Mita Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ay najgore kada sam bio mali i posto imam fobiju od paukova sanjao sam kako gmizu po meni ujedaju me i ja sam tako u snu krenuo da vristim da sam probudio sve u kuci a i prvog komsiju koji je pokucao na nasa vrata da vidi sta nije uredu znaci sledeca dva dana nisam mogao da zaspim dobro je pa sad nemam takve snove
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 I kad ces to onda postici na javi , istrazuj malo, uzivaj u onome sto ne mozes u stvarnom svetu Јапанце можда не, али шиптаре - кад тад. Hej, pa ti bi mogao da radis na TV Duga. Џаба, тамо је Милан господар. Иначе, у наредних годину дана ће укинути тај програм. Причао неки лик из РРА.
Laurelin Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Mito...razumem te...i ja imam tu fobiju i imala sam slicne kosmare...
Sisus Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Џаба, тамо је Милан господар. Иначе, у наредних годину дана ће укинути тај програм. Причао неки лик из РРА. Ma preci ce on na drugu stanicu.
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ја сам једном сањао да туцам, пробудим се, а оно стварно. Питам - колико ми ово радимо, она каже - већ неколико минута. Појма имао нисам како је почело. Исто тако, једном сам био толико пијан да сам заспао током секса, али то нема везе са темом. Ma preci ce on na drugu stanicu. Нема шансе, фазон је што су такве емисије забрањене, а Милан то ради јер РРА и даље не контролише кабловске телевизије, само оне којима је дала фреквенцију. Е, у наредних годину дана ће почети да контролише и кабловске, као и да издаје дозволе за исте.
Laurelin Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ko ti kaže da ih ponovo nećeš sanjati? Ehm...kasljuc... Jedi brabonjke!!!! Ti si covek bez duse!!! Ја сам једном сањао да туцам, пробудим се, а оно стварно. Питам - колико ми ово радимо, она каже - већ неколико минута. Појма имао нисам како је почело. Исто тако, једном сам био толико пијан да сам заспао током секса, али то нема везе са темом. Hah! Ovako nesto prvi put cujem...
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Evo i ja da ispričam jedan od ''onih'' snova Bilo je to dok sam stanovao u iznajmljenom stanu, za vreme studija. Bio sam naravno sam, svaki put kada mi se desi tako nešto nema nikog pored mene Probudio sam se oko 4 ujutru i otišao u onako polusvesnom stanju do wc-a; dok sam išao, čuo sad da pada kiša i sećam da me je taj zvuk kapljica koje udaraju o krov baš istripovao. Vratio sam se i umesto da legnem, uključio komp i pustio Fire+Ice, a ne znam ni sam zašto sam to uradio. Ko je čuo za ovu grupu, zna koliko je njihova muzika istripovana Elem, pustim mjuzu i vratim se u krevet. Tada je sve počelo- ustao sam i ponovo seo za komp, pokrenuo Frooty Loops i kao počeo da pravim muziku a bila je to muzika koju sam i slušao. Kada sam napravio neke muzičke fragmente, pustio sam da se vrte u krug i ponovo legao (sve ovo je naravno bio već san). Dok sam ležao i slušao ''svoju'' muziku, osećao sam onu kišu koja je padala, zvuk se naglo pojačavao pa stišavao, kao talasi koji nadolaze. Svaki taj talas me je udarao. Teško mi je da opišem taj osećaj. Bio sam paralizovan, svestan svojih misli ali potpuno nepokretan. Odjednom, osećao sam nečije prisustvo- posmatrao sam kroz prozor hodnik koji je bio pomalo osvetljen sa spoljne strane i jednostavno znao da nešto dolazi. Tada se pojavila silueta, visoka i dosta jeziva, koja se lagano kretala hodnikom ka vratima od moje sobe. Pokušavao sam da vrištim, pobegnem, ustanem, bilo šta- ali bio sam nepokretan. Silueta tada prođe kroz vrata i ja se prestravim. Potpuno bespomoćan posmatrao sam to bezlično stvorenje kako ide ka meni. Kao da je imalo kapuljaču. Odjednom, stvor se rasprši i nestane. Ja povratim kontrolu nad telom i ostanem da ležim neko vreme, uplašen kao nikad to tad. Onda provalih da ne znam više da li je sve to san ili stvarnost? Setih se svih radnji pre ovog događaja i zaključih da ovo mora da bude samo san, veoma realan. U tom trenutku vratio sam se u stanje običnog sna i tek nakon toga sam se zaista probudio, sav pometen, zbunjen, jer su se granice sna i jave do malopre potpuno izbrisale. Jezivo
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Hah! Ovako nesto prvi put cujem... А замисли мог изненађења јер смо се, у тренутку кад сам постао свестан, љубили. Отворим очи и видим нечије лице приљубљено уз моје. Или си мислила на то што сам заспао? Edited July 6, 2008 by Axeanosilas
Sisus Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Нема шансе, фазон је што су такве емисије забрањене, а Милан то ради јер РРА и даље не контролише кабловске телевизије, само оне којима је дала фреквенцију. Е, у наредних годину дана ће почети да контролише и кабловске, као и да издаје дозволе за исте. E, do k.
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 E, do k. То и ја кажем, али јеби га, људи дају новац за то. Сви су свесни, тачније - сви нормални, да се он зеза, можда би и опстало да се не плаћа и да је то као неки хумористички програм. Овако, ако то оставиш, ко може да забрани Клеопатри и Видовитој Зорки да сере по ТВ-у?
Mita Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ko ti kaže da ih ponovo nećeš sanjati? samo ti kazem da mozes da mi popusis kurac kada sam prvi put otvorio stranicu video sam Ko kaze da ih ponovo neces sanjati pa sam odma vratio jos nije ucitalo slike pa sam uzeo i iskljucio slike da prikazuje da bi ti rekao da si pricka raspala
White Man Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Sinoć sam sanjao da sam progutao ventilator. Onaj podni što se klimata levo-desno.
SerbZmaj Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Sada bi Frojd rekao, da je na forumu, da imas problema sa oralnom fazom
White Man Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Jeste, prolazim kroz tešku oralnu fazu i imam oralne probleme, baš me nešto svrbe nepca pa reko' da ih počešem... VENTILATOROM E a možda ima neke veze to što isti ne gasim po ceo dan i da nema njega ne znam kako bih pregurao dan pa se u mojoj podsvesti razvio poseban osećaj bliskosti sa dotičnim komadom bele tehnike. Ma svi moji snovi su takvi, vrlo kratki ali abnormalno apsurdni. Edited July 6, 2008 by Whiteman
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Frojd je preterivao sa svojim tumačenjima snova, Jung ga je lepo nadogradio tj. nije sve u seksu Edited July 6, 2008 by Varg
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 :klap klap: Od svih kvazi intelektualaca na yumu, a ima ih pun ... i proseravaju se neprestano, ti si našao mene da zajebavaš?
cutak Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ja sam sanjao da jedem papaju... __!!WTF!!__ Jel istina da snovi traju 2-3 sekunde?
Laurelin Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Jel istina da snovi traju 2-3 sekunde? hah...Odakle ti ta informacija??
The Joker Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 REM faza,u kojoj zapravo sanjamo,tj mozdana aktivnost je najjaca,traje vrlo kratko.Ne par sekundi,ali vrlo kratko.S druge strane,desava se nekoliko puta tokom spavanja.
Laurelin Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 @Voodoo solosoul: Tetke ti tvoje, sanjala sam one prokletinje... TI SI KRIV!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts