Geozee Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ja sada slusam pesmu Not Alone od All That Remains-a... Ja inace sanjam gluposti... ali najvise volim da sanjam sex sa poznatima... jednom sam imao sex sa Ksenijom Pajcin... Do jaja!!! :)
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Sta da se ostvari, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! si ti luda, ja u svojim snovima se gonim sa raznim monstrumima, Tj. sve me goni majke im ga! Jadničak! Zar je baš uvek tako gadno? Pa i ja imam često noćne more, ali ne baš uvek, ima i tih realnih, a i nenormalno lepih
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Drzi se snova, sem ako ti ne pevaju u snu. :) Elem, sanjao sam i neke majke, kako sam im duzan neku decu
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Drzi se snova, sem ako ti ne pevaju u snu. :) Elem, sanjao sam i neke majke, kako sam im duzan neku decu Auh... Koje li su te da mi je znati?
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Auh... Koje li su te da mi je znati? Ma ne te majke, vec ove sa decom :) :)
Geozee Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Damn ala ja zaostajem... uzivajte vi bez mene...
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ma ne te majke, vec ove sa decom :) :) Nisam baš sigurna šta je pesnik hteo da kaže, ali nema veze Obožavam kad sanjam da letim, najbolji snovi su vezani za letenje... E jel sam spomenula nekad da sam mesečar?
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (edited) Nisam baš sigurna šta je pesnik hteo da kaže, ali nema veze Obožavam kad sanjam da letim, najbolji snovi su vezani za letenje... E jel sam spomenula nekad da sam mesečar? :) Nisi, i sta radis? Ja jedino sto znam je da se mlatim sa Tonijem dok spavam. Za sad on vodi, ja imam vise oziljaka Edited July 7, 2007 by Black Totem 213
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 :) Nisi, i sta radis? Ja jedino sto znam je da se mlatim sa Tonijem dok spavam. Za sad on vodi, ja imam vise oziljaka Pa šetkam uglavnom, mada odkad živim sama nemam pojma šta radim nema ko da mi prenese utiske Znam da sam kevu traumirala redovno kao klinka Tony se bije? Lažeš, moje mezimče je pitomo
Geozee Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ja sanjam kako berem luk u 5 ujutru kod aerodroma Nikola Tesla... i secem peteljke sa svakih...
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pa šetkam uglavnom, mada odkad živim sama nemam pojma šta radim nema ko da mi prenese utiske Znam da sam kevu traumirala redovno kao klinka :)Tony se bije? Lažeš, moje mezimče je pitomo Postavi kamere, kad bi ubio nekog dok mesecarim, da li bi odgovarao? E da sanjao sam i da vozim trke, ali sam se brzo slupao. c.c.c.c.c.cUZASJa sanjam kako berem luk u 5 ujutru kod aerodroma Nikola Tesla... i secem peteljke sa svakih... :) :) Slicno, samo sto sam se toliko opekao ruke na rostilj da su morali da me hrane (u snu) Pa mi je tako i osa uletela u ustaOpet uzas san
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Đole cenim da će ti se ostvariti san za 2 sata E Miško zavisi od sudije, bilo je slučajeva gde se odgovaralo, a i suprotno. Pa ja nemam pojma šta radim u tom stanju, tako je i ostalima sigurno, kako onda da odgovaraš za nešto kad nisi svestan da to radiš
Geozee Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (edited) :) :) Slicno, samo sto sam se toliko opekao ruke na rostilj da su morali da me hrane (u snu) Pa mi je tako i osa uletela u ustaOpet uzas san Jebaga... @Tanja - kroz jedan sat... a mozda i manje... Edited July 7, 2007 by Geozee
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Đole cenim da će ti se ostvariti san za 2 sata E Miško zavisi od sudije, bilo je slučajeva gde se odgovaralo, a i suprotno. Pa ja nemam pojma šta radim u tom stanju, tako je i ostalima sigurno, kako onda da odgovaraš za nešto kad nisi svestan da to radiš :) :) :) Sto tako neka extra manekenka ne doseta do mene. (Bez noza) Nemam pojma voleo bi da mesecarim ali da se zabijem u tudji zenski krevet. I sutra "Pa otkud sam ja znao" "Ju, nisam valjda" :)
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 :) :) :) Sto tako neka extra manekenka ne doseta do mene. (Bez noza) Nemam pojma voleo bi da mesecarim ali da se zabijem u tudji zenski krevet. I sutra "Pa otkud sam ja znao" "Ju, nisam valjda" :) A koja svrha kad se ne bi sećao ničega od te noći
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 A koja svrha kad se ne bi sećao ničega od te noći Onda bi bilo "Ne seri, aj mi pokazi ponovo cisto da znam sta je bilo dok sam spavao"
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Onda bi bilo "Ne seri, aj mi pokazi ponovo cisto da znam sta je bilo dok sam spavao" Lame... Bolje da se praviš da mesečariš pa da dođeš kod nje, i kad se kao probudiš tražiš reprizu, tako se 2x ovajdiš
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pa o tome i pricam, aj da promenimo snove, jer ako budem sanjao nesto slicno ima tonija da nataknem :) :) :)
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Dalje od mog Tony-a! To nisu snovi to je bilo mesečarenje A što se snova tek tiče...
Geozee Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ja vec nekoliko puta sanjam kako mi bakuta umire...
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Dobro je to za nasledstvo :) E da to kad sam sanjao da mi je uletela Pcela u usta, osecao sam med. Ali mi je bilo frka da me ne bocne
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Dobro je to za nasledstvo :) E da to kad sam sanjao da mi je uletela Pcela u usta, osecao sam med. Ali mi je bilo frka da me ne bocne Pa progutaš je pre nego što stigne da bocne
Zagrivuk Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pazi da je realno pao bi od straha u nesvest, ali ovako............................ Cekaj sta sam jos sanjao A da Jednom da sam se izgubio u sumi, pa me je neka baba jurila motkom trvrdeci da joj ja trujem veverice
Tanya Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pazi da je realno pao bi od straha u nesvest, ali ovako............................ Cekaj sta sam jos sanjao A da Jednom da sam se izgubio u sumi, pa me je neka baba jurila motkom trvrdeci da joj ja trujem veverice Zlotvore, zar veverice?! Jel' si sanjao nekad da ti se raspada telo? Često sanjam tako da mi otpadaju parčići kože, pa onda i delovi tela... Onako poprilično realno Mnogo gadan trip
Recommended Posts