Јарослав Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 ... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
SkullKrusheR Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 @sale: zaboravih da napomenem da je lalovic imao brkove.
Talvi Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 nema tog sanovnika u svemiru koji bi rastumačio značenje ovoga
Guest Bata Životinja Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 zaboravih da napomenem da je lalovic imao brkove.
Sisus Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 tu smo zatekli josh gomilu pijanih metalaca i metalki koji su igrali neshto shto je lichilo na ragbi bez lopte neshto nije u redu sa mnom, definitivno. Hrkljuš.
Captain Spaulding Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Jel je neko sanjao da pokušava da nekog udari u lice i da se pesnica samo nasloni na lice tj da udarac nema nikakvu jacinu?
B@K@ Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta? 15
Demon Seed Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Jel je neko sanjao da pokušava da nekog udari u lice i da se pesnica samo nasloni na lice tj da udarac nema nikakvu jacinu? To je redovna varijanta, da ti pesnice propadaju kao da bijes u jastuk, ili da trcis a osecaj kao kroz zivo blato... Sanjaju ljudi to dosta, jebes li ga zasto, mozda kad te pohode demoni. 1
Guest HEFEST Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Ovih noci sanjam non stop neku jebacinu. Ne znam sta me spopalo.
Toki89 Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Instinkt ti predoseća dolazak zime i nižih temperatura. 6
sale 3sm Larry Flynt Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Sve sto upamtih iz sna je ime Sara Kol.
Demon Seed Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 (edited) Sanjao sam nocas da je organizovan festival u Prokuplju, svirali Aerosmith, Elton John, Opeth, Moonspell i Morbid Angel Imam trip da sam sanjao ceo Morbid Angel koncert, od rifa do rifa, super sam se proveo Jos na bini nije bio Vincent nego neki drugi basista/vokal, kao, Tucker je, a ic ne izgleda kao Tucker Bubnjeve je svirao Nikola iz Stone-a i Svartgrena :haha: Trey umesto crvenog Ironbirda svirao crvenog Warriora Edited March 31, 2014 by Demon Seed 5 1
BLAGOJE Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Trey umesto crvenog Ironbirda svirao crvenog Warriora samo uv7bk priznajem
Demon Seed Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 To se i preslisavam nesto, ne secam se da je bio dublji blok, bice da sam ipak odsanjao nekih 40ak min koncerta 1 1
lemmy sixx Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Sanjao sam nocas da je organizovan festival u Prokuplju, svirali Aerosmith, Elton John, Opeth, Moonspell i Morbid Angel :haha:
Face Of Melinda Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Da rezurektujem temu trashom. Sanjah kako Liam Nison i ja veceramo, fazon 40-te godine proslog veka Spanija, sedimo i veceramo i odjednom on se zagrcne a ja mu uradim traheotomiju, ubacim olovku u grkljan i popizidim jer hitna pomoc kasni. Anyway ovakve stvari sanja covek kada prvo gleda akciju Non-stop sa Liamom a onda Night train to Lisboa gde se ponavlja scena sa traheotomijom...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Jos da si gledala Taken, pronasla bi i pobila sve koji su ucestvovali u kidnapovanju tvoje cerke. 1
Vresište Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Sanjah kako Liam Nison i ja veceramo, fazon 40-te godine proslog veka Spanija, sedimo i veceramo i odjednom on se zagrcne ... 1 1
Dark_Elf Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Anyway ovakve stvari sanja covek kada prvo gleda akciju Non-stop sa Liamom a onda Da nisi možda sanjala to da si gledala akciju sa Liamom? I Liam i onaj Rasel su neki Koštuničini dalji rođaci koje je strefio isti gen.
Face Of Melinda Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Znam da sam uz ovaj sa Liamom peglala ves, nakupilo se a i vreme da prodje sto efikasnije, a uz ovaj drugi sam popila casu vina, tako da mozda sam i sanjala da sam sanjala akcioni film sa Liamom
Dark_Elf Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Ja i litar vina kad popijem, Liam mi je prespor.
Face Of Melinda Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Ajde bre Liam je olicenje matorca koji ima manire i "ono nesto" jbga sto sam morala da mu secem grkljan u snu, kada je sve moglo da bude mnogo romanticnije *sale na sopstveni racun*
Recommended Posts