obsessed by cruelty Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 znači, niz ulicu svi osim Šekija?
Demon Seed Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Šeki samo nije dovoljno bitan da mi dođe u snovima, s obzirom da je primarno izazvano mojim sinoćnim gledanjem duJela, zahvalan sam što me nije i on posećivao
Demon Seed Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Zjuuu svitnulo mi je što niz ulicu, kacam bio klinac živeo sam u jednoj ulici što ide malo nizbrdo i na dnu ulice je bio neki kanalizacioni otvor sjebani, i ja izašao s ćaletom da se loptamo, i otišla lopta lepa kožna teget i upala u rupu Popizdeo sam bio, terao sam ćaleta da ronja da je izvadi, on čovek video da je otišla dalje, jedva me ubedio da odustanemo Imao sam 5 godina tada, davno je to bilo u Tasmaniji E svi za ručice i u tu rupu samo The Dreaming I noted xD
Demon Seed Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Meni bi draže bilo da priznam ĆazimĆazimu da sam od njega video, nego na tom pozerkvlt forumu Turih ga na wishlist na rym da ne zaboravim. Inače ko bude vredan kao Descender da napravi tamo profil, rokajte me recommendationima slobodno
kuruz Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 odličan je NWN, tamo pozere napuše odma' hint - Vargrav tema 1
Demon Seed Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Tamo je pozer koj ne velica Moonblood, Vlad Tepes, Mutiilation i ostale kultove Nisam blejao tamo previse ali na koju god temu da odem bar 60-70% su te glave
kuruz Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 ma jok, evo ovih dana bile aktivne teme o Panteri, Mešugi, JP - Turbo, fusion rock-u itd, najboljim parovima gitarista, gde su samo velika imena pominjana itd znaju ljudi šta je GTA muzike, a šta su undergound bendovi
Demon Seed Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 Sanjao sam kako u sobu gde spavam ulazi jedna ljubazna Kineskinja i veoma ljubazno mi na ocekupi-necekupi; vlti vlti srpskom jeziku objašnjava kako mi se posrala u kupatilu i da ne idem tamo neko vreme jer smldi. Ili midi, takoe nešto rekla. I tol'ko, pokupi se ona, ode iz sobe, a ja nastavih da spavam, bio je onaj false awakening tip sna. San se kasnije u neku ruku ispostavio proročkim ali ne bih dalje u to ulazio... 3
Toki89 Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Dimon priveo neki kineskinju što ju uvatio proljev jel dala u dupe? 1
bradilko Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 isro se pijan, zaboravio da pusti vodu pa se imao čemu probudit...
obsessed by cruelty Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 ja pre neko vece sanjao da sam ozenio jednu bivsu i sve vreme se mislim sta mi je to trebalo, onda se probudim i skapiram da smo raskinuli pre 5 godina, kao da sam pola tone tereta s pleca skinuo
Antikristina Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Ja u ispitnim rokovima samo neke stresove sanjam Prošle godine sam stalno sanjala da sam trudna A sad sam uzgred i na dijeti pa stalno sanjam da jedem nešto masno i lepo i bukvalno se u snu nerviram i kajem Osedeću samo od snova 1
obsessed by cruelty Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 i ja cesto sanjam kako jedem, posebno nesto slatko, posto se kao trudim da smrsam a imam oko 90kg, pa kad ustanem ostvarim svoje snove posto sam nekarakterna debilcina btw, znam da 90kg ne deluje nesto strasno, ali sam pre jedno 4 godine imao 60 1
Antikristina Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Meni 60kila deluje strašno, to je kilaža za niže devojke
soul wandering Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 upravo, bolje 90 nego 60, osim ako si visok 160
vudun Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 80kg / 183cm. Proletos je bilo blizu 90. Na granici. Kad proleće dođe masa raste. Narodne mase će Vučiću doći glave. Nekako s proljeća!
Antikristina Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 15 minutes ago, soul wandering said: upravo, bolje 90 nego 60, osim ako si visok 160 Jbg to je sad pitanje ako je čovek već mal da li da bude i mršav od dva zla manje
obsessed by cruelty Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 ja naveo tih 60 zbog poente, daleko od toga da bih voleo sad da imam toliko. a nisam nizak, doduse nisam ni visok, 185
Antikristina Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Znam, kažeš zbog variranja, ali ne možeš me pobediti, ja otkad imam ovu visinu (180) imala sam kilaže u rasponu od 55 do 95, horor u oba slučaja E zato imam fobiju od jela čak i u snu
obsessed by cruelty Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 I ja tako otprilike samo mi jos stotka fali mada jesam relativno skoro sanjao da imam oko 120kg, bas sam se zabrinuo solidno, mora se pojaca trening. zima jbg, mrzi me da trcim a jedem kao stoka
Recommended Posts