Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poprilicno realne stvari sanjam.....I uglavnom uvek mi se ostvari ono sto sanjam,bez obzira da li je dobro ili lose.......Kao sinoc.... :zeleni:

Posted

Jeste....ali sanjas nesto sto te sutradan doceka upravo onako kako si sanjao.....Isto..bas isto!!!!Ali kod mene je uvek tako... :wub:

Posted
Čekaj bre, jel doživljavaš tkz. "lažna buđenja" ?

Lazna budjenja.....ne..Ali recimo da mi snovi predskazuju sta ce mi se desiti u bliskoj buducnosti....

Posted
Poprilicno realne stvari sanjam.....I uglavnom uvek mi se ostvari ono sto sanjam,bez obzira da li je dobro ili lose.......Kao sinoc.... :zeleni:

zanimljivo. meni uvek, ali UVEK bude obrnuto od onoga sto sanjam. znaci na pr. ako sanjam da sam dobila 9 ili 10, obavezno roknem...

Posted
zanimljivo. meni uvek, ali UVEK bude obrnuto od onoga sto sanjam. znaci na pr. ako sanjam da sam dobila 9 ili 10, obavezno roknem...

to ti dođe onda isto haha

Posted

Ma ajde kad su mi snovi lepi,pa neka se i ostvare-ali kad imam "more"....E to me nervira...Sanjam haos na poslu..i za par dana puf-manjak 3000........... :mad:

Posted
Ma ajde kad su mi snovi lepi,pa neka se i ostvare-ali kad imam "more"....E to me nervira...Sanjam haos na poslu..i za par dana puf-manjak 3000........... :mad:

Šta da ti kažem..iskoristi snove pametnije. Vidiš da te upozoravaju :)

Posted (edited)

Пошто ја мислим да је то што ви причате о сновима будалаштина и измишљотина био бих захвалан када би ми испричали шта су вам снови предвидели, то јест, шта сте сањали, а шта се десило сутра. Благодарим.

Edited by Аксеанoсилас
Posted
био бих захвалан када би ми испричали шта су вам снови предвидели, то јест, шта сте сањали, а шта се десило сутра. Благодарим.

Ја сам био сањао да ће Сенегал да добије Француску на СП...

Posted

Drekavci?

Kako to izgleda?

Ja noćas sanjala da kasnim na posao (zato što nisam mnogo spavala).

A pre neku noć da živim u nenormalno velikom kamionu :lol:

Najviše me oduševe snovi koji će se posle i ostvariti, vidim da ih dosta ljudi ovde ima...

Posted

Sta da se ostvari, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! si ti luda, ja u svojim snovima se gonim sa raznim monstrumima, Tj. sve me goni majke im ga!

:mad:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...