Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

zaboravih da napomenem da je lalovic imao brkove.

7530906262_179eabb658.jpg

Posted

tu smo zatekli josh gomilu pijanih metalaca i metalki koji su igrali neshto shto je lichilo na ragbi bez lopte

neshto nije u redu sa mnom, definitivno.

Hrkljuš.

Posted

Jel je neko sanjao da pokušava da nekog udari u lice i da se pesnica samo nasloni na lice tj da udarac nema nikakvu jacinu? :D

To je redovna varijanta, da ti pesnice propadaju kao da bijes u jastuk, ili da trcis a osecaj kao kroz zivo blato... Sanjaju ljudi to dosta, jebes li ga zasto, mozda kad te pohode demoni.

• Downvote 1
Posted

Ovih noci sanjam non stop neku jebacinu. Ne znam sta me spopalo.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Sanjao sam nocas da je organizovan festival u Prokuplju, svirali Aerosmith, Elton John, Opeth, Moonspell i Morbid Angel

Imam trip da sam sanjao ceo Morbid Angel koncert, od rifa do rifa, super sam se proveo

Jos na bini nije bio Vincent nego neki drugi basista/vokal, kao, Tucker je, a ic ne izgleda kao Tucker

Bubnjeve je svirao Nikola iz Stone-a i Svartgrena :haha: :haha: :haha:

Trey umesto crvenog Ironbirda svirao crvenog Warriora

Edited by Demon Seed
  • Upvote 5
  • Downvote 1
  • 4 months later...
Posted

Da rezurektujem temu trashom. :haha:

Sanjah kako Liam Nison i ja veceramo, fazon 40-te godine proslog veka Spanija, sedimo i veceramo i odjednom on se zagrcne a ja mu uradim traheotomiju, ubacim olovku u grkljan i popizidim jer hitna pomoc kasni.

Anyway ovakve stvari sanja covek kada prvo gleda akciju Non-stop sa Liamom a onda Night train to Lisboa gde se ponavlja scena sa traheotomijom...

Posted

Anyway ovakve stvari sanja covek kada prvo gleda akciju Non-stop sa Liamom a onda

Da nisi možda sanjala to da si gledala akciju sa Liamom? :)

I Liam i onaj Rasel su neki Koštuničini dalji rođaci koje je strefio isti gen.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...