cutak Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 hah...Odakle ti ta informacija?? rekao mi je neko, pa sam pitao, nemoj me tuci. :P
Face Of Melinda Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 sta Sanjala sam opet onaj fazon ja skacem sa neke zgrade i drmnem se. Znate ono kad se drmnete. kada god udjem u fazu pred drmanje sanjam da padam niz stepenice
Laurelin Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Sanjala sam onog lika bez ruke iz "Prison break"-a, i kako je hteo da mi ukrade narukvicu, koja je uz to imala i jedan rozi sat... To se sve odigravalo na nekom bazenu kolko se secam... To je bilo otprilike 1/6 sna... Inace, pokusala sam da imam lucidan san...ali ja to zaista ne umem da kontrolisem...
White Man Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 E probaj da nabaviš onaj kul programčić Sanjalica (ima ga na www.download.cg.yu), možda će ti pomoći da otkriješ značenje sna. A možda i neće.
Laurelin Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Ne znam sta ti je to! A i ne treba mi... Mislim, ako si mene pitao!
White Man Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Pa, mislio sam i na tebe i na svakoga ko hoće da dešifruje svoje snove. Mala ispravka, nije Sanjalica već Sanjarica. Npr. ako ste sanjali svinju: Vidjeti svinju - očekuje vas dobra zarada od posla sklopljenog s osobom na visokom položaju. Mnogo svinja - očekuju vas mnoge neugodnosti. Svinja u blatu - vodit ćete neuredan život. Divlja svinja - prijeti vam opasnost od nekog iz vaše okoline. Prljava svinja - prijeti vam bolest. Zaklana svinja - očekuje vas napredak u poslovima. Svinja u čoporu - ne ulažite novac na tuđi nagovor. Svinje u šumi - novac ćete lagano zaraditi. Hraniti svinju ili gledati kako je drugi hrane - očekuje vas veselje i uspjeh u poslu. Ubiti svinju - riješit ćete neke probleme koji vas muče.
Laurelin Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 A to! Ma ne treba mi! Sta vise, nikad mi se nista nije potrefilo, tako da...nema mi vajde od toga!!!
hypnos Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 probudio se prije sat i sanjao sam da sam ubio svinju....to znaci da je dobro
metalheart Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 probudio se prije sat i sanjao sam da sam ubio svinju....to znaci da je dobro Sve dok ne pocnes da rokces...
Sandman Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ja sam proshlo veche sanjao da sam sa sestrom otputovao u Nemachku i da smo naleteli na onog geja Bila iz Tokijo Hotela,i da smo oboje hteli da se slikamo sa njim.
Mita Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ja sam proshlo veche sanjao da sam sa sestrom otputovao u Nemachku i da smo naleteli na onog geja Bila iz Tokijo Hotela,i da smo oboje hteli da se slikamo sa njim. axaxaxaxaxaaxaax
Grob Bez Dna Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ja sam proshlo veche sanjao da sam sa sestrom otputovao u Nemachku i da smo naleteli na onog geja Bila iz Tokijo Hotela,i da smo oboje hteli da se slikamo sa njim. priznaj da zelis to! ja sanjah koncert nuclear assault-a na SLF-u...ortak i ja se slikali sa lilkerom.....eeeee, kad sam se probudio, samo sto nisam zaplakao.
Sisus Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ja sam proshlo veche sanjao da sam sa sestrom otputovao u Nemachku i da smo naleteli na onog geja Bila iz Tokijo Hotela,i da smo oboje hteli da se slikamo sa njim. Pederu.
Jabba the Hutt Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Sanjao sam i ja jednom koncert Nuclear Assaulta! I to u velikoj sali SKCa! E, puste zelje... A sinoc sam sanjao da sam u nekom anime crtacu, i da vezbam da postanem neki turbo nindza, i to imam nekog nadrkanog senseia, bas je bio dug i konfuzan san
Sisus Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Pederu. U stvari, evo jedan stih: oj, pederu, pederu, dodji mi na veceru, skuvao sam paprikas, ima da mi das.
hypnos Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Sve dok ne pocnes da rokces... hahahaha taman tako
Sandman Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 priznaj da zelis to! Pederu. :) Mada ko zna,kazhu da sanjamo ono shto zhelimo,hahahaha.
hypnos Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ja sam sinoc pozelio nesto mda sanjam i sanjao sam to! bez zezancije ,i bas se sjecam sta sam sanjao isto a to je ono o cemu sam mislio prethodni dan
Grob Bez Dna Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Sanjao sam i ja jednom koncert Nuclear Assaulta! I to u velikoj sali SKCa! E, puste zelje... sto je najgore, picili su pesmu 'nightmare'.sve je to povezano.
hypnos Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 sto je fora kad sanjaju dvije osobe jedan isti san
metalheart Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 sto je fora kad sanjaju dvije osobe jedan isti san Nikad ne moze biti isti, kao sto ni dve osobe nisu iste (osim ako si mislio na sijamske blizance koji imaju spojene mozgove...hi hi ) Meni se samo desava da isti san sanjam vise puta... Ali u poslednje vreme patim od insomnije tako da nemam ni takvih problema...
hypnos Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Nikad ne moze biti isti, kao sto ni dve osobe nisu iste (osim ako si mislio na sijamske blizance koji imaju spojene mozgove...hi hi ) Meni se samo desava da isti san sanjam vise puta... Ali u poslednje vreme patim od insomnije tako da nemam ni takvih problema... ko kaze da ne moze? moze i te kako.a to sto dvije osobe nisu iste nema veze sa snovima ne mora da znaci da ne moze biti povezan san.to je povezanost i nema nikakve veze sa osobinama samop sto tada preuzima znacenje i nije samo san
Azaralena Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Nnnnnnn-da, ja sanjam kako nekome uzimam pare, a i taj neko isto sanja kako mu uzimam pare... Mora da tu ima nekog dubljeg znacenja, mozda cak i braka.
Sandman Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Sanjao sam Legacy fest 2 i to u velikoj sali SKC sa nekom krajnje chudnom binom. Headlineri su bili Metallica,Megadeth i Slayer. Slayer je ushao na nekom bageru.
Recommended Posts