Trötter Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ja sam preki neki dan sanjao Čaka Berija - kao neki moji drugovi su zarobljeni u nekom zamku, i ja moram da ih oslobodim. Sve se dešava u nekom uvrnutom settingu, kao u Brazilu (filmu), i svi izgledaju kao i da su izašli iz Final Fantasyja. Jedan pokušava da mi pomogne da spasim društvo, i vodi me u neki WC, gde treba da napravi prolaz, al' ne može, pa mora da pita Chucka Berryja kako se to radi. On i Chuck (koji se nekako teleportovao u WC, i izgleda kao hologram) se ispričaju (detalja se ne sećam ), i ovaj uspe da stvori portal u zidu. The end. Inače, često mesečarim - neko vreme sam stalno ustajao i palio i gasio kompjuter (na dugme). Sećam se samo (kroz maglu) kako čučim ispred kućišta i pritiskam dugme ne sećam se ni kako sam ustao ni kako sam se vratio u krevet.
Chile Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 U mesecarenje je gadna stvar. Jednog mog ortaka su zbog toga izbacili iz vojske, ceto su ga hvatali kako nocu tumara hodnicima kasarne pokriven carsafom preko glave kao duh
Laurelin Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Joj, jednom sam sanjala kako je moja baka umrla...i umrla je...posle dva dana...strasno... Inace, sanjala sam i kako mi deda umire, i udarila su ga kola pre mesec dana...ali je sad super! Svasta ja sanjam.... Imam svakakve... Sisus ce da mi se smeje, ako kazem sta sam sanjala sinoc, tako da cu samo cutati, i elegantno se smesiti...
Chile Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Sta si sanjala, reci, reci, reci, reciiiiiiiiiiiiii
Sisus Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Pa stonogu. Jeli, Laurelin, jel i ti imas ritual trazenja stonoge po sobi pre spavanja?
cutak Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 U mesecarenje je gadna stvar. Jednog mog ortaka su zbog toga izbacili iz vojske, ceto su ga hvatali kako nocu tumara hodnicima kasarne pokriven carsafom preko glave kao duh hahaha
Laurelin Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 E nije stonoga... mada... ma necu nista da pricam...
Laurelin Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 ... Reci mi...koji je glavni grad Chilea?
Laurelin Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Mislim da je opsta kultura bitnija od nekog glupog sna, s toga tebi dajem prednost da prvi kazes.... Izvoli, momce...reci...
Sisus Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ne bih da se mesam u raspravu, ali dame ipak imaju prednost.
Laurelin Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 SISUSE!!!! Cuti tu, stidi se, bezi tamo, sakri' se...(iz koje je to emisije...ne mogu sad da se setim...mozdaaa.."metla bez drske"?...whatever...) The point is....ja jos uvek ocekujem odgovor...
Sisus Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Santjago. Mislim da nije Metla bez drske. Ne mogu da se setim sta je.
Hudini Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Muzika iz predstave "Trinidad", pevaju Bane Vidaković i Ivana Mihić.
Laurelin Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Da, secam se da je Ivana Mihic pevala...... Fala, Hudini, fala... I, da, sanjala sam pauka... Eto!!! Srecni? Ne mogu da se setim sta sam danas sanjala...hmmm...valjda je bilo nesto vezano za skolu...ne znam...mozda se setim...a u stvari zabole me... Moram da ucim...
miss Penny Lane Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 ortak mi je ispricao da je sanjao sebe kako pliva u moru sisa :) cika frrojd bi se pozabavio lepo sa njim ...
Sisus Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, more ssssssiiiiiiiiiissssssaaaaaaaaaaa. :smajlikojislini:
cutak Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, more ssssssiiiiiiiiiissssssaaaaaaaaaaa. :smajlikojislini: :)
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 ja sam sanjao našeg drugara veljka - i u snu je bio uništen
PLISH Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Uh, ovaj san moram da prepricam... Sanjah da sam sa drugaricom na koncertu Maidena, i to u nekoj malenoj sali u Sapcu i sve sa stolicama...ljudi sede,niko nista,oni naravno prze,a samo nas dve kao divljakuse skacemo i ludujemo...A na kraju koncerta smo se pozdravljale sa njima uzele autogradm i pricale.....bas je bilo dobro!!
vudun Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ух, што мрзим спонзоре ( пепси,адидас,најк,водафон,ауди)... и спонзоруше... ...Клао би их зубима!
Recommended Posts