kuruz Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 To je ako kupujes burek kod siptara Naravno da je kod Šiptara u 4 ujutru, još nam je dao na veresiju.
sunessence Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Odlicno! Pribelezi to sto si sanjala, snimi pesmu sa nekom dobrom ekipom i eto tebi slave. Za mnoge velike kompozicije su stvaraoci rekli da su ih culi u snu pa ih preneli u ovaj svet nakon budjenja Jedva cekam da cujem sta si sanjala Eee, тога сам се и ја сетила! Нажалост, моје музичко образовање је мизерно, тако да ништа од великих композиција.
Dark_Elf Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Odlicno! Pribelezi to sto si sanjala, snimi pesmu sa nekom dobrom ekipom i eto tebi slave. Za mnoge velike kompozicije su stvaraoci rekli da su ih culi u snu pa ih preneli u ovaj svet nakon budjenja Kod mene to ide ovako: Probudim se i pomislim "U jbt... kol'ko cool melodija..." onda pomislim kako je to super i kako ću da je zapamtim, onda mi padne na um kako mi se pije kafa, onda odem do šporeta, pa kad se vratim na misao o melodiji u snu, gotovo, već sam je zaboravio.
Fapril ethereal Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 mislim da sam sinoc sanjao Sisusa i Night's Blood...znam da su bili u nekoj prostoriji i ja sam usao i nosio im nesto u kesi...nema sanse da se setim celog sna..
Sisus Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Hahahahahahaha, ja se ne sećam šta sam noćas sanjao. U stvari to nije ni bilo noćas, pošto sam legao u pola 6.
Dark_Elf Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 mislim da sam sinoc sanjao Sisusa i Night's Blood...znam da su bili u nekoj prostoriji i ja sam usao i nosio im nesto u kesi...nema sanse da se setim celog sna.. Nosio si 2 limenke piva. Jedno za Sisusa, a drugo za Night's Blood da da Sisusu. :) Nosio si i stomakliju za mene, al' ja sam te sreo usput.
Sisus Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Sad sam se setio. Sanjao sam da mi se raspao dobos.
Tanya Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Kod mene to ide ovako: Probudim se i pomislim "U jbt... kol'ko cool melodija..." onda pomislim kako je to super i kako ću da je zapamtim, onda mi padne na um kako mi se pije kafa, onda odem do šporeta, pa kad se vratim na misao o melodiji u snu, gotovo, već sam je zaboravio. Brzo delaj, kakav sporet i kafa
Fapril ethereal Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Nosio si 2 limenke piva. Jedno za Sisusa, a drugo za Night's Blood da da Sisusu. :) Nosio si i stomakliju za mene, al' ja sam te sreo usput. ne, usput sam sreo HEFESTA kome sam rekao da je Gama Ray sranje i da mu lepo stoji roze duks Edited August 9, 2009 by april ethereal
Kwlt Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Sad sam se setio. Sanjao sam da mi se raspao dobos. jbt koji koshmar ja sam kao sanjao zuraj od pre par dana,ali neshto kratko i nepovezano,neposredno pred budjenje...ponovo potvrdjujem sanjanje samo kad je pun mesec,pre ovoga nisam nishta od proshlog punog meseca.
NećuDisplejNejm Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 sanjala sam da imam neku bebu koja je kao moja. mrzela me je a i ja nju, pa sam je na kraju dala nekome.
hypnos Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 a najgore kad ti se desi da sanjas dva skoro slicna sna u roku od par dana...uh
morbid god Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 ja sam sanjao da mi se moja bivsa ljubav vratila i da smo opet zajedno. onda sam se probudio, na svu srecu.
kuruz Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 I šta kaže bivša ljubav, kako mu je u Nagoji kod Piksija?
morbid god Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) hahahaha, kako si znao!?! edit: odavno se nisam ovako nasmijao kao na kuruzov komentar car Edited August 10, 2009 by morbid god
Sisus Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 JA sam sinoc sanjao sve i svasta. Sve je bilo izmesano i retadirano.
Fapril ethereal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 JA sam sinoc sanjao sve i svasta. Sve je bilo izmesano i retadirano. a ja sanjao Thrash forum...Slejer ispao iz Important Topics..
KazimKazim Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Sanjao sam da mi je Rudi Feler dao autogram
Footog Qpoos Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 ja sam isto sanjao thrash forum...bilo manje important topiksa od ovih obicnih...hladan znoj me oblio i onda sam se probudio na svu srecu...
Dark_Elf Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 To je neki znak ljudi. Kod mene u snu, trash forum je bio ukinut... a heavy metal se spojio sa power metalom (a moderatorovo pbrazloženje je bilo "Ionako je sve to isto sranje").
morbid god Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) a ja sam preksinoc sanjao da je jedan ozloglaseni moderator sa RMF-a postao mod na black metalu. odmah je pinovao par hriscanskih bm grupa, pobrisao sve teme religioznih bm bendova i banovao nas nekoliko poklonika djavola. rekao je da bi banovao i samog satanu, al mu skriven ip broj.. i srece moje kad sam se probudio i ulogovao na jumetal... e da, i gojko se bio konvertovao u hriscanstvo i zamjenio lunara na mjestu moda. Edited August 10, 2009 by morbid god
oʞɾoƃ Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam sanjao da me startovala neka sredovečna da mi bude sponzor u zamenu za seksualne usluge i da mi plaća 7€ za minut seksa. Znači nikad u životu se nisam više sjebao nego kad sam se probudio.
Denny Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Družim se sa Jack Nicholsonom, i on mi nudi da mi odglumi nešto uživo. Kažem ja: 'Aj Shining!' I onda mi se on ostatak sna pravda kako je ostario i kako ne može više to da izvuče...
oʞɾoƃ Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 e da, i gojko se bio konvertovao u hriscanstvo To kad prdne mrtav Grk i ugasi fenjer. Svagda pred sobom Đavola vidim!
Fapril ethereal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 a ja sam preksinoc sanjao da je jedan ozloglaseni moderator sa RMF-a postao mod na black metalu. odmah je pinovao par hriscanskih bm grupa, pobrisao sve teme religioznih bm bendova i banovao nas nekoliko poklonika djavola. rekao je da bi banovao i samog satanu, al mu skriven ip broj.. i srece moje kad sam se probudio i ulogovao na jumetal... e da, i gojko se bio konvertovao u hriscanstvo i zamjenio lunara na mjestu moda. :) ja sam cesto imao nocne more sanjajuci bm forum...
Recommended Posts