Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja uvek sanjam isti san.....

Kao ja setam po nekoj livadi,kad na dnu livade kuca a oko kuce 3 devojcice izgaju "Ringe,ringe,raja",a ja odjednom uzmem neki veliki bilijarski stap i krenem da probodem unuke,kad dodje njihova baba sa iznakazenim licem i pocne da me juri niz neku liticu,ja trcim,i najednom padnem,a ona uzme zicu i veze mi nogu za kamen,i pocne da mi se kezi u lice.....

uh bre...da se naježiš...

Posted

Proslu noc sam nesto bas bezveze sanjao... :ph34r:

Sto je najveci fazon ni ne secam se sta sam sanjao,nego neki cudan trip:kao (sanjam da) lezim u krevetu u mraku i pred ocima mi se odigravaju neke cudne scene (?).Mislim,ko jos sanja kako lezi u krevetu (u inace istoj sobi gde spavam,a ne negde drugde) i sanja neke gluposti? :confused:

I bas me istripovalo to sto,kad sam se napokon 'probudio' (il' sta vec;posto je taj san bi oprilicno 'stvaran') sam bio potpuno okrenut (i u tom polozaju) kao i u snu :ph34r: Ono,k'o da nisam sanjao... :ph34r:

Posted

Nesto slicno se i meni jednom desilo. Bio sam svestan svog polozaja tela, cak sam cuo i muziku koju sam slusao (spavao sam popodne) i skontao sam da sam spavao tek kad me je keva probudila.

Posted
Proslu noc sam nesto bas bezveze sanjao... :ph34r:

Sto je najveci fazon ni ne secam se sta sam sanjao,nego neki cudan trip:kao (sanjam da) lezim u krevetu u mraku i pred ocima mi se odigravaju neke cudne scene (?).Mislim,ko jos sanja kako lezi u krevetu (u inace istoj sobi gde spavam,a ne negde drugde) i sanja neke gluposti? :confused:

I bas me istripovalo to sto,kad sam se napokon 'probudio' (il' sta vec;posto je taj san bi oprilicno 'stvaran') sam bio potpuno okrenut (i u tom polozaju) kao i u snu :ph34r: Ono,k'o da nisam sanjao... :ph34r:

Meni se to isto desilo milion puta, pa sam se malo zabrinuo za sebe i raspitao se.

To se zove fenomen odloženog ili drugog buđenja. Stvar je u tome da ti je u tom trenutku telo budno ali mozak još uvek spava, tako da zapravo vidiš sobu (samo nisi svestan da su ti oči otvorene, nego misliš da i dalje spavaš), dok ti mozak i dalje projektuje slike iz sna. Obično se dešava kod psihičkog premora. U tom trenutku telo ti je odmorno i zove na ustajanje, a mozak kaže "još samo 5 minuta, mama..."

Posted

pre neko vece sanjam... knez mihajlova puna zombija, narodno pozoriste je crkva i to je puno zombija... A ja trcim u ministarstvo zdravlja da im javim kakvo je stanje u gradu -.-

Posted
pre neko vece sanjam... knez mihajlova puna zombija, narodno pozoriste je crkva i to je puno zombija... A ja trcim u ministarstvo zdravlja da im javim kakvo je stanje u gradu -.-

I sta su ti rekli? Jesu spasili grad? :D

:pivopije:

Posted
Meni se to isto desilo milion puta, pa sam se malo zabrinuo za sebe i raspitao se.

To se zove fenomen odloženog ili drugog buđenja. Stvar je u tome da ti je u tom trenutku telo budno ali mozak još uvek spava, tako da zapravo vidiš sobu (samo nisi svestan da su ti oči otvorene, nego misliš da i dalje spavaš), dok ti mozak i dalje projektuje slike iz sna. Obično se dešava kod psihičkog premora. U tom trenutku telo ti je odmorno i zove na ustajanje, a mozak kaže "još samo 5 minuta, mama..."

To moze da bude dosta bolesno... Jednom sam tako videla kako mi porculanska lutka u vencanici lebdi kroz sobu ... prilazila mi je i dotaknula me... majko mila, od tad je drzim u ormaru. I naravno, kad sam se probudila, bila sam u istom polozaju kao u snu. Brrr...

I sta su ti rekli? Jesu spasili grad? :D

:pivopije:

Pa nisu... kao i uvek...

Posted

Zanimljiva teorija...mislim kao slican procesu 'mesecarenja' (telo "budno",a svest "spava")?

Inace,meni se to ne desava cesto,pa sam se zato istripovao toliko...

Ja sam jednom tako video ogromno oko, velicine ljudske glave.

Gledalo te,a? :)

A nocas sam imao neki cudan san...mislim,ne toliko cudan po sadrzaju,vec po tome sto sam sanjao sve neke devojke koje sam video u proteklih par dana,a koje su mi se svidele :blush::)

Cak sam sanjao i njihove mladje sestre :) :) :)

(a pri tom ni ne znam dal' imaju uopste sestre :confused::) )

Posted

ja sam sanjala da u vazduhu imaju neke crne spore kao oblak i kad ih udahnes za jedno mesec dana ti se pojave bubuljice po telu i iz njih izlaze crvi, onda je nastala masovna panika i svi su bezali iz gradova i onda sam otisla u sremske karlovce.... bar mislim da je tamo i tamo je bila zgrada u obliku lokomotive sa gomilom skulptura po njoj i to je bilo jedino sigurno mesto al nisam stigla na vreme i dobila sam crve i onda sam ih celo vece cedila iz svoje koze :huh:

Posted

Jao snovi...u principu ne sanjam cesto..a i kad sanjam,obicno su to neke stvari vezane za nesto sto mi se inace desava in real life.Ali imala sam trip sa jednim snom.Negde u 13oj sam sanjala pokojnog rodjaka.Nista specijalno se nije desilo u snu...osim sto mi je rekao da ako zaspim,necu se vise probuditi

E taj san je imao..izvesne posledice...Imala sam taj trip narednih par meseci...tipa,nisam mogla da zaspim nocima...citala sam knjigu za knjigom da bih ostala budna..naravno da sam spavala,ali tek posle dvadeset i kusur sati..onako potpuno iscrpljena.Na svu srecu bio je letnji raspust pa nisam isla u skolu...

Secam se da je to prilicno trajalo...znam da sam neko vreme spavala samo kad je neko bio pored mene...da moze da me probudi (mislim,logika je cudo zar ne?)

Posle sam iskulirala,ali i sada kad pomislim na taj san...imam taj jezivi osecaj.

Posted

Nekada mi je zaista drago sto ne sanjam,ali zaista!Ali tako sa vremena na vreme desi se neka anomalija,i posto normalne snove ne mogu da sanjam onda moram one opicene...

San sam sanjao pre neki dan,i smatram da je takav ispao zbog gledanja u prokleti mesec koji kao da me je sve vreme pratio(i vi biste istripovali da je nebo cisto i pregledno,i samo mesec na njemu).Nisam skoro gledao ni jedan film sa zombijima,a bogami ni bilo kakav horor,ni knjige da su ovo mogle da potenciraju da sanjam....

Da se ja vratim na san,glavni akter sam ja sam,i desava se u mom kraju,gde blejim i setam.4 ulaza od mene se nalazi teren,koji je u snu zamenio trzni centar(koji uopste ne lici ni na jedan trzni centar koji sam video do sada).Ulica je pusta ja sam jedini koji se nalazi na njoj.U pocetku to mi nije bilo cudno,ionako je vreme bilo nekako sivoliko(ko ce da se cima da izadje napolje ako izgleda kao da ce kisha pasti?).I uglavnom udjem u taj trzni centar,i imam sta da vidim,sve je jebeno prazno!Setam se po njemu razgledam radnje,koje su inace pune razne robe.Tu odlucim da se malo zezam po njemu jer kada je sve na dohvat ruke tesko biste odolelo,i to je zaista bilo super,mislim ko se ne bi gubio po trznjaku punom odece,hrane,igara,i pokretnih stepenica!Onda kao iz vedra neba,pojavi se neka zena sva krvava,koja utrcava unutra usplahireno,koja me vidi kod pokretnih stepenica,koje su se u tom trenutku sjebale...

Kuka,place kaze kako ih ima na sve strane da dolaze,ja tu isprva nista ne kapiram,i pokusavam da je smirim i utesim(yeah,bas sam heroj).Na ulaznim vratima se pojavila pogrbljena senka,enter zombie 1!Zenska pobegne na sprat,uz stepenice a ja ostanem dole,i gledam kako mi se ta dekompozirana masa,istrulelog mesa krece ka meni.PRvo sam bio malo odlucan ali onda se setim da ima prodavnica oruzja(koja olaksavajuca okolnost),do koje odmah sprintam dok se zombi vuce.

Hm,ne znam zasto ali nekako mi je u snu promaklo prodavnica sa alatima,tj nisam je uopste sanjao,a taman sam se nadao da ce biti neka motorka da se malom igram Ash-a.Al' sta je tu je,puska tacnije sotka dvocevka je morala da posluzi,napunivsi i nekoliko puta ne pogodivsi zombija koji je bio sve blizi i blizi,ali je barem posle nekih 10 caura bio izresetan kao svajcarski sir.Otisao sam da proverim da li je zenska dobro,i imao sam sta da vidim dok sam se ja sa ovim napucavao po trznom,uslo ih je bogami dosta i svi su izgledali gladni kao africki sirocici....

Na moju (ne)srecu navatali su zensku i rastrgli je kao plisanu igracku,sa puno krvi.Tu ispizdim u stilu americkih akcionih glumaca i pocinjem da pucam kao lud na sve strane,puca meso na sve strane,caure mi ponestaju,ali njih ima jos i svu svoju paznju su preokrenuli ka meni.Hvatam dzadu(sleng!) i nalazim na moje veliko iznenadjenje sekrice koje donekle pomaze da se odbranim od skotova.Ali ponovo san menja svoj tok i jedan od zombija uspeva da me ugrize za saku,tu od bola ispustam sekiricu i bezim napolje ostavljajuci ih u trznom,koji polako nestaje,dok se meni muti u glavi od bola iz sake.Uspevam da dodjem do svojeg ulaza,pred kojim padam....i tu se budim,sada u realnom svetu sa bolom u ruci(bas tamo gde me je zombi ugrizao).Veoma je neprijatno osetiti bol u snu,i posle u stvarnosti,zato mi je drago sto ovakva sranja sanjam povremeno...

I to vam je to....idite pa gledajte neki zombi horor xD

Posted

Lepa kolekcija jezivih snova...

ja stalno sanjam neke bolestine i nebuloze...i nekako sam razvila odbrambeni mehanizam, tako da me ne traumiraju toliko kao pre... Ali najgori su oni koji se ponavljaju. Imam jedan koji sanjam od detinjstva, od 6-7 godine... U njemu covek obucen u odelo supermena svira klavir u podrumu kuce koja je do moje... sve je nekako crveno i ima dima... i tako sam to s vremena na vreme sanjala..najskoriji je bio pre recimo 2 godine.

e,sada, trip vezan za to. San po sebi mi je jeziv,ali najgore je to sto sam cula klavir. bila sam jednom u kupatilu,pre god dana mozda, i posto prozor gleda na tu kucu u kojoj u snovim supermen svira, sasvim lepo cujem sve..kad ono,neko svira klavir.gadno sam se istripovala. :mrtav:

Posted (edited)
pa nekad su samo mase nekakvog gadnog mesa a nekad lice na ljude kucice i tako te stvari al to samo ponekad sanjam fuj i zive u podzemnim prolazima :(

Gadno zaista :uhoh:

Mada cenim da je ipak nastrasniji san imao jedan moj ortak,pre dosta godina kada je ziveo na novom beogradu,sanjao je da je Bora Corba,ispred njegovog prozora dok on lezi na krevetu,i ovaj kucka po staklu da ga pusti i smeska se onako ludacki sa sve nozem u jednoj ruci,dok ovaj nece da ga pusti unutra.Bora polomi prozor i pocne da ga davi i tu se ortak probudi,to je cenim prava nocna mora :)

P.S.Tada je ziveo na 13 spratu,znaci Bora napolju na prozoru na 13 spratu sa nozem i hoce da ga kokne :mhihi:

Edited by Ultimate Bastich V.2.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...