SerbZmaj Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Nisam gledao...prvi put u par dana da sam spavao vise od 5 sati pa se mozak istripovao
Axeanosilas Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) Nisam gledao... УХ! Онда тај сан има зајебано значење. Чувај се јунских ида. Edited June 13, 2007 by Нежни Аксеаносилас
SerbZmaj Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Cek cek, sta su ide ???? Daj da se bavimo tumacenjem snova
Axeanosilas Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) Cek cek, sta su ide ???? Средина месеца, 15. Брут је искасапио Јулија на мартовске иде. Daj da se bavimo tumacenjem snova Ја то већ месецима успешно радим на овој (и претходној која се тиме бавила) теми. Не наплаћујем никоме (колико ко да) јер је то дар од Бога а сам анђео ми се јавио и рекао да то почнем да радим... Знам још и хороскоп, као и гледање у боб и плећку. Edited June 13, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Dark Sonja Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 ja bih jedno blitz tumachenje ako moze... interesuje me bavis li se olovom? i tarot. interesuje me zdravlje, ljubav, uspeh, buducnost... sa posebnim osvrtom na proslost :kukavna:
Axeanosilas Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) ja bih jedno blitz tumachenje ako moze... interesuje me bavis li se olovom? Да, ако треба, могу да ти излијем стра'. tarot. Жао ми је, то ћеш морати са Миланом. interesuje me zdravlje, ljubav, uspeh, buducnost... sa posebnim osvrtom na proslost :kukavna: Видим да си скоро добила (или ћеш ускоро добити) добар посао, у струци и са лепом могућношћу напретка... За остало ћеш морати да ми оставиш број телефона па да се договоримо за неко виђање, не могу добро да се сконцентришем "over standard TCP/IP"... Edited June 13, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Dark Sonja Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 tri trotjice, tri dvojchice... poz'vme BA! deda Miloje, svaka cast!
Axeanosilas Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 deda Miloje, svaka cast! Учио сам код Љубише Трговчевића, тачније.
Face Of Melinda Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 AXe... stvarno?! necu vise da se druzim sa tobom... sada si definitivno jedan od onih... idi druzi se sa Kleopatrom
Cosmic Sailor Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 bio sam ancuo glasine da je ova Kleopatra bila musko. ova slika to definitivno i potvrdjuje.
RedGirl Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Jeste, YU rock enciklopedija u delu posvecenom grupi Laboratorija zvuka kaze: "Uz Vilmosa kauboja nova scenska atrakcija postala je prorocica Dusica Ilic (kasnije poznata kao Kleopatra), kao simbol nevinosti jer je veci deo zivota, do promene pola, u licnoj karti nosila ime Dusko."
Wise Owl Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Info iz prve ruke - bez konsultovanja YU rock enciklopedije Da - Kleopatar jeste bio Dusko Ilic i harao je kao pevac i showman (pricao bezobrazne viceve etc.) po sabackim kafanama sredinom osamdesetih. Upoznala sam ga/je licno, jer je moj otac ucestvovao u timu ljudi koji su realizovali promenu pola pomenute persone :) Stoga ga je Dusko vorsipovao najstrasnije Poklanjao nam svoje "prorocke" knjige (koje su zavrsavale u kanti za otpatke pre nego su bile do kraja procitane ) , vodio nas na vecerinke - prosto obozavao :) A onda je "priveo" slatkog cigancica, dobrano mladjeg od, u to vreme Dusice, udao/la se za njega i odtad mu se gubi svaki trag iz nasih zivota ( na veliku caletovu srecu )...
Wise Owl Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ciganche! I jos mu je dao/la umetnicko ime... SAN - PATRA!!! :) :) Kleopatra + Sanpatra preswatko...
Cosmic Sailor Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 sto sam sinoc imao san... sanjao sam ni manje ni vise nego Monicu Bellucci. kao ona snima neki film u budvanskom starom gradu. i kao brat i ja nesto idemo kroz stari grad i naletimo na nju a ona u nekoj njeznoj pink ljetnjoj haljinici. sjeda na neku klupu i upucuje mi onaj zenski pogled od kojeg se muskarac istopi. onda sam krenuo prema njoj i probudio se
Geozee Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Eh ti perverzni snovi... Uvek imaju tuzan kraj...
Axeanosilas Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 sto sam sinoc imao san... sanjao sam ni manje ni vise nego Monicu Bellucci. kao ona snima neki film u budvanskom starom gradu. i kao brat i ja nesto idemo kroz stari grad i naletimo na nju a ona u nekoj njeznoj pink ljetnjoj haljinici. sjeda na neku klupu i upucuje mi onaj zenski pogled od kojeg se muskarac istopi. onda sam krenuo prema njoj i probudio se Лош сан. Кад следећи пут будеш пролазио тунелом између Будве и Бечића добићеш много зајебане батине, а постоји и могућност да те силују. Жао ми је...
Cosmic Sailor Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Лош сан. Кад следећи пут будеш пролазио тунелом између Будве и Бечића добићеш много зајебане батине, а постоји и могућност да те силују. Жао ми је... to bi trebalo da me uplasi? vidim, nosis njeznu ljetnju pink haljinicu a od tvog pogleda mi se vrti u glavi. bolje bi bilo da se zabrines za svoju guzicu.
Machka Naopachka Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 sinoc, posle apsolventske vecheri i ksta, sanjala sam sve moguce loshe posledice i sve loshe shto sam videla i dozivela. nishta bitno. kako mi je pauk odneo auto, kako sam u vezi (?!) sa jednim likom za koga smo ubedjeni da je derpe tj neshto sam sanjala da moram da igram sa njim (a izgleda ko kuche koje igra folklor kad to izvodi, inache) i ne kapiram shto nisam sa dechkom (pravim) kad mi je sa njim lepo, i kako mi marko zapishava stan i sve smrdi, i da usisavam taj klub gde smo bili mojim usisvachem (onaj iz teleshopa, koji je sranje najgore, a meni je inache zaista bitan dobar usisivach i kukam za novim...) sa svim onim haljinama na sebi i u shtiklama i tako.. haha ali stvarno. dal je bilo i neshto sa drugaricama, chini mi se da se prisecam i toga... a ja mislila da mi je bilo ok sinoc. HA! ali, u stvari, ako su mi to svi problemi iz najdubljih kutaka podsvesti- jako sam zadovoljna :)
cutak Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 ja sam sinotj imao tuzhan san... poshto kupujem bubnjeve sanjao da sam ih vetj uzeo i proshlo vetj 2-3 dana i tada sam pozvao drugove da ih chastim jer nije mala stvar i shto je najgore oni su me pretukli,spalili bubnjeve i utripovao sam se da je pochela shkola :cry: a tek je pocheo raspust...tad sam ustao i skonto' da je sve normalno
Axeanosilas Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 ja sam sinotj imao tuzhan san... poshto kupujem bubnjeve sanjao da sam ih vetj uzeo i proshlo vetj 2-3 dana i tada sam pozvao drugove da ih chastim jer nije mala stvar i shto je najgore oni su me pretukli,spalili bubnjeve i utripovao sam se da je pochela shkola a tek je pocheo raspust...tad sam ustao i skonto' da je sve normalno ЈАО!!! Много добар пријатељ ће те у септембру испребијати као мачку и сјебаће ти бубне опне. Човече, бићеш скоро глув!!!
jshdfiyteuiyte Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Sanjala sam da vozim kola (kako?!!, pa ja sam maloletna!), i onda idem na probu sa bendom, ai umesto da pevam ja sedam za bubnjeve, medjutim tu se odjedanput stvara dechko koji mi se svidja, i ja ga gadjam palicom u chelo!
Recommended Posts