Sisus Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 na sta mislis? Na nocne polucije. To ti je ono kad svrsis u snu.
Fapril ethereal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Na nocne polucije. To ti je ono kad svrsis u snu. a to...nisam nadrkane gorile i nisu bas seksi... vise su gay gay-gorillaz crew
Sisus Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Sta ja znam kakva su tvoja sexualna opredeljenja.
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 uh kako retardiran san. Kao treba da polazem Istoriju a umesto toga profesorica mi postavlja zadatke iz Matematike i ja naravno padnem..e gluposti.
Fapril ethereal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) jebote,jednom prilikom sa bivsom devojkom sam knjavao i ona je tom prilikom sanjala nesto...bila je okrenuta ledjima ka meni i u jednom trenutku se naglo okrenula i odvalila me laktom po ustima... zato je i bivsa... dobro,nije... Edited September 5, 2008 by april ethereal
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 da karas tamo barem Ja mogu da karam kad hoću, ali ne mogu koga hoću. To je suština.
hypnos Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 hahahaha prince jesi kad jebao u san? :)
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 hahahaha prince jesi kad jebao u san? :) Pa napisao sam da me u poslednje vreme obično nešto spreči, ali bilo je i snova gde je dolazilo do sexa. Samo nisu to bili baš realistični snovi, da jesu, verovatno bih svršavao.
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pa napisao sam da me u poslednje vreme obično nešto spreči, ali bilo je i snova gde je dolazilo do sexa. Samo nisu to bili baš realistični snovi, da jesu, verovatno bih svršavao.
vudun Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Сањао сам ноћас како је Разбијач довук'о гузицу на форум ... кренуо да млати и напушује Металика хејтере, њукидсондблок оф њуметал, Принцезу и остале јеретичаре ... онда сам се пробудио и схватио да је све то био само сан.
Grob Bez Dna Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 hahaha dream come true... razbijac na forumu trenutno.
Pure Imagination Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Hate. Mrzim da sanjam . Toliko su mi tripozovni snovi , da celog dana budem pod utiskom istog . Astralna proEkcija mi se desila dva puta , ne znam kako , ne znam zashto , ali posle toga molim nekog tamo Boga da mi to ne reprizira.
Mistress Burzum Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) Ja još uvek sanjam da letim (tako da ona teorija deca sanjaju da lete dok rastu pada u vodu ) Svako jutro se setim šta sam prethodnu noć sanjala ali naaajviše volim tripove kad u snu shvatim da sanjam To mi je ubedljivo najbolje i onda se štipam ili gledam na sat da vidim jel to svarno to. Pa kad shvatim da jeste.... uuuuu Radim šta mi se prohte Par puta sam sanjala nešto što se desilo tek u budućnosti (nažalost) ali dobro. Ne bih u detalje. E da, i redovno su mi snovi živopisni Sve je u boji i sa stereo ozvučenjem Edited September 12, 2008 by Mistress Burzum
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Hate. Mrzim da sanjam . Toliko su mi tripozovni snovi , da celog dana budem pod utiskom istog . Astralna proEkcija mi se desila dva puta , ne znam kako , ne znam zashto , ali posle toga molim nekog tamo Boga da mi to ne reprizira. na cemu si bila?
Mistress Burzum Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 na cemu si bila? Ne mora da se bude na nečemu da bi se to doživelo;)
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ne mora da se bude na nečemu da bi se to doživelo;) i sta si konkretno dozivela,zivo me interesuje
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Verovatno sex. u vazduhu... air sex!
Mistress Burzum Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 i sta si konkretno dozivela,zivo me interesuje Ja nisam ni rekla da sam imala to iskustvo
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ja nisam ni rekla da sam imala to iskustvo aj nek ti bidne...
Recommended Posts