Jump to content

Recommended Posts

Posted

uh kako retardiran san. Kao treba da polazem Istoriju a umesto toga profesorica mi postavlja zadatke iz Matematike i ja naravno padnem..e gluposti. :math::icon_lol:

Posted (edited)

jebote,jednom prilikom sa bivsom devojkom sam knjavao i ona je tom prilikom sanjala nesto...bila je okrenuta ledjima ka meni i u jednom trenutku se naglo okrenula i odvalila me laktom po ustima...

zato je i bivsa...

dobro,nije... :mrgreen:

Edited by april ethereal
Posted
hahahaha prince jesi kad jebao u san?:) :) :)

Pa napisao sam da me u poslednje vreme obično nešto spreči, ali bilo je i snova gde je dolazilo do sexa. Samo nisu to bili baš realistični snovi, da jesu, verovatno bih svršavao.

Posted

Сањао сам ноћас како је Разбијач довук'о гузицу на форум ...

кренуо да млати и напушује Металика хејтере,

њукидсондблок оф њуметал, Принцезу и остале јеретичаре ... онда сам се пробудио и схватио да је све то био само сан. :cry:

Posted

Hate.

Mrzim da sanjam .

Toliko su mi tripozovni snovi , da celog dana budem pod utiskom istog .

Astralna proEkcija mi se desila dva puta , ne znam kako , ne znam zashto ,

ali posle toga molim nekog tamo Boga da mi to ne reprizira.

Posted (edited)

Ja još uvek sanjam da letim (tako da ona teorija deca sanjaju da lete dok rastu pada u vodu :) )

Svako jutro se setim šta sam prethodnu noć sanjala ali naaajviše volim tripove kad u snu shvatim da sanjam :D To mi je ubedljivo najbolje i onda se štipam ili gledam na sat da vidim jel to svarno to. Pa kad shvatim da jeste.... uuuuu :D Radim šta mi se prohte :P

Par puta sam sanjala nešto što se desilo tek u budućnosti (nažalost) ali dobro. Ne bih u detalje.

E da, i redovno su mi snovi živopisni :D Sve je u boji i sa stereo ozvučenjem :)

Edited by Mistress Burzum
Posted
Hate.

Mrzim da sanjam .

Toliko su mi tripozovni snovi , da celog dana budem pod utiskom istog .

Astralna proEkcija mi se desila dva puta , ne znam kako , ne znam zashto ,

ali posle toga molim nekog tamo Boga da mi to ne reprizira.

na cemu si bila?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...