High_Roller Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Uuuu, ti to, Sovo, nisi ni osetila cim imas kucu na ostrvu Javi Shalu na stranu, to je stvarno strasno, i ovako danas covek jedva sastavlja kraj s krajem i jos kad ga zadesi neka takva nepogoda...... ne znam sta bismo mi radili da nas pokradu. I sto je najnesrecnije, kad bi me, ne-daj-boze, stvarno pokrali, gitara bi prva bila na tapetu :/
MissionVao Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 hm meni bi maznuli mini liniju i to je to dok ne stigne HDtv sad cu imati kosmare kako mi ga kradu, no fair!
High_Roller Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Ko nema, ne mora da se plasi kradje, e, zato, da bih sacuvao vas dusevni mir, predlazem da mi ustupite sve dragocenosti i tehniku
Wise Owl Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Uuuu, ti to, Sovo, nisi ni osetila cim imas kucu na ostrvu Javi Shalu na stranu, to je stvarno strasno, i ovako danas covek jedva sastavlja kraj s krajem i jos kad ga zadesi neka takva nepogoda...... ne znam sta bismo mi radili da nas pokradu. I sto je najnesrecnije, kad bi me, ne-daj-boze, stvarno pokrali, gitara bi prva bila na tapetu :/ Odlican rad vijuga! To su samo stvari...kuj gi 'ebe A moju akustaru sam malo pre nemilog dogadjaja pozajmila drugu, jer je meni ionako skupljala prasinu
High_Roller Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Znaci, ima istine u onom mom snu, gitara se uvek nekako izvuce
Blathaddar Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Imao sam cudan san: moj cale je bio na nekoj licitaciji,i taman su stigli do cifre 11000 dinara,kada sam se u tom trenutku probudio. Bilo je pola sedam,i nikada se tako rano ne budim. A onda,posle 10 sec iz dnevne sobe cujem kako moj cale prica burazu: "11 000?! Napravio si racun za mobilni 11000?! Da li si ti svestan sta si napravio?!" :twisted:
mara! Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 hahahahaha, genijalno... Ok, moji snovi pocinju da me plase. Svaku noc sanjam moj odlazak u Nemacku, i to onaj deo u avionu (plasim se visine, a putujem sama). Mislim, verovatno je to iz straha, ali bas svaku noc!!!??? I nocas sam... Hm, da li to nesto znaci?
MissionVao Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 mislila sam da samo na filmu ljudi sanjaju isto svake noci Neki problem koji nikako da resis, obicno je to razlog. Ja sanjam nekad isti san ali recimo na par meseci.
Brace Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ja sam svojevremeno (u periodu od nekih 6-7 meseci), na svakih dve-tri nedelje, sanjao san koji se zavrsava tako sto na Zemlju krenu da padaju mali, a zatim sve veci i vevi meteori. Bilo je jezivo. Snovi generalno nisu imali nikakve veze jedni sa drugima, ali bi se zavrsavali na slican nacin. Huh, vishe ne sanjam to i dosta mi je lakse.
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 hahahahaha, genijalno... Ok, moji snovi pocinju da me plase. Svaku noc sanjam moj odlazak u Nemacku, i to onaj deo u avionu (plasim se visine, a putujem sama). Mislim, verovatno je to iz straha, ali bas svaku noc!!!??? I nocas sam... Hm, da li to nesto znaci? To je laz. Kupi si ulje od limunove trave, od tog mirisa covek zaspi k'o zaklan... Ali nemoj da preteras, samo 2-3 kapi, mnogo je ntenzivno, pogotovu za gorionik. Bukvalno pravi dim od koga se gusi...
Tanya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ja sam svojevremeno (u periodu od nekih 6-7 meseci), na svakih dve-tri nedelje, sanjao san koji se zavrsava tako sto na Zemlju krenu da padaju mali, a zatim sve veci i vevi meteori. Bilo je jezivo. Snovi generalno nisu imali nikakve veze jedni sa drugima, ali bi se zavrsavali na slican nacin. Huh, vishe ne sanjam to i dosta mi je lakse. Ja obično kad nekome ispričam svoj san, sanjam ga te večeri ponovo Nije da hoću da te uplašim, kod mene je tako.
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Strasni su ti Vevi Meteori... to je prvi predznak apokalipse... Now, girls, behold the priceless knowledge!!! Kada se dan i mesec poklope (1-og januara, 2-og februara... 11-og novembra i sl.), uzmite ocevu sliku i stavite pod jastuk, sanjacete onoga ko vam je sudjen! Zlo...
Tanya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 @Inuria Mislim da je bolje da ne saznam, što da se ubedačim pre vremena? Verujem da ću iovako na vreme saznati
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 NE!!! Sta ako ne docekamo to pod kisom Vevi Meteora?!
Tanya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Pa onda još bolje da ne znam šta sam propustila! Mada znajući sebe to je neki freak, pa mi onda možda bude i drago što sam propustila
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Bah. Gde vam je radoznalost? Ne mora da znaci. Mozda bude renomirani pravnik koji sam pegla svoje bele kosulje?
Tanya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ha, ha, pa ako neće da pegla i moje crne onda džaba sve to! Ma koja crna radoznalost! Obično sanjam ljude koje poznajem, i šta uradim tu glupost i sanjam nekog drugara? Blam bi me pojeo Volim da živim u neznanju
Brace Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Pa to nije nikakva istina. To je samo praznoverje. Ti ces uvek sanjati nekoga, a zbog sujeverja i glupe slike ces misliti da si ga s nekim razlogom sanjala. Inuria, treba da pijesh pre spavanja. ...a i kad se probudish. ....a i preko dana. .........a i bolje da iskljucis kompjuter.
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Pa to nije nikakva istina. To je samo praznoverje. Ti ces uvek sanjati nekoga, a zbog sujeverja i glupe slike ces misliti da si ga s nekim razlogom sanjala. Inuria, treba da pijesh pre spavanja. ...a i kad se probudish. ....a i preko dana. .........a i bolje da iskljucis kompjuter. E, vala, od sad se vise necu saliti. Ako si mi rekla; i treba.
Kokopelli Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Hehe, ja sam preksinoć sanjala debelog Trent Reznora sa nekom grupom of decadent musicians Trent je počeo sa nekom muvatorskom forom, a ja mu kažem kako je užasno gadan tako debeo i masan i da je jedino valjao nečemu pri početku karijere (san se dešava u dalekoj budućnosti). On se tu osjetio povrijeđenim i bi mi posle malko žao što sam bila tako grupo direktna
Machka Naopachka Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 shto ste bre nervozni ljudi... evo ja sam sanjala da sam pokisla. u stvari sam se preznojila ko kreten jer sam obukla pijamu s dugim rukavima i nogavima. bavo ja.
MissionVao Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 jel ste i vi kad ste bili mali sanjali da se smuvavate s junacima iz crtaca?
Tanya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Inuria ja sam Brace-u rekla da nije skontao šalu, nisam o tebi govorila Što se žestiš, da nisam htela da se zezam sa tobom ne bih ništa ni pisala? jel ste i vi kad ste bili mali sanjali da se smuvavate s junacima iz crtaca? Hmm... DA! Kad sam bila klinka bio je aktuelan Aladin, ali to nije bilo muvanje, nego sam ja kao njegova princeza Sad su ponekad aktuelni likovi anima koje gledam ili knjiga koje čitam
High_Roller Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Hm, da, redovno sanjam kako muvam Pcelicu Maju
Recommended Posts