Laurelin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Uh, ovaj san moram da prepricam... Sanjah da sam sa drugaricom na koncertu Maidena, i to u nekoj malenoj sali u Sapcu i sve sa stolicama...ljudi sede,niko nista,oni naravno prze,a samo nas dve kao divljakuse skacemo i ludujemo...A na kraju koncerta smo se pozdravljale sa njima uzele autogradm i pricale.....bas je bilo dobro!! E, i ja sam nesto slicno sanjala...kao... Bila sam u svojoj ucionici, i tu je trebalo da svira Sonata Arctica, i ja kao, sa odusevljenjem sela u prvu klupu(????).. U principu, nije slicno...XD...ali nebitno...sanjala sam ih...XD
cutak Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 (edited) POsto sam skinuo novi demo Metalnih lica 2008 godine i preslusao kasnije sam ig i sanjao... Metallica je bila zapravo Slayer... :udri: Nekada kada nisam u stanju da zaspim, cesto vidim partizane kako trce po nekim brdima i ratuju... Edited February 2, 2008 by Loshme
Jabba the Hutt Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Sanjao sam neku extra zurku sinoc... I sex sa jednom cicom... I kako pusim cigarete, a ne pljugam vec 4 meseca... A kada sam se probudio osecao sam ukus pljugi u ustima
Black Diamond Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 sanjala sam da idem kroz grad a svud kao neki maskembala a ja jedina ne nosim masku, i kao neki lik me juri da me siluje al ja udjem u tempo i tamo ortaku kupim glejd mirisljavo ulje svece zato sto mu je riba sandruga trip
LazaGNR Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Zaboravio sam da postujem sta sam sanjao prosle nedelje (u noci izmedju srede i cetvrtka valjda). Znaci,sanjao sam...ni manje ni vise nego - blondie!!! (ovu nasu sa foruma ) Can't believe!!! Kao,ja u mojoj bivsoj kuci u ZR-u i ladno mi ona kao dolazi u posetu!I to sa njenom kevom,jer smo mi neki kao rod!!! Ja...ne mogu da verujem sta mi se desava I nista,cujem ja nju u drugoj sobi (kako prica sa mojima nesto) i kasnije upada u sobu gde sam ja. A onda...kad smo ostali sami...hehe Sexa nije bilo,al je moglo biti krvi Nightmare,totalni...
Jabba the Hutt Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Sinoc sam sanjao gadan trip: Kao odlazim u WC da pisam, medjutim ne ide, a pisa mi se ubi boze. Izadjem iz WC-a kao, tu jos neke akcije, vracam se nazad u WC da probam ponovo al ne ide. Tako jedno brat-bratu, 5-6 puta, dok se odjedanput nisam probudio i shvatio da mi se STVARNO pisha do daske. Stricim se do WC i opalim pishanje od jedno puna 2 minuta.. Mnogo piva vece pre, jbga
bokabokaboka Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Jao, ja sam sanjala Nicole Kidman kako vodi mene i moje drustvo na ekskurziju... A izgledala je kao da je izasla iz filma Golden Compass... Mada, bila je fina....
Laurelin Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Ijao, sanjala sam preeeeslatkog ex konobara iz dream caffee-a... Ako ga ikad budem ponovo videla negde(a da nije u snu), ja moram da ga pitam za ime...
Machka Naopachka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 pitaj ga odmah i za velichinu kaziprsta ja sanjala neko groblje i fuj mi je bilo sutradan. danas sam ok
Black Diamond Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 e jel ste primetili kako se nejebica odrazava na psihu ja vec 3 dana non stop sanjam poganstine... ccc
Laurelin Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 pitaj ga odmah i za velichinu kaziprsta ja sanjala neko groblje i fuj mi je bilo sutradan. danas sam ok Ako bude prilike...Svog cu da ga ispitam...
José Luis Chilavert Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Nisam skoro nesto interesantno sanjao , ali jutros ...... KATASTROFA ! Sanjao sam kako je nekoliko osoba iskasapljeno , muceno , silovano , iseceno na delove motornim testerama , kanibalizam .... Brinem se za svoje mentalno zdravlje .
Bejbe Kompajler Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Авв... сањала сам једног момка кога сам синоћ упознала... Сан је био вери мач романтик :wub:
PLISH Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ja sam sanjala da sam kick bokserka! Bila sam bas zestoka!!
bokabokaboka Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ja sam sanjala da su me zatvorili u ludnicu....
Bejbe Kompajler Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Авв... сањала сам једног момка кога сам скоро упознала... Сан је био вери мач романтик :wub:
Hudini Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ja sam sinoć sanjao da mi se gomila ljudi baca pod kola. Nije baš najprijatniji osećaj.
Angie Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ja sam nocas lose spavala, tako da sam sanjala par snova XD sanjah da je mesec izgubio kontrolu i da pada na Zemlju i udara u Italiju XD i svi ljudi ginu osim onih gore u Svedskoj, Norveskoj i Finskoj, onda sam sanjala kako neki lik otresa zmije sa drveta i one padaju na mene, a zatim kako moj bojfrend gazi nekog tipa kamionom, i lik se zaglavljuje u tochak, a visok je 3 metra XD i izlazi zhiv i zdrav XD
LazaGNR Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 e jel ste primetili kako se nejebica odrazava na psihu ja vec 3 dana non stop sanjam poganstine... ccc Pa pricaj nam,sta cutis tu
bokabokaboka Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 sanjah da je mesec izgubio kontrolu i da pada na Zemlju i udara u Italiju XD i svi ljudi ginu osim onih gore u Svedskoj, Norveskoj i Finskoj Prodaj Holivudu pravo za film, bice to veliki blokbaster
AstralliS Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Haha, ovi današnji snovi su tako nerealni.
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Авв... сањала сам једног момка кога сам синоћ упознала... Сан је био вери мач романтик :wub: mislis imala si nocne polucije
Melodicus Deathus... Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Kad god sam sanjao u zivotu, bilo je neko sranje... Samo dva lepa sna sam imao. I sta mi fali?!
Recommended Posts