мать Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 nedavno mi je stigla poruka:" sanjao sam te. isao sam sa tobom kod istraznog sudije, imala si sudjenje zato sto si prebila nekog lika na fudbalu. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Сан: усисивач фром хелл. Сањала сам да сам у стану оставила укључен усисивач (?!?) и заборавила да га искључим. Кад сам после 2 дана дошла назад кабл је био скоро истопљен али сам га за дивно чудо лако искључила, али је у међуспратној плочи усисивач направио рупе у бетону, "пождро" бетон! Сви су се чудили како се није све запалило... Арматура је била врела а бетон је горео! То сам сама угасила и рашчистила. После причала са неком женом како можемо да санирамо ту плочу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 'bem ti san... (moj) Odjednom sam se nasao u nekoj sobi sa ortakom, kad tamo Gojko, Veronika i neki narkoman (ne poznajem ga). I mi tu pruzimo ruke kad Gojko odjednom pocne sa Veronikom da leze u krevet i onda krece lepo za oci Ubrzo su zavrsili i Gojko je ustao a Veronika nastavila da spava. Posla je taj narkoman popizdeo i poceo da se svadja sa mojim ortakom, a ja samo stojim i gledam. I tako iznerviran narkoman, pocne odjednom da skida gace Gojku i da mu pusi :) . Ja odmah izasao i za mnom Veronika koja kad je videla nije mogla da veruje I tu mi se prekine san Ovo sam ozb. sanjao, vidite i sami da sam malo ranije ustao Jbg Veronika i Gojko, nisam ja kriv sto sanjam svasta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hahahahahahah,ovo ide na najbolje postove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Leba mi milog, ima da istetoviram logo ovog foruma preko ledja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Крв ти јебем. Волим овај форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Leba mi milog, ima da istetoviram logo ovog foruma preko ledja. ne moras ionako ce Aces High to da sanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 lol, koji kralj :) ovaj forum stvarno ima svoje trenutke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hahahahahahah, usrao sam se od smeha hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 1.More 2. Jednu osobu 3. .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) opet si sanjao hevi metal? Edited July 9, 2009 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Kako si pogodio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 sasvim slucajno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 'bem ti san... (moj) Odjednom sam se nasao u nekoj sobi sa ortakom, kad tamo Gojko, Veronika i neki narkoman (ne poznajem ga). I mi tu pruzimo ruke kad Gojko odjednom pocne sa Veronikom da leze u krevet i onda krece lepo za oci Ubrzo su zavrsili i Gojko je ustao a Veronika nastavila da spava. Posla je taj narkoman popizdeo i poceo da se svadja sa mojim ortakom, a ja samo stojim i gledam. I tako iznerviran narkoman, pocne odjednom da skida gace Gojku i da mu pusi :) . Ja odmah izasao i za mnom Veronika koja kad je videla nije mogla da veruje I tu mi se prekine san Ovo sam ozb. sanjao, vidite i sami da sam malo ranije ustao Jbg Veronika i Gojko, nisam ja kriv sto sanjam svasta auf covece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ja sanjam gojka svako vece veronku ne ali zato gojka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hm i ja sam sanjala yumetalce. Ovo mi se pre nije dešavalo. (background: neki leptir beše u mojoj sobi. Strašan leptir.) Sanjam neke situacije. Ajlin je u vojsci (i uživa u tome), razbijačica prava. Nešto se tu provlači neka priča koje se ne sećam, a onda dodje čika-Generalni i pita je "a šta ćeš sad sa svom onom šminkom koju si pokupovala?". U medjuvremenu meni se leteći mrav od 15cm plete u kosu tokom celog sna i kako se uplete ja cimam dotične ljude koji su trenutno prisutni da ga iz kose vade. Kad malo bolje razmislim Gojko i Veronika su zanimljiviji a sanjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 @aces: hahahahahaha brate, ti se izgleda nesvesno lozish na njih... ja sam samo jednom sanjao mitu (ima na par strana nazad). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) ja sam sanjao powerslave-a, al mi je on ortak i van foruma. a mozda sam sanjao jos nekoga, ne secam se. Edited July 9, 2009 by Milenko Tepic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Umesto da ti yum bude odmaraliste od zivota on ti je postao i zivot a pritom i okupirao podsvest,hahaha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hm i ja sam sanjala yumetalce. Ovo mi se pre nije dešavalo. (background: neki leptir beše u mojoj sobi. Strašan leptir.) Sanjam neke situacije. Ajlin je u vojsci (i uživa u tome), razbijačica prava. Nešto se tu provlači neka priča koje se ne sećam, a onda dodje čika-Generalni i pita je "a šta ćeš sad sa svom onom šminkom koju si pokupovala?". U medjuvremenu meni se leteći mrav od 15cm plete u kosu tokom celog sna i kako se uplete ja cimam dotične ljude koji su trenutno prisutni da ga iz kose vade. Kad malo bolje razmislim Gojko i Veronika su zanimljiviji a sanjati. Generalni, mogli bi Mačku da odvedemo na stomakliju, kinesku. Da "speremo" ove noćne more i leteće mrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Hm, ja retko sanjam ljude sa foruma. Trenurno ne mogu ni da se setim tačno kada sam nekog poslednji put sanjao... Mislim da je Smorock bila u pitanju, ali nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ja sam prije 2-3 mjeseca sanjao da me je RNA zvao na telefon i nesto se kao dogovarali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 PF ja imam najbolesnije snove na celom jebenom svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 jer imas bujnu mastu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts