Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa kad se bojis tako malih bica, koliko se tek bojis velikih? Jos nisam cuo da je stonoga pojela coveka.

Ja sam sanjao da sam dobio 2 Trick bas pedale.

Posted
Zasto odvratan? :cry:

Ja sam bas uzivala :da:

Zajebancija bre ;)

Mada,ono,i dalje mislim da je odvratan (ja kad bih tako nesto sanjao garant bi bljuvao posle toga - kad bih ustao :) :) :):da: ),al' kapiram da se tebi to svidja...OK :pivopije:

Posted
Pa kad se bojis tako malih bica, koliko se tek bojis velikih? Jos nisam cuo da je stonoga pojela coveka.

Ja sam sanjao da sam dobio 2 Trick bas pedale.

Jebi ga...svako ima strah od necega...mozda po tebi tripujem, al tako je...

Posted

Jel kad ulazis u sobu nocu i kad upalis svetlo, proveravas po svim zidovima i coskovima sobe jel ima mozda negde koja stonoga?

Posted
e al zato sam danas sanjala kao zivim u hipi zajednici sa ortacima i dolaze nam ceca i seka na kafu :)

sekaceca! zastho one idu zajedno? ali, ozbiljno?

sanjah dve noci.

prvo da odlazim u konc logor i mislim da je letnja shkola - ono, banalizovan scenario nekog glupavog filma o ww2.

drugi je glup.

...a prvi gluplji :)

Posted

JAOOOOOOOOOOOOOOOO FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:o

dobro...znaci tako....vi ljudi sto se izivljavate nad jednom jadnom devojkom... :cry:

Posted
JAOOOOOOOOOOOOOOOO FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:o

dobro...znaci tako....vi ljudi sto se izivljavate nad jednom jadnom devojkom... :cry:

Da, ova jede ljude. :)

Posted
Ej bre, dabog da ti zhena rodila stonogu pa ceo zhivot radio za patike...

Hahahahahaha. Neces verovati, danas sam stampao neke deklaracije za deciju obucu. :)

Posted
Ej bre, dabog da ti zhena rodila stonogu pa ceo zhivot radio za patike...

Jao, cula sam vec ovo...samo sto su bile cipele e pitanju... :razz:

Posted

nocjas sanjah da moj ortak i ja usred neke pecjine mesimo hlebove. moji snovi su suluda kombinacija svega i svachega i potpuno je idiotski trazhiti ikakvu sushtinu u njima...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...