (edited)

са мном си нашао да се шалиш.. ццц...... пази се.. :)

не, Астралисс, ја сам мушко а ТИ си ЖЕНСКО!!!!! :) :) :)

Edited by ЛемурДијете
Posted
na njihovu zalost jer je dobro skoro kao i pravo :D

Jeste, samo sto posle moras da peres posteljinu, a nekad i krevet.

:da::D:lol:

ubedljivo najgore sto covek moze da sanja je kada padas sa neke zgrade ili nesto tog tipa. kako presece u stomaku, majku mu...

Jos pogotovo ako padas polako, kao perce.

Loše je i kad sanjaš kako ti seču nožne prste canglama, ili pak ti čekićem lupaju po ručnim prstićima... :D

Lose je i kad ti operisu urasli nokat bez anestezije. Uvijas se na operacionom stolu kao glista.

• 1 month later...
Posted

sanjao sam da sam operisao nos jbt a uredu je :(

nije veliki(mislim na nos :):lol:) a ne znam zasto sam to sanjao

ko mi ne veruje neka vidi u mom profilu sliku

Posted

Ja sam sanjao sinoc da me jure neki zli baloni!! Imali su one zle oci i siljate zube. Nacrtane belom kredom,a baloni su inace bili crvene boje.. Uzzzzzzzzzzas covece..

Posted
Ja sam sanjao sinoc da me jure neki zli baloni!! Imali su one zle oci i siljate zube. Nacrtane belom kredom,a baloni su inace bili crvene boje.. Uzzzzzzzzzzas covece..

:)

Koji san!!!!!!

Posted
:)

Koji san!!!!!!

Jeste covece,sav sam se preznoio! A najgore je sto im ja bezim,i skacem na neki kontener i on me odbaci kao trambolina pa se od jednom stvorim na zeleznickoj stanici!! I oni su me cekali tu!!! Stoka jedna, ne daju mi mira!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!

Posted

Ja sam pre par noci sanjao da su mene i mog caleta tukli Toma Nikolic i neki njegovi pajtosu. :lol:

Mene je Toma izudar'o nekom shtakom. :):):)

Posted
Ja sam pre par noci sanjao da su mene i mog caleta tukli Toma Nikolic i neki njegovi pajtosu. :lol:

Mene je Toma izudar'o nekom shtakom. :):):)

axxax

axxaxaxa

xaaxaxxa

axxaaxxa

axxaxaxaxaxaaxaxxaxa

aaaaaaaaaaaaa

axaxaxax

tr00 XD :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...