Hudini Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Idi "popričaj" s njom Misliš, da opštim? Ne, svu šalu na stranu, mogao bih komotno da napišem roman nakon koga bi Sigmund Frojd otvorio farmu ćuraka. Toliko...
Jabba the Hutt Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) Snovi su djubriste mozga. Sinoc sam sanjao kako pljugam(a prestao sam kad mi je cjale umro, pre 3 meseca) i kako mi se nabacuje jedna riba iz skole koja skroz fino izgleda ali je organski ne podnosim. Da, i nebo je bilo narandasto-ljubicasto. Mora nesto da bude poremeceno u mojim snovima Edited December 19, 2007 by Jabba the Hutt
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Jasta. Djubriste mozga. Naravno da je tako. Posvest cini cuda. Uglavnom ljudi sanjaju stvari koje ih muce. To sto si ti sanjao vezano za porodicu potrazi pomoc kod psihijatra. Ja sam bio i nisam se pokajao. Samo napred...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Hm... Posetio bih ja vrlo rado psihijatra zbog svojih snova, ali se bojim da ne sludim čoveka, jer znam na koji način se stvari povezuju na javi.
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Pa ne mozes da ga sludis, mislim cela poenta tog psihijatra je da on tebe navede da razmisljas sta i kako a ne da ti da odgovor!
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Fora je u tome što ja znam šta i kako, a on kad bi čuo ono što ja znam skočio bi kroz prozor.
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Pa nisi ti jedini koji nije normalan, ako me razumes...Ima nas na tone. Navikli su oni.
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 A ne... Ja sam savršeno normalan. Situacija je izuzetno normalna. Bolje da ne počinjem o tome, smoriću i Boga i narod.
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Pogresno si shvatio na sta sam mislio kad sam reko "normalan"..... Mislim da je ova tema i previse licna i da treba da se zatvori jer neki ljudi govore svoje probleme a drugi se podsmevaju sto ume da povredi i zaboli...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Nisam se uvredio, niti bilo šta što mi neko kaže preko neta shvatam lično. U suštini nemam neki problem, dok ne počnem da analiziram stvarnost iz koje se reflektuju moji snovi. Onda shvatim da bi neko "normalan" na mom mestu verovatno davno odlepio. U tom smislu stvarno nisam normalan, a to mi je drago.
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 dokle ce ljudi da shvataju stvari kako njima odgovaraju a ne onakve kake jestu nije mi jasno?
Peti.Maj Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 sinoc sam ostao do kasno i jutros se uspavam, kasnim na posao. u jednom trenutku sanjam mjesto gdje radim i probudim se i stignem na vrijeme... ko da imam andjela cuvara jebem ga.
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Dokle god postoje ljudi koji smatraju da su od Boga poslati da drugim ljudima objasne da stvari nisu onakve kako ih oni shvataju.
Peti.Maj Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 (edited) sanjala sam druga i mene u las vegasu i ja sam se udala u nekoj beloj pronicarskoj haljini boze sacuvaj ?! pijani smo i negde jurcamo. onda se pojavljuje moj bivsi decko koji mi je muz i mi se kupamo u nekom moru sa nekim ljudima. trip ajde sestro ne seri. Jasta. Djubriste mozga. Naravno da je tako. Posvest cini cuda. Uglavnom ljudi sanjaju stvari koje ih muce. To sto si ti sanjao vezano za porodicu potrazi pomoc kod psihijatra. Ja sam bio i nisam se pokajao. pivopije.gif Samo napred... pivopije.gif ajde molim te reci mi kako je to izgledalo kod psihijatra, sta te pitao, sta ti je rekao. ne volim ljude koji analiziraju i procjenjuju pa ne znam da li bih jos i jednog psihica mogao da podnesem Edited December 20, 2007 by Peti_Maj
Rehabilitovani Bagrem Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Sanjao sam pre neki dan da sam na nekom svemirskom brodu tipa deathstara iz star warsa(a ne volim uopste te filmove) i tu je kao neka vlada sveta ili galaksije ili sta...I dolazi ceda jovanovic sa nekim likovima i vrsi revoluciju i sve ih poubija i ja kao neki akcioni heroj tamanim njegovu bagru...I na kraju u final showdownu me kopile ubije...Jebem mu sve,nemam blage sta ovo znaci ali mislim da mi je mozak vrisnuo
Jabba the Hutt Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Jedan od krvavijih snova koji sam sanjao, znaci ja sam u interfejsu neke igrice, i saljem betmena, spajdermena i Himena da napadnu neki voz u kome su neki moji ortaci sa kojima sam se kao pokacio. Medjutim popuse ga jer je tim mojim ortacima pomagao Terminator. Ja sam lud svega mi...
Jellybelly Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ja sam sanjao da sam negde na chuburi i idem nekom ulicom i odem na petlovo brdo i ne znam da se vratim. i onda sretenem nekog lika i on kao zna put nazad i onda odemo u kosutnjak i onda idemo kroz neko naselje i nigde nikog nema, ono prazne lice. totalno sjebano
Rehabilitovani Bagrem Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ja sam sanjao da sam negde na chuburi i idem nekom ulicom i odem na petlovo brdo i ne znam da se vratim. i onda sretenem nekog lika i on kao zna put nazad i onda odemo u kosutnjak i onda idemo kroz neko naselje i nigde nikog nema, ono prazne lice. totalno sjebano To je znak da si gej
Lucky_charm Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Sanjala sam sinoc kako sam na nekoj zurci, sve kul,zezanje..Samo u jednom trenutku primetim da na nogama nosim kucne papuce, obucena sam u kratku spavacicu, a noge mi neobrijane..kao zaboravila da se obucem..I tako dok me izjeda blam samo pokusavam da se iskradem iz prostorije da me niko ne vidi..uzas
Black Diamond Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ja sam sinoc sanjala kao otisla ja da polazem ispit i tamo odjednom neki teroristi nindze ne znam sta i krenu da pucaju i ja pobegnem kroz prozor i upadnem u bazen i posto ne znam da plivam krenem da se davim i to kao postaje testo ta voda sto se vise batrgam, i onda padne mrak i kao vade me iz rerne i ja sam pita horor
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ja sanjam stalno neke fiju snove...jedno vreme imala sam čitav serijal snova sa Danilom Kiš-om, kao nas dvoje sedimo kod mene na terasi i razgovaramo u nedogled..Ne znam samo zašto baš on..Nikada ga nisam nešto posebno gotivila, i uopšte mi se ne dopada njegov stil pisanja, razmišljanja...but, on mi se stalno javljao u snovima. taman sam se odmorila od Kiš-a počela sam da sanjam još jednu osobu koja me ne interesuje ni pod tačkom razno...To je Pedja Stojaković..Ali sa ovom pričom je bilo sasvim drugačije..Isto je bila neka priča u pitanju ali čak i snu sam bila svesna da mi je to sve nekako čudno, znala sam da ne znam ništa o stvarima o kojima pričam, a razgovor je tekao i tekao i u snu sam se sama sebi čudila kako znam sve te stvari oko taktika, rasporeda igrača itd... Sad možete slobodno da mi se smejete
Andrijana Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ja uvek sanjam isti san..... Kao ja setam po nekoj livadi,kad na dnu livade kuca a oko kuce 3 devojcice izgaju "Ringe,ringe,raja",a ja odjednom uzmem neki veliki bilijarski stap i krenem da probodem unuke,kad dodje njihova baba sa iznakazenim licem i pocne da me juri niz neku liticu,ja trcim,i najednom padnem,a ona uzme zicu i veze mi nogu za kamen,i pocne da mi se kezi u lice.....
Recommended Posts