Sisus Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Nabacaj ide pre pobacaja. Prvo ti se nabaci, pa ti ga ubaci, pa moze da se desi da pobacis. Dakle, nabacaj, ubacaj, pobacaj. Ok, mozda i nije smesno.
Leona Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Da vidite sta je opterecenost netom... Sanjala sam grad koji se zove MSN I jos gomilu gluposti u gradu, pricala sam ortakinji, ona me pita: koliko si ti bre spavala... 2 sata
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Pre neki dan sam sanjao da se zatvorio moj omiljeni kafic,i stvarno juce ga zatvorili
krezavy Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 (edited) u ja sanjam neke pohotne snajke ovih dana......... josife reci mi tachno shta si radio tih par dana do ispunjenja sna, mozhda ako budem sledio tvoj primer se i moji snovi ostvare Edited August 20, 2008 by krezavy
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Ucio,setao kere,izlazio uvece i blejao na netu
Lucky_charm Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Kakav saaaaaaaan...Ja se kao u nekom vozu, on se nesto prevrnuo, skrenuo sa shina, ma haos.. I tako mi putnici izadjemo iz voza, dosta njih povredjeno, krvi svuda, ja se tu nesto setkam sva istraumirana.. I cujem kako hitna prokomentarise kako je samo jedna devojka poginula, pogledam ja tu devojku, a ona lezi na zemlji prekrivena cela onim platnom sto se mrtvaci prekrivaju, samo joj malo vire patike i pantalone- a iste ko moje.. I tako ja prodjem, smaknem carsav i skontam da sam to ja, ta devojka koja je poginula i da sam sada samo duh koji stoji pored svog tela, aaaaa, skroz realan i jeziv san
Jabba the Hutt Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Au je Ja sam sinoc sanjao neki cudan san, nesecam se o cemu se radilo, ali nesto me je uzdrmalo u vezi njega, kada sam se probudio odmah sam seo i nastavio da pishem neki kratku pricu koju sam poceo pre par meseci i za koju mi je nestalo inspiracije, kao da su se zupcanici ponovo pokrenuli. Cudno..
Jabba the Hutt Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Sinoc sam sanjao da je jedan moj ortak osudjen na smrt, i da ga pogubljuju u gasnoj komori, koja je inace, zbog nekog meni nedokucivog razloga, locirana u holu mog Doma Zdravlja u Sremcici Bas zastrasujuc san, secam se da sam u snu plakao
Josif Visarionovič Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ja sam jednom poceo da se smejem ko budala u snu
Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Evo nocas sanjao da je Metallica svirala kod komsije u dvoristu
Маузер Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Ja sam sanjao da je vlasnik jedne kafane prebio jednog lika bubnjarskim palicama! A posle toga sam se usrao od smeha u snu!
KazimKazim Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Sanjao sam kako sam ubio svog archenemy-ja Stanica. Al ne kapiram kako mi ujutru nije bilo drago
José Luis Chilavert Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Sanjao sam da mi je prosao rok za upis sledece godine na faxu , i da su me izbacili .
Ma Jelena. Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Evo nocas sanjao da je Metallica svirala kod komsije u dvoristu Hahah, nista cudno... ja sam jednom sanjala da I.Maiden svira u skolskom dvoristu, a bas nedavno sam sanjala kako Hendriks zajedno za Bitlsima svira Day Tripper na nekoj jadnoj bini u jednoj ulicici... XD Oba puta sam posle izvalila da su isle te pesme na kompu dok sam spavala... Samo ne znam na koju foru sam ovo drugo sanjala skroz otpocetka, znaci secam se kad su krenuli tacno da je sviraju, kao da mi se u istom trenu stvorila cela prica u glavi. Ja sam slusala Bitlse i Hendriksa uzivo , a vi nisteee njanja
Josif Visarionovič Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Najgori san je kad postane toliko realan da se istripujes do maksimuma. Sad skoro sam sanjao da sam imao frku sa policijom,trebao da idem u zatvor,kad sam se probudio jebote koje olaksanje.
Ma Jelena. Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Sad me podseti, ja sam jednom sanjala da mi je neki lik uperio pistolj u glavu i da hoce da me ubije... Ali nije bio bas dubok san, nego sam se polako budila... I kako sam bila svesna da sanjam, ja sam njemu rekla -'ajde mi daj jos 5 minuta da smislim poslednju zelju 'ahahahahha, i secam se da me je kao pustio, a ja sam za to vreme pokusavala da se probudim na silu da ne bih osecala 'cuveni bol' iz sna i kad se probudim...
Fapril ethereal Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 sanjam sebe kod svoje kuce...u dvoristu sam, lepo vreme, iznosim neki ves na susenje,deca prolaze pored mene u skolu,neki avion je nisko preleteo nad selom,javljam se komsiji...u tom trenutku primecujem desetine africkih gorila kako mi opkoljavaju kucu i uz zvuke u u u u u krecu ka meni...u tom trenutku osecam da ne mogu da se pomerim od straha...oni su sve blize i blize i kad su bili na 10-ak metara,probudim se uz olaksanje i znoj... zatim sidjem u predsoblje i keva mi kaze da odem da okacim neki ves u to isto dvoriste...vidim lepo vreme,neka deca pravise galamu na putu,idu u skolu,zacuh zvuk aviona i videh avion u niskom letu...videh komsiju kako mi mase,al nisam hteo da mu se javim... gay story
Sisus Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pretpostavljam da nisi imao nocne polucije tada?
Vresište Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 sanjam sebe kod svoje kuce...u dvoristu sam, lepo vreme, iznosim neki ves na susenje,deca prolaze pored mene u skolu,neki avion je nisko preleteo nad selom,javljam se komsiji...u tom trenutku primecujem desetine africkih gorila kako mi opkoljavaju kucu i uz zvuke u u u u u krecu ka meni...u tom trenutku osecam da ne mogu da se pomerim od straha...oni su sve blize i blize i kad su bili na 10-ak metara,probudim se uz olaksanje i znoj... zatim sidjem u predsoblje i keva mi kaze da odem da okacim neki ves u to isto dvoriste...vidim lepo vreme,neka deca pravise galamu na putu,idu u skolu,zacuh zvuk aviona i videh avion u niskom letu...videh komsiju kako mi mase,al nisam hteo da mu se javim... gay story
Fapril ethereal Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pretpostavljam da nisi imao nocne polucije tada? na sta mislis? ma on je feget! i narkoman...pogledaj mu facu...
Bata Trokrilni Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 U poslednje vreme često sanjam kako se upoznajem i ljubim sa curama i gotovo svaki put kad krenemo ka sexu, pojavi se neko (moji roditelji, profesorka iz srednje škole...) i od sexa ne bude ništa. Nikako da me u snu ostave nasamo sa curom.
Recommended Posts